Přejít na obsah

H. Moser & Cie Streamliner


LovecK

Doporučené příspěvky

Napadla mě ještě jedna věc - škoda, že zrovna sem dávali logo.

 

U těch "concept" modelů mi občas chybí, tady přebývá. Možná by to tolik  netahalo za oči, kdyby nebylo tak starosvětské.

 

Nebo (BLBOST ALERT!) by pro takovéhle exkluzivní/fajnšmekrovské kusy mohli mít nějakou jeho modernější variantu (zrovna u někdy až křečovitě svojské značky jako Moser by to projít mohlo).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ještě jsem přemýšlel, proč mě rozčiluje ten tah. Jednak proto, že jsem nervózní z každýho náramku, u kterýho nejsou z pohledový strany vidět spojovací prvky (překrývající se články apod.), ale hlavně kvůli jeho podobnosti s krunýřem miloučkých mořských rakovců Bathynomus (giant isopods), kteří se živí jako mrchožrouti nebo dokonce paraziti a můžou mít i půl metru... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě mě napadla jedna věc. Moser geniálně (podle mě) vyřešil indikaci měsíců u perpetuálu pomocí malé centrální ručičky. Co kdyby chrona jako tyhle měly podobnou formou řešený i hodinový sčítač, který by fungoval skokově - takže by nehrálo moc velkou roli, že by neměl vlastní hodinovou stupnici.

 

Z hlediska dokonalé odečitatelnosti chron by to sice nebyla žádná hitparáda, ale v podstatě by to fungovalo a byla by to megafrajeřina navíc, u HH se tak jako tak mnohdy platí za nápad.

 

Nemyslím to jako kritiku diskutovaného modelu, jen, že by se mi to líbilo a bylo to i užitečné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsíci...
V 21. 11. 2020 v 0:28, xbraj19 napsal:

Jsou super, Škoda že nestojí do 300k

 

 

B92469B5-E09A-4AE1-BC7C-D667D4081FC5.jpeg

Vypadají skvěle a i velikost sedí! Jak dlouho myslíte, že na ně bude čekačka? Obecně na Moser? A myslíte, že si udrží cenu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 30 minutami, instant napsal:

Neudrzia. Nic od Moseru si nedrzi cennikovu cenu, ale hodinky su to naozaj pekne.

Takže radši počkat rok/dva a už by to nemuselo být za půl mega z koscomu... Třeba mezitím vydají i jinou barvu cifru🙏

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou holt “very rare”, takže už jen narazit na konkrétní vysněný kousek z druhé ruky je (bez ohledu na cenu) o hodně velkém štěstí. Uvidíme kdy zas bude mít Mrakouš další výprodej - přiznám se že jeho decentní  fotky v inzerci mi konkrétně u téhle značky vždycky zvedaly tep víc než oficiální produktovky :speak_cool:

Jinak jak mi k Moserovi vůbec nesedly ty “racing” chrona, tak čistá tříručka s automatickým nátahem už mi k tomu “organickému” profilu tahu přijde mnohem zajímavější. Ještě se tak zbavit těch matoucích “subsekundových” indexů, ty u hodinek bez chrona fakt akorát zavazejí - jo a možná udělat logo v decentnější tmavé (á la “fumé” cifry), v téhle nóbl kategorii už ukřičená visačka s firmou fakt není potřeba. Uff, no aspoň že už mám “objektivní důvod” proč je hned nezačít shánět :whistle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Som fanusik znacky a pacia sa mi ich hodinky - vacsinou - ale investicne kusky to nie su. Aspon zatial nie. Tu je Patek omnoho lepsia volba, aj ked chapem, ze za dvacku sa tam neda prakticky nic kupit.. a treba cakat.. ale za ten cas si clovek moze urobit tepleho nepodareneho synka, co by to harampadi podedil, az jebne burza a obcan si to hodi na hermes kravate v kupelni. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...