Liqid Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 (upraveno) Na důchody bude vždycky, jen se pracujícím zvednou daně. Si představte, že by všichni důchodci vyšli rabovat, pže by neměli co do huby. Upraveno 13. prosince 2019 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 We need to eat the babies! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Na důchody bude vždycky, jen se pracujícím zvednou daně. Si představte, že by všichni důchodci vyšli rabovat, pže by neměli co do huby.Jj to je fakticky, historicky a matematicky nejvetsi nesmysl co tady kdy kdo napsal... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Pfff.. co treba ?snake na kazdejch roladach prodelal minimalne desitku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Je v tom vypoctu 41% zohlednena inflace predpokladam? Na tohle nevím jak odpovědět. Ona ta otázka totiž nedává smysl. Ale neboj to číslo je správně. To se nepočítá tak, že to vezmeš na koruny je to pro vyjádření určitého procentního stavu k mzdě a důchodu. Inflace je tedy bezpředmětná... průběžný systém financování důchodů nepočítá s inflací. Co vybereš, to vyplatíš a budoucnost se počítá v procentech, poměr mezi příjmy a výdaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Zdanit rolexky a hned bude na důchody! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 (upraveno) průběžný systém financování důchodů nepočítá s inflací. Co vybereš, to vyplatíš a budoucnost se počítá v procentech, poměr mezi příjmy a výdajito jsi napsal pěknou blablaminu ne? Jak jako co vybereš to vyplatíš? totální kravina. Se podívej na ten implicitní dluh a jak se počítá klasicky a proč je to jeden z makroekonomických ukazatelů.... Systém u nás teda s inflací počítá, protože se o ní automaticky valorizuje a tedy například pokud růst inflace překoná růst reálných mezd, tak se Ti zhorší ten poměr....A ten odhad v téhle studii bere současný stav poměrově a proto ta inflace je bezpředmětná. To jsou dvě různé věci. Bych napsal, že mícháš hrušky s jabkama. Ale tohle je spíš míchání hrášku s melounem a to si nejsem jistý jestli tam uprostřed ještě nebyl pomeranč..... Upraveno 13. prosince 2019 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Vojta je dneska ve formě. Já to radši zabalil dřív, než ze mě udělá ještě většího pitomce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 no spíš se jen nechápeme, nebo to blbě popisuju .). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Vojta je dneska ve formě. Já to radši zabalil dřív, než ze mě udělá ještě většího pitomce Hm to je tím, že tohle slýchám pořád a ona to jednoduše není pravda. Ty jsi nic špatného nenapsal a zdaleka si nemyslím, že jsi pitomec. Jen to bylo zavádějící. Nemyslím si to ani o Financovi, ale ta jistota s kterou tu napsal něco, co si..... no vymyslel . V rámci toho vlákna jsem si z toho musel udělat srandu. A teď jdu pokračovat v práci. Ta prokrastinace mě jednou zabije.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Ja myslel, ze jsi nezamestnanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 to jsi napsal pěknou blablaminu ne? Jak jako co vybereš to vyplatíš? totální kravina. Se podívej na ten implicitní dluh a jak se počítá klasicky a proč je to jeden z makroekonomických ukazatelů.... Systém u nás teda s inflací počítá, protože se o ní automaticky valorizuje a tedy například pokud růst inflace překoná růst reálných mezd, tak se Ti zhorší ten poměr....A ten odhad v téhle studii bere současný stav poměrově a proto ta inflace je bezpředmětná. To jsou dvě různé věci. Bych napsal, že mícháš hrušky s jabkama. Ale tohle je spíš míchání hrášku s melounem a to si nejsem jistý jestli tam uprostřed ještě nebyl pomeranč..... 2:Co to meles.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Koukali jste dnes na Artu na výroční koncert OSA? Já to nestihl, jsem ve Švédsku. Mám pozdravovat Grétu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Matně si vzpomínám, že Vojta1 tady kdysi psal, co mu říkal jeho šéf. Bylo to nějak "Vojto, ty jsi super kluk, je nesmíš být takový debil" Ani nevím, proč jsem si na to vzpomněl. P.S. debaty se zúčastnit mohu, ekonomické vzdělání mám. V případě vášnivější debaty jsem vzdělán a argumentuji nejen ekonomicky, ale i ekologicky, eklekticky v případě nouze i ekumenicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 (upraveno) Koukali jste dnes na Artu na výroční koncert OSA? Já to nestihl, jsem ve Švédsku. Mám pozdravovat Grétu?Náhodou majstrštyk, nechat koncesionáře dívat na oslavu mnohaleté zlodějny a nakonec na poplatcích zkasírovat i pořádající instituci! Upraveno 14. prosince 2019 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Náhodou majstrštyk, nechat koncesionáře dívat na oslavu mnohaleté zlodějny a nakonec na poplatcích zkasírovat i pořádající instituci! Přesně tak, serou si na vlastní palice banda zlodějská....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 To s Osou, to je trapnej pokus vo flame. My se muzem urozcilovat k smrti a decebal se nam jen s chuti vysklebi - maj to hosi proste neprustrelny. Mozna, ze by tu zpupnost nemel takhle vystavovat ale aspon ma clovek lepsi obrazek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 To s Osou, to je trapnej pokus vo flame. My se muzem urozcilovat k smrti a decebal se nam jen s chuti vysklebi - maj to hosi proste neprustrelny. Mozna, ze by tu zpupnost nemel takhle vystavovat ale aspon ma clovek lepsi obrazek.Tak se nerozciluj, umrit se da zabavnejsim zpusobem. Radsi si neco precti https://www.100letosa.cz/. A v lednu a unoru bude vystavs, zajdi, at se vzdelas. Ostatne, jsi taky muzikant, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Přesně tak, serou si na vlastní palice banda zlodějská....:-)To vis ze jo. Prestan poslouchat muziku, nepodporuj zlodeje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Ja si stejne furt myslim, ze jste jeden.jo, a proti OSA nic nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se