McStinger Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Toto naozaj nemozes myslet vazne... Veľavecínaozajvážnenemyslím,tútojednusomzrovnavážnemyslel.Bertoviďakujemzapreklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Nemyslim si,ze nepochopenie pisaneho textu zavisi od medzier pri bodkach,ciarkach a pri absencii velkych pismen na zaciatku viet. Chlapče, to se ale hluboce mýlíš. Podívej se na následující příklad: Milost netřeba, popravit.Milost, netřeba popravit. Vidíš, zatímco v případě prvém vyhasne jeden lidský život, v případě druhém zůstane zachován. Rozdíl je pouze v jediné čárce, respektive v jejím umístění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Takto vidis moj pisany text?Ak to myslis vazne,tak to je na navstevu odborneho lekara.Alebo ma skus prosim citivat,kde pouzivam tesnopis.Alebo su slova,v ktorych sa nachadzaju ciarky a bodky?Pouc ma prosim.Ze si ty jeden z tych progresivnych? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Chlapče, to se ale hluboce mýlíš. Podívej se na následující příklad: Milost netřeba, popravit.Milost, netřeba popravit. Vidíš, zatímco v případě prvém vyhasne jeden lidský život, v případě druhém zůstane zachován. Rozdíl je pouze v jediné čárce, respektive v jejím umístění.No ale problem nemate z umiestnenim ciarok a bodiek v mojom texte,ale v tom,ze k nim nepriradujem medzeru a to je predsa rozdiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Gombo, Tvé obecné tvrzení znělo: Nemyslim si,ze nepochopenie pisaneho textu zavisi od medzier pri bodkach,ciarkach a pri absencii velkych pismen na zaciatku viet.Já Ti na to argumentuji krásným příkladem, kdy posunutí jedné čárky znamená jiné pochopení psaného textu, notabene s fatálními následky. Tvou následnou reakci už tak nějak nechápu. Začínám vážně přemýšlet o tom, že na vysvědčení, které jsi nám nabízel bude prvním předmětem Vyhánění ovcí, zatímco předmětem druhým jejich Zahánění. A pokud se to odehrálo za socíku, tak samozřejmě ruština. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Precitaj si prosim este raz co som napisal a aky priklad si mi uviedol.Asi som vazne retardovany,ale v tvojom priklade nevidim,ze vyznam vety sa zmenil nepridanim medzery k ciarke,alebo bodke,ale v umiestneni ciarky na ine miesto v danom texte.Oprav ma ak sa mylil.A bohuzial v Ba sa tebou spominane predmety nevyucovali.Az na tu rustinu.Aby som to zhrnul,nez vam dam za pravdu,ze mi nieje rozumiet a pisem ako po lobotomii.Mate pravdu,ze nedavam velke pismena a medzery k bodkam a ciaram,ale nesuhlasim,ze by to z mojho textu robilo nieco nezrozumitelne.Takze ano porusujem pravidla slovenskeho pravopisu a tymto sa ospravdelnujem ak ma z toho niekto hlavybol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Takto vidis moj pisany text?Ak to myslis vazne,tak to je na navstevu odborneho lekara.Alebo ma skus prosim citivat,kde pouzivam tesnopis.Alebo su slova,v ktorych sa nachadzaju ciarky a bodky?Pouc ma prosim.Ze si ty jeden z tych progresivnych?Si to po sebe prečítaj no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 No ale problem nemate z umiestnenim ciarok a bodiek v mojom texte,ale v tom,ze k nim nepriradujem medzeru a to je predsa rozdiel.Kokoooot, tak ty ked nie si pravnik, tak potom musis byt manazer v IT firme ) ale jako zachranil si vlakno, vsetka cest! S,z, z tymi problem nie je ziadny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Pěkně chlapi, dneska válíte, hlavně Gombo drží slušnou úroveň, jen tak dál. A dneska jsem koukal na Scalu a Kamiq a to jsou teda hnusný auta, hnusnější než na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Dobre dobre uz som skoncil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Dobre dobre uz som skoncil Jinak, vím že o to nešlo, ale myslel jsi asi primátora ne starostu. Starosta vašeho obvodu do toho moc kecat nemůže. Bus pruhy jsou jako u nás na vlastníkovi-tedy městu. A tvé námitky se stejně ani v písemné formě k němu většinou nedostanou (natož aby ti na ně odpovídal), na to má sekretariát a úředníky. To jen pro pořádek a klid mě duše :-). Tak jen tak dál ve flejmu. Už do toho vstupovat nebudu, slibuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Nechte uz toho Gomba vydychat. Vzdyt pise lip nez drtiva vetsina Slovaku a evidentne mu rozumite, jinak byste mu na to vubec neodpovidali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Aha! Jeden z mála Čechov, ktorý správne píše "byste" a nie "by jste". Klobúk dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Ja jsem dyslektik a pletou se mi uzivatele Potkan a Topkan. Kterej z nich to ted psal pred McStingerem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 cigan jako cernoch.. to mas jedno, na to si zvyknes. ja som sa tiez minule poplietol, chcel som zene pri obede povedat "podala by si mi prosim ta solnicku" a povedal som jej "ty pica sprosta dojebala si mi cely zivot" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 (upraveno) hovori nam kolega, ktory ma na konte asi osemsto wristshotov z lietadla.. vsetko to boli planetu zachranujuce lety boa zlaty eskimak a jeho ovulacny syndrom..Příspěvek přece nebyl o tom, jestli já mám velkou uhlikovou stopu nebo ne, tu mám samozřejmě obrovskou a navíc ty lety byly uskutečněné proto, aby můj zaměstnavatel vytěžil ještě více ropy a plynu. Příspěvek byl o tom, jestli letecká a námořní doprava je nucena snižovat emise. Takže poznámka sice byla třeskutě vtipná, ale zcela mimo diskutované téma. V tomhle vlakně to ale kvalitu diskuze nijak negativně neovlivní, to už nejde, takže pohoda. Upraveno 12. prosince 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Jo, pak mi jsou ty jeho nazory jasny, Hasna je u globalistu a dela chemtrails! :-) Psssssst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 To je toho, Ypo zase octuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 (upraveno) Já kradu z práce hliník a dělám z toho čapky... Na kšeft... Edit: a to je teprv zlo!!! Upraveno 12. prosince 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Jako snazis sa, ne ze ne, ale furt to iste, uhry, hlupi slovaci.. to uz je skoro tak zufale jak pivo. btw, obdivujem tvoje sebavedomie priatelu.. na teba by sa nestalo v rade, ani keby si sral keramicke daytony.Tak misto Uher mam v rukavu jeste par es. Nechtel jsem je vytahovat, ale.....treba nacisticky Slovensky stat. Platili jste 50 risskych marek za zlikvidovani jednoho zida v koncentraku. A to se prece nedela!Po valce jsme vam opet zachranili prdel. Jinak by vas Rusko zhltlo jak malinu. Ale chuj s tym. Vsechno to odnesl cas. My vas mame radi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se