AndyAaron Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Buh nebo Cinan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Zmrdi to jsou a ta naše cháska jako Kellner, Zeman a další co jim lezou do zadele kvůli prachům taky....konec konců celý svět se nechal uplatit a dělá jako že nic nevidí. Nebavme se o číňanovi, jsou vánoce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Moje slova! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Kristepane na nebesích :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Ještě toho Žida do toho motej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Flejm krasne fici v Prim vlakne a tady je ticho po pesine. Jste zabari..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Asi tak před hodinou a půl jsem do tohoto vlákna (aby se mohli trochu vodvázat) nasměrovával celou rozhádanou primkařskou partu. Marně. Jó už to není, co to na Vánoce bejvalo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Joker jde do akce ;-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Ty boty chci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Ty boty chci!Na co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Na co??Na jebačku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 ?Na jebačku? Ale v těchto polobotkách si nemůžeš dovolit zvadnout po deseti minutách, to je pák docela trapas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 O čem to pane kolego hovoříte? Prej deset minut... Je to snad Herkules? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Já už max dvě minuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2019 Nejlepsi jsou posledni dva zduchy.....zbytek je sprosta jebacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Kdybych dal deset minut, tak si na to udělám živnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Já už max dvě minuty.Pak ti bohatě stačí Vietnamky :-) Myslím boty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Jsem přesvědčený, že to je problém ženy ... čas na to máme stejný, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se