Přejít na obsah

Rolex Baselworld 2020


AdaMoss

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 633
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty nové OP dost chápu. Ne asi úplně tady, ale poslední 2-3 roky je na západě celkem hype ohledně vintážek s “divokými” ciferníky Rolex, např. vč dřev atp. Rolex určitě taky vidí aftermarket úpravce, kteří nezřídka šli na zákazníky právě s lacquer dialem. Koneckonců i ženy začínají čím dal častěji nosit panské hodinky, možná je to i pro ně.

Trefa do černého je podle mě i ta zde již prezentovaná myšlenka, že je to “bokovka” pro lidi s vážnějšími modely. Mně se to třeba dost líbí, prostě se to nebere tolik vážně, proč ne. A ten silver dial je fakt boží, z entry levelu udělali normálně vyloženě honosnou podívanou. To mi přijde skoro až podrývačné...ale pro zákazníka big win!

Osobně se přidávám k proudu, který obhajuje tenčí nožičky. 16610 jsou fakt to nejpohodlnější ever a tohle se k nim hodně vrací. Myslím, že ty představené změny udělají dost. Trošku je mi líto Hulk cifru ale jinak je “Cermit” (prý už se to chytlo) je hodně decentní, vážně super. Favorit tohohle roku, nečekaně.

Kdybych byl na trhu pro WG Suby, byl bych dost zklamaný z absence sunburst cifru (když už klenotnictví, tak se vším všudy), ale nejsem, tak dobrý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 33 minutami, M.S. napsal:

Trefa do černého je podle mě i ta zde již prezentovaná myšlenka, že je to “bokovka” pro lidi s vážnějšími modely.

Tak možná trochu. Hlavní důvod ale přece jen spíš bude čištění portfolia (třeba dělání místa pro budoucí světlý Exp I?) a/nebo budou relativně finančně dostupná a až křiklavá nová barevná OP značce užitečná v rukou instalidí. Aspoň, že zůstala černá, zaplať pámbu neměli dost odvahy na to, mít jen barvičky.

A ačkoli prodejní čísla smrtelník znát nebude, není vyloučené, že se bílé/černé OP39 staly obětí svých prodejních objemů, které aspoň podle e-popularity soudě mohly být lepší, než se na entry-level sluší.

Já jsem jinak fakt nakrklej, byl jsem dost nalomenej si je podruhý pořídit jakože k narozkám a dle AD to problém být neměl, že i to po*ran7 datum  bych tam moh mít, no a pak přišla tahle guerillová akce. Jetý budou minimálně dočasně prněžně mimo, no nic no. 

Ale víme, jak to je - za rok si tady 41čky třeba budem nadšeně ukazovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volal jsem dnes k AD. Bylo mně řečeno, že během 14 dní budou mít s Rolexem jednání, kde teprve budou řešit kolik dostanou ks jednotlivých modelů. Potvrdil mi, že teď jim volá spousta zájemců. Sbírají requesty prostřednictvím emailu, což jsem jim poslal.

Jinak někteří, ne čeští AD je opravdu dokonce mají na stojánku ve výloze 🙂 Předpokládám, že první modely (asi entry) by mohly v ČR být během října.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po prečítaní komentov za mňa niekoľko postrehov:

1. nechápem to sklamanie ohľadom rozdielu v rozmeroch u Subu, ja mám obvod zápästia cca 16,5cm a nevadilo mi nosiť 44mm Chronomaty :D podľa názorov čo čítam ohľadom tej veľkosti by ma za to väčšina z vás pravdepodobne okamžite zabila, každopádne 1mm hore dole je zbytočné riešiť, vždy to treba aj tak vidieť na ruke.

2. som zvedavý ako vysoko pôjdu ceny za Hulka a na ako dlho :D čo sa týka farieb, mne sa viac páčia Suby s rovnakou farbou cifru a lunety

3. OP so strieborným cifrom a zlatými ručičkami - nádhera. Esteticky krásne hodinky, jednoduchý dizajn, cenovka o 2k menej ako No Date Suby, rovnaký kaliber, pri predpoklade že budú dostupnejšie ako Suby, nie je čo riešiť. Tie výrazné farby ciferníkov myslím zaujmú skôr ženy ako chlapov. 

4. Skydweller podľa komentárov nikoho nezaujíma :D tiež nechápem prečo, každopádne guma sa na to vôbec nehodí, nie je to športový model ako Daytona. 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, že je 40mm vs 41mm na ruce v podstatě úplně jedno. Ve mě trochu hlodá, že prostě porušili tu krásnou tradici, která se s tím rozměrem pojila. Všichni výrobci různě experimentují, ale Suby byly dlouhá desetiletí 40mm a nejel přes to vlak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...