decebal Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Já musiku neposlouchám.Ja posloucham musaku, jsem multikulti slunickar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Hnus.Je fakt, ze radsi to jim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 To vis ze jo. Prestan poslouchat muziku, nepodporuj zlodeje!Však víš moc dobře co mi tam vadí...poplatky za autorský práva jsou to poslední a nakonec s tím i souhlasím a platím. Hele, to ti mě teď vyprávěl jeden školník soukromé školy jak měli maturitní ples a přišel tam takovej napomádovanej mladej chobot v kvádru, že prý kontrola z osy, nebo nějakých těm podobných. Ředitelka mu ukázala papíry, všechno ok, myslím že to stálo osmičku. A školník říká, tak jsem toho smrada důležitýho šel doprovodit k autu a tam sem mu ji takovou plesknul, že to je prý pozdrav pro tu chásku :-) Kluk se začal ohánět prý soudy, právníky, no a prý kdo mě to dokáže že kluk dostal jednu výchovnou :-) No, je to trochu za hranou, asi s tímto postupem ani moc nesouhlasím, ale copak, je pravda že u chobotnice by se mělo začít právě od chapadel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Však víš moc dobře co mi tam vadí...poplatky za autorský práva jsou to poslední a nakonec s tím i souhlasím a platím. Hele, to ti mě teď vyprávěl jeden školník soukromé školy jak měli maturitní ples a přišel tam takovej napomádovanej mladej chobot v kvádru, že prý kontrola z osy, nebo nějakých těm podobných. Ředitelka mu ukázala papíry, všechno ok, myslím že to stálo osmičku. A školník říká, tak jsem toho smrada důležitýho šel doprovodit k autu a tam sem mu ji takovou plesknul, že to je prý pozdrav pro tu chásku :-) Kluk se začal ohánět prý soudy, právníky, no a prý kdo mě to dokáže že kluk dostal jednu výchovnou :-) No, je to trochu za hranou, asi s tímto postupem ani moc nesouhlasím, ale copak, je pravda že u chobotnice by se mělo začít právě od chapadel...A proc by nemohlimit ples bez hudby? Ale asi by to byla nuda, vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Moc brzy jsi diskusi ukončil. Budiž.No jo, trajekt za chvili pristava, nemuzu se moc vykecavat, za volantem to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 A proc by nemohlimit ples bez hudby? Ale asi by to byla nuda, vid?I tam by to člověk bral, ale když nenažranost nezná mezí, tak jsou holt lidi nasraný no. Stále si my nevysvětlil proč cáluju za ty memory média kam si ukládám osobní věci. Já starý poctivka, který si nikdy nestáhl ani minutu hudby zdarma a ročně utrácím desetitisíce za cédéčka a koncerty. Co? Co ty na to pane soudruhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 I tam by to člověk bral, ale když nenažranost nezná mezí, tak jsou holt lidi nasraný no. Stále si my nevysvětlil proč cáluju za ty memory média kam si ukládám osobní věci. Já starý poctivka, který si nikdy nestáhl ani minutu hudby zdarma a ročně utrácím desetitisíce za cédéčka a koncerty. Co? Co ty na to pane soudruhu?Ze uz to tady po ste vysvetlovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Ze uz to tady po ste vysvetlovat nebudu.Nedá se nic dělat, poslal jsem kámoše s LED lampou ať to s tebe vytlučou... :-) Třeba začneš konečně rozeznávat dobré od zlého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 LED lampa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Ciwe, eko verze.... ;o))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 (upraveno) A až ji Decebalovi vrazí do prdele, tak k tomu bude písnička, od autorských práv v tomto případě samozřejmě osvobozena :-) Upraveno 14. prosince 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Ciwe, eko verze.... ;o)))Ano, co se objevila Gréta, tak už pouze LED lampa :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Ze uz to tady po ste vysvetlovat nebudu. Mně by to vysvětlení zajímalo hodně, opravdu, bez ironie. Nevíš, kde jsi to psal? Protože důvěryhodné logické zdůvodnění jsem zatím nikdy neslyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Ano, co se objevila Gréta, tak už pouze LED lampa :-) :-)Svetlo na konci tunelu:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Mně by to vysvětlení zajímalo hodně, opravdu, bez ironie. Nevíš, kde jsi to psal? Protože důvěryhodné logické zdůvodnění jsem zatím nikdy neslyšel.Psal jsem to tu nekolikrat a uz nebudu. Doporucuji osa.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 (upraveno) Tak tady nemáš blbečkovat na téma OSA, všichni mysleli že Tě to baví opakovat. Co je to potom za flejm vlákno! Upraveno 14. prosince 2019 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Mna to bavi. Este prosim. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Zábavní jsou rozhodně, zloději, kteří ukradli i historii vlastní organizace. K roku 1919 neexistuje žádná právní kontinuita, OSA byla založena v roce 1996 jako byznys projekt. Toť k těm bujarým oslavám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Tak tady nemáš blbečkovat na téma OSA, všichni mysleli že Tě to baví opakovat. Co je to potom za flejm vlákno!A fo jsem to smichal s Gretou! A furt je to malo. Starnem. Teda, starnete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Zábavní jsou rozhodně, zloději, kteří ukradli i historii vlastní organizace. K roku 1919 neexistuje žádná právní kontinuita, OSA byla založena v roce 1996 jako byznys projekt. Toť k těm bujarým oslavám.A ci je to byznys, prosimte? Abych vedel, kdyz uz v tom jedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se