Přejít na obsah

Rolex Baselworld 2020


AdaMoss

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 633
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
před 13 minutami, tkol napsal:

Presně... :D Škoda že nejde přehodit stránku na mobilu do klasické verze pro comp, tak jak to bylo na starém Chmagu...

Jinak tak jako každej rok jsem chladnej do tý doby než to nevydaj... :D

No právě, mě ty statusy právě bavili, na druhou stranu je to asi jediná věc, která mi na novém magu chybí. Takže pohoda. Ale chtělo by to změnit, né že né..;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@tikzot @dabelM Technicky vzato, fórum používá responzivní CSS s filtrováním podle šířky stránky - takže statusy máš načtené i v mobilu, akorát se (z důvodů které zná asi jen pachatel zvolené šablony) nezobrazují. Abys je viděl, potřebuješ prohlížeč který si umí vynutit uživatelské CSS (viz zatím 100% ignorované náměty ke zlepšení roztahaného vzhledu fóra), nebo stránce nakecat že jde o "větší" zařízení, s nominální šířkou okna nad 980px (u HiDPI mobilů se používá jen zlomek reálné hodnoty).

Sorry za offtopic - jakou iteraci dávno známých komponent tělo-cifr-luneta-tah letos ROLEX spáchá (co já vím - Yachty nebo Daytony na Jubilee?), o jaký nesmysl překupníci vyženou letošní ceny výš a co si za vejvar management postaví už mě taky zajímá jen z čistě studijních důvodů... B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Dle němec info, ty exp II by snad opravdu měly dostat keramik lunetu, suby novej kalibr a trochu pozměněné pouzdro, užší a delší nožky. Hulk konec, nevěřim, ze by je dali na jubi, kravina dle mýho. Coke na oysteru zdá se logickej krok...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

IMHO cekam ze uz dalsi GMT Mastery nebudou... Temer vsechny steel pro modely maji 2 barevne varianty (suby, yachty1, daytona, exp2, SDDS, milgy), tak proc zrovna tady mit tri. Myslim ze si coke nechaji jako nejakej budouci “back to the roots” release, jako to udelali s pepsinama. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...