Přejít na obsah

G-Shock MR-G Gassan


prischera

Doporučené příspěvky

Casio v řadě MR-G (typově patří pod G-Shock) nabízí už delší dobu luxusní chytré hodinky pro náročnou klientelu. Docela mě překvapilo, že jsem tu o nich zatím nenašel žádné podstatnější informace. Na posledním Baselworldu představilo pak Casio limitovaný model (300 kusů) MRG-G2000GA neboli Gassan. Díky tomu, že se jeden kus podařilo získat do Koscomu, měl jsem včera možnost si hodinky osahat a nafotit. Ačkoli moje hodinková cesta vede úplně jinudy (nehledě na cenu) musím říct, že zpracování je neuvěřitelné. Koukněte na fotky :) 

 

post-18334-0-06792100-1573076615_thumb.jpg

 

post-18334-0-01962400-1573076621_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na živo myslím nebou vůbec zlý...ty detaily na tahu se mi líbí, ale cena už tolik ne ;-)

Kuba je standardně nafotil perfektně a vystihnul detail toho brusu, ale na živo je to katastrofa, pardon. Měl jsem je na ruce předevčírem a to se nedá. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, Gassan má barvu "deep violet", nicméně když chce člověk rozumnější provedení a výrazně ušetřit, tak za kilčo se nabízí verze v černém titanu, konkrétně označení MRG-G2000 CB - 1ADR, ta mi přijde taková "civilnější".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, bylo to myšleno, že za to kilčo ty černé titany jsou pro mě osobně lepší volba, než ty Gassany, které stojí mnohem více, jen teď nevím kolik tam byla cena, abych nekecal, měli tam více dražších modelů, ale jestli se nepletu a pamatuju si dobře, tak ty fialky byly za 260K? Kuba bude asi vědět více, já to teď střílím od boku, protože jsem toho zkoušel více. Ale bylo to tuším určitě přes 200, takže proto jsem psal, že levnější alternativa jsou ty černé titany, které mají ten číselník stejný. Navíc černý titan od G je super a daleko "civilnější", ale zase - subjektivní dojem.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena je myslím 199.000,- Ale zas tak si to nepamatuju o nákupu jsem neuvažoval :). Za mě jsou barevně hodně divoký (ano ta fialová je reálná), ale zpracování detailů je super. Pokud to někoho baví, tak na tyhle hodinky se bude dát koukat dlouho a pořád něco objevovat. Jinak jsou to samozřejmě "smartwatche", párují se s telefonem a mají asi milion funkcí. Jsem docela zvědavý, jak se budou prodávat, ale nepřekvapilo by mě, kdyby byly celkem rychle pryč.

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...