Přejít na obsah

Rolex Baselworld 2020


AdaMoss

Doporučené příspěvky

Myslis novej system ?smazem vsechny bez tucne nakupni historie? a pokracujem? :D

 

Jinak bych to videl na novej strojek do Subu a update Expu... jinak pokud by dostaly EXP2 keramiku tak to by me asi donutilo je znova poridit!! :)

 

Tyhle predikce ohledně Expů jsou tu každý rok, a vždy se nakonec došlo k závěru, že změna bude nejspíš až v roce 2021 k padesátiletému výročí modelu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 633
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

S tou novou strojovnou je to asi pre Rolex taka povinna jazda. Aj ked, povedzme si uprimne, ze rada 313x je jeden podareny a vysoko spolahlivy kaliber. Nech sa tunajsi hodinari vyjadria k servisu, ktory sa vraj robi velmi dobre. Takze ja vymeny kalibrov z rady 313x na 323x nevidim ako uzasny upgrade...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj to mi připomnělo jeden clanek, tady se snazil popsat rozdíly 3135 vs 3235 a uplne z toho odvazany nebyl.. konecne skore 2:2 :-)

 

https://quillandpad.com/2019/11/19/which-rolex-movement-takes-the-top-spot-a-watchmakers-comparison-of-rolex-calibers-3135-and-3235-and-which-is-better/

 

The 3235 is a great movement, there is no denying that. But its speed and looks can?t compare with the strength and intelligence of its older brother. Strength and intelligence are the qualities of a great king, thus for me the 3135 reigns supreme.

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to lehce off-topic ale neva. Netroufám si posuzovat relevantnost těch argumentů, které Ashton zmiňuje, ale jeden mi připadá minimálně na hraně.

 

Prý kvůli zvýšení kapacity pérovníku Rolex ztenčil jeho stěny (to bych chápal - více místa pro péro) a kvůli tomu nelze péro vyměnit, neboť hrozí poškození pérovníku. Tomu nerozumím...hodinky se pořád ještě sestavují ručně ne? Tak když to můžou sestavit v Rolexu, proč by to nezvládli i jinde? Nebo je ta záludná část právě otevření již složeného pérovníku?

 

Pro mě jakožto uživatele je v porovnání s 3135 zásadní, že si v pátek odpoledne můžu odložit svý Datejusty do šuplíku, nasadit víkendové otloukánky a v pondělí ráno DJ stále jedou. Ostatní věci se mi zdají marginální.

 

Takže až bude 3235 v SUBech, vyměním je taky :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Hlavne ta cesta k drahejm kovum se mi zda jako jedina realna, jak trochu utlumit tenhle haluz s profi kolekci.. stejne jako loni s YM ve WG. Steel by nic nevyresil... je to na jednu stranu logickej krok, na druhou stranu dost krutej;-) 

Jinak ty keramicky coke, to je hrozny zradlo!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...