Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Takže dnes konečně dorazily! :thumbsup_anim: Pro zájemce - na zadní straně je dokola uvedeno: Saphire crystal, Stainless steel, Swiss Made, WR100m, H715560.

Ale pořád nevím, jaký strojek je pohání?

Foto je bráno roztřesenou rukou, takže omluva za kvalitu.

post-3557-1216222598.jpg

post-3557-1216222631.jpg

Upraveno uživatelem navi
Odesláno (upraveno)
Takže dnes konečně dorazily! :thumbsup_anim: Pro zájemce - na zadní straně je dokola uvedeno: Saphire crystal, Stainless steel, Swiss Made, WR100m, H715560.

Ale pořád nevím, jaký strojek je pohání?

Foto je bráno roztřesenou rukou, takže omluva za kvalitu.

Podle rozložení ruček a Day/Date by to měla být ETA Valjoux 7750.

Moc pěkný. Až se Ti přestane klepat ruka, nafoť je pořádně (i na ruce) a dej to do vlákna "Pochlubte se novými přírůstky".

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Samozřejmě, že tento příspěvek patří jinam, ale jak jsem říkal - rozklepaná ruka a spěch :blush02:

Stačil jsem je jen narycho vyfotit a uschovat obrovskou krabici - aby nedošlo doma zbytečně ke vzpouře :skull:., protože jsme nutně rychle museli do kina shlédnout nový film československé provenience.

Takže dnes po prostudování návodu, kde jsou vyobrazeny všechny hlavní typy Hamiltonů a návod je i v češtině :thumbsup_anim: mohu konstatovat, že jsou poháněny strojkem Valjoux 7750.

Jsou pekelně těžké - těžší, než 100metrové AVIATORY, ale to se mi právě líbí!!!!!

Vyfotím detailněji a dám na vlákno s novýni přírůstky.

Mimochodem otázka pro administrátory - nejde toto vlákno nějak překlopit? Děkuji za trpělivost :suicide_anim:

Odesláno

Podle diskusí na tomto fóru jsem se obrátil na Classybrand a klaplo to.

Cenu si najdeš ( průměr 42!) a bohužel jsem tentokrát zaplatil i clo - 19% z dolarově přepočtené částky. Záleží na kurzu.

Zjistíš, že se dostaneš na velice příjemnou sumičku, vzhledem k výkonu a kvalitě :oneeyed02:

Nie patri sem, našiel som až teraz, že tento model je aj vo veľkosti 42 mm, vedel som len o 38 mm verzii :mummy:

Tak inak: koľko si za ne vypytali ?

• po měsíci...
Odesláno
Podle diskusí na tomto fóru jsem se obrátil na Classybrand a klaplo to.

Cenu si najdeš ( průměr 42!) a bohužel jsem tentokrát zaplatil i clo - 19% z dolarově přepočtené částky. Záleží na kurzu.

Zjistíš, že se dostaneš na velice příjemnou sumičku, vzhledem k výkonu a kvalitě :oneeyed02:

Taky jsem si pořídil, přesně ty samé z Classybrand. Cena na naše cca 13500 Kč :thumbsup_anim: + clo 27% (3100) Kč :crying_anim02:

Odesláno

Navi gratuluji ti k zakoupení Hamiltonů, mám ty samé již dva roky a jsem s nimi co se týče kvality zpracování pouzdra, ciferníku a koženého řemínku maximálně spokojený, přesnost je velmi dobrá: cca + - 1 sec denně, podle toho jak moc se hýbu :-). Tak další Hamiltoňák :-) Užívej je ve zdraví!

Only.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...