Přejít na obsah

Rolex Baselworld 2020


AdaMoss

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 633
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Před hodinou, Radek124 napsal:

Samozřejmě že jde o tyrkysovou - ale zároveň to +/- odpovídá i jedné z historicky pojmenovaných barev (na webu #abab5) :speak_cool:

PS: Ta "žlutá" bude IMHO po sklonění vypadat jak staré plynové potrubí - na něj se prý takhle míchala žlutá s hnědou syntetikou a vyšla z toho eee... "úplavicová" 🥴

Miluju Radkův neverending Rolex flame!! :D Ikdyž už mu nikdo neodpovídá, protože mu to nikdo po koupi DJ nevěří, stejně se zase za pár příspěvků vrátí to hezky pohejtovat... :D :D  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Radek124 - ty sis vypestoval nejakeho drobneho krizence tureta a OCD, ne? :)

(nic ve zlem, ale mama me naucila, ze lidi s rozepnutym poklopcem, omackou na nose apod. je vhodne na tento fakt jemne upozornit)

Upraveno uživatelem parnistroj
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie žlté Day-Date ako nejaké tretie-štvrte hodinky kľudne. Zvyšok za mna ee. Ako tie farby sú docela zaujímavé až bláznivé ( na Rolex )...ako tu už bolo spomínané, neviem si ich moc predstaviť kupovať v prípade žeby mali byt moje jedine ( v tomto prípade kľudne aj jedine Rolex ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes jsem ty OP barvičky viděl naživo ve Vídni a fakt je to o dost jiný než na produkt. fotkách i obecně co koluje na Instagramu apod... Byla to rychlovka tak jsem foto nestihl... Jinak co se týče dostupnosti řekli mi klasicky, že nic neví...


Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Axel Díky, letošních Suby nám tedy v reálu vyrostly z ⌀40,2 → ⌀40,5mm - tj zásadním výsledkem letošního upgrade nakonec vůbec nebudou "viditelně větší", ale s komponentami dosavadních verzí dokonale nekompatibilní hodinky (aby snad někdo nepodlehnul bludu že si zalevno vyrobí skládačku).

Teď už bych jen rád slyšel rigorozní obhajobu zdejších expertů na digišuplery, jak je to s tvrzením že "40mm u Rolexu je 40mm" - a prosím ne že 40,2 školáčci na Ženevských ZŠ zaokrouhlují dolů a 40,5 nahoru:smoke:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosímvás, kdyby někdo šel k Bechyněmu na čumendu, změŕili byste pls průměr cifru resp skla nad ním? U hodinek s vnější lunetou je to dost zásadní údaj.

(nevím jak by se tam tvářili na šupleru... nejlepší je na to takový to měřítko natištěný na filmu/folii). Jde mi o to, o kolik povyrostlo sklo a cifr, když je kastle větší jen o 3 mm...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...