Přejít na obsah

Archimede Outdoor 41 Chrono


Snow

Doporučené příspěvky

Archimede Outdoor 41 Chronograph

 

Archimede z Pforzheimu rozšiřuje svou sbírku hodinek pro venkovní sporty o chronograf. Chronograf Outdoor 41 jak už prozrazuje název v pouzdru o průměru 41 milimetrů z extra kalené nerezové oceli. Hodinky jsou tedy zvláště dobře chráněny před poškrábáním.

 

Světelné indexy a ručičky zajišťují dobrou noční čitelnost na černém číselníku. Velkoplošná tlačítka chronographu se připojují k výrazné ochraně korunky. Díky masivnímu dnu s plným závitem zůstává vestavěný chronograf ráže Eta / Valjoux 7750 chráněn před pronikáním vody až do tlaku 20 barůtedy 200 m.

 

K dispozici je Chronograph Outdoor 41 . Na nerezovém náraamku stojí sportovní hodinky 1 560 ?, na černém koženém řemenu 1 480 ?.

 

Což je za tyhle hodinky, které mimo to, že mají vynikající odolnost, tak přesnost, velmi dobrá cena !!

 

 

Archimede-Outdoor-41-Chronograph.jpg

 

source: https://www.watchtime.net/uhren/archimede-outdoor-41-chronograph/?utm_source=Watchtime_daily_nl&utm_campaign=Archimede__Outdoor_41_Chronograph_27112019&utm_medium=email

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nekde cetl, ze ten tvrzeny tah trpi na korozi, coz se pouzdra netyka.

Hodne zajimave hodinky!

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Mne hodně zaujaly ty klasické (název Protect), když je Archimede představilo. Fajnová velikost a originální design. Hodně jsem o nich přemýšlel. Nicméně pak představili, cca rok na to, model Antimag, který má ochranu před působením magnetického vlnění. Pouzdro sice trochu narostlo, ale stále sedělo na ruce příjemně. Nárůst velikost pouzdra je pochopitelný z konstrukčně technického hlediska, kdy ochrana proti zmagnetizování funguje stejně, jako třeba u Milgausů, a to zabudování ještě jednoho pouzdra (z měkkého kovu) do vnějšího pouzdra. No, a někdy na přelomu 2019/2020 pak představili právě model Chrono. Musím říct, že ve finále se mi asi líbí ze všech modelů nejvíc. Stále parádní,  neokoukané a navíc tvrzené pouzdro (o velikosti modelu Antimag) sic s o něco málo větší výškou. Přesto na ruce sedí fajnově a nosí se taktéž dobře. Nicméně na ruce už jsou i díky své váze znát (což ale nehodnotím negativně). Brzy postnu vícero fotek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jsi je měl v ruce? Pokud jo, mají pouzdro a tah totožný odstín?

 

JInak jsem taky slyšel, že s tvrzenými tahy u předchozí generace byly problémy ohledně koroze.

Teď už Archimede na modelu Outdoor tvrzený tah nenabízí. Netvrzený tah/spona nereziví- pravidelně plavu. Bohužel je nyní zase choulostivý na otěr a je na něm hned vše vidět. Samotné pouzdro hodinek OK = bez jediného škrábanečku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřeboval bych to vidět naživo, protože absence lunety jim určitě ubere pár mm ( alespoň opticky ). Ale vždyt já vlastně další hodinky nepotřebuju :-). 

Odolná chrona se ale hoděj vždy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...