Přejít na obsah

XIIVI


beeman

Doporučené příspěvky

Neberu to Tome za lync,proste jsi slusne upozornil.Samozrejme ze se kazdy z nas muze dostat do problemu.Ale kdyz hodinky opravil a zaroven prodal,tak to neni zcela bezne.To uz zavani velkym pruserem a hlavne jak se to zacne nabalovat,to je zacatek konce.

A propo,kolega villain83.Jak toto muzes napsat.Za prve kostra ceka uz pomerne dlouho a za druhe na ty hodinky si taky musis vydelat.Toto neni preci charita,tomu se rika jinak.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dělám to velmi nerad, skoro by se dalo říct, že to láme mé chronosrdce, ale musím se podělit o svůj osobní zážitek s Beemanem za poslední skoro půl rok.

Rychlá verze příběhu je, že jsem mu vrátil jeden z kousků ze série first blood, on jej dal dokupy a obratem prodal a já už 5 měsíců čekám na peníze. Za tu dobu jsem slyšel a četl spoustu výmluv a slibů, ale peníze do dnešního nemám.

Ta delší verze je následující, mám od Beemana číslo VI z first blood, několikrát jsem se s nim viděl osobně, obdivoval jeho nápad a kumšt, byl nadšený z jeho přístupu k zákazníkům, damaškové pouzdra atd.. Proto jsem neváhal a když se tu v inzerci objevil jiný kousek a ještě se slevou, vzal jsem ho pro mého chronokamaráda, který žije v Německu. Po nějakých peripetiích s posíláním dorazily na místo určení. Po pár dnech nošení nastal problém s korunkou, zasláno zpět, opraveno, opět peripetie s posláním. Druhý pokus na místě určení, opět peripetie s korunkou a celkem pochopitelná naštvanost na místě nového majitele. Gentlemanská domluva s Beemanem, že se mu hodinky nadobro vrátí a on vrátí peníze, které jsem za ně dal. Dosud vše velmi vstřícné, korektní a na úrovni. Hodinky vráceny, za pár dnů hodinky opraveny, za dalších pár prodány Beemanem novému majiteli. První příslib zaslání peněz. To byl začátek května 2022. Poté prosba o posečkání s vrácením peněz, poté několik hovorů plných omluv, výmluv a slibů. Poté už jen občas zpráva a ujištění, že peníze dostanu až se něco dokončí nebo prodá a tak.

Výsledek naštvaná kostra bez peněz a totální ztráta iluzí a odpor nosit, do té doby oblíbené, číslo VI.

Navzdory všemu zůstávám optimista a věřím, že svých 22 táců ještě někdy uvidím, berte tedy prosím tento příběh hlavně jako varování před tím, co vás s tímto pánem může potkat.
Poslal jsem ti SZ.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé, s velikou radostí hlásím, že je má záležitost již několik minut vyřešena.

Nejspíše na základě mého povzdechu v tomto vlákně, se našel člen, který si od Beemana koupil hodinky a dle jeho instrukcí poslal peníze za ně na můj účet. Nevím, jak moc chce nebo nechce být zveřejněn, takže mu zde jen anonymně poděkuji za záchranu mou i Beemanovu.

Nakonec hlásím happy end a až se trošku otřepu, můžu zase začít nosit své číslo VI ze série first blood.

Závěrem asi jen tolik, že Beemanovy přeju, ať se zvetí a hodinkový byznys se mu rozjede aby to bylo na žití, protože přes veškeré komplikace považuji jeho práci a koncept za nejzajímavější, co jsem za své dlouholeté působení na tomto fóru zaregistroval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...