Jump to content

Předvánoční flame volume 22

Huawei33

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a nejvic pobavi, kdyz se Prazak s Brnakem zacne hasterit, kdo je z mensi vesnice

Brňák: Ty seš z Prahy? O vás si tady myslíme, že jste pěkni šulini

Pražák: A víš co si o brňácích myslíme u nás v Praze?

Brňák: Co?

Pražák: Vůbec nic

před 33 minutami, Sněhulák napsal:

Ty, to vůbec nic není! Našel jsem si partnerku z vesnice. Nějakých 1900 obyvatel.

Čuměl jsem, jak jsou háklivý na to, že nejsou vesnice, ale MĚSTÝS!

To jsem fakt nepobral.

jj toto je zase nějaký LGBT označení dědiny😁

Naše obec se už leta zoufale snaží mít oficiálně 3000 obyvatel, aby mohla býti městečkem. Prý to má všelijaké výhody, legislativní i dotační. Reálně tu žije lidí dokonce víc, ale hodně se jich z různých důvodů nechce přihlásit (drahé poplatky, byt v Praze, příslušnost k FÚ atd atd) a obec na to nadává, protože jí jde míň peněz do rozpočtu, nedosáhne na některé dotace a hůř se jí lobbuje. Ten statut městyse či města může přinášet i praktický užitek, nejde jen o nějakou pejchu.

Můj příspěvek viz. výše byl pokusem o slovní hříčku a měl ilustrovat moji mladickou nerozvážnost a naivitu. Jinak ve skutečnosti jsem žádný ruský šunt už léta nekoupil a ani to neplánuju 😉

Mám tu jedny ruský čajky po Babičce, pomohlo by kdybych je rozmátil kladivem a natočil to přitom na video? Nebo je můžu rozstřílet, mám ale pouze menší kalibr Flobert 6mm 😄

Edited by Waya03

před 9 hodinami, Waya03 napsal:

Mám tu jedny ruský čajky po Babičce, pomohlo by kdybych je rozmátil kladivem a natočil to přitom na video? Nebo je můžu rozstřílet, mám ale pouze menší kalibr Flobert 6mm 😄

Hodinky na koule a pak rozmlatit kladivem... aby tu mladickou nerozvaznost snad nekdo nezdedil ,-)

V Brně postavili nový široký most. Silnice ale zůstala úzká

včera 18:05 – Brno

Chtěli jsme to udělat co nejlépe, ale dopadlo to jako vždy. I tak by se dalo popsat rozšíření mostu v brněnských Židenicích. Místo dvou pruhů vozovky, chodníků a cyklostezek tady nově mají krásný a široký most, ovšem vozovka je stále v rozměrech původního úzkého mostu, kdy si protijedoucí auta musejí dávat přednost.