mAra_ Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Čerstvě po večeři... Ruka je mě ženy, né dcery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 "Normálně zdrhli, ...myšové proradní!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 "Normálně zdrhli, ...myšové proradní!" to znám, oni to asi nacvičují hromadně Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 (upraveno) Už skoro 4 roky si od sousedů půjčuji psa na každodenní procházky. Upraveno 24. října 2023 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Před hodinou, Traveller napsal: Už skoro 4 roky si od sousedů půjčuji psa na každodenní procházky. To je zajímavý. A jak to zvládáte? Myslím všechny tři strany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 To je super to se jen tak nevidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 před 3 hodinami, Traveller napsal: Už skoro 4 roky si od sousedů půjčuji psa na každodenní procházky. To je podobný plemeneo jak kdysi říkal Rosák, že má mix labradora a vlčáka, a že podle toho jaká nátura převládá mu říkaj labravčák nebo vlčador, takže tady bych to viděl na retřívčák nebo vlčavr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 (upraveno) před 4 hodinami, Zdenek1307 napsal: To je zajímavý. A jak to zvládáte? Myslím všechny tři strany? Za mě to je win/win/win situace. Sousedi (starší pár) mu zajišťují ubytování a stravu a za to on jim dělá společnost. Tím, jak každý den čeká za brankou, mě nutí k pravidelnému pohybu (denně dáme tak 15 km) no a já jsem mu zase na oplátku za ty roky značně rozšířil obzory. Díky jeho mírné a kamarádské povaze se z něj stala celebrita - tedy hlavně v místním pivovaru, přes který vede většina našich tras :-). Co se původu týká, matka je švýcarský ovčák, otce tipuji asi na berňáka - soudě tak podle tlap, které jsou větší, než u ovčáka. Povahově to je 100% švýcarák, chytrý, lehce zvladatelný, absolutní miláček. A magnet na baby :-). Upraveno 24. října 2023 uživatelem Traveller chybky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Že ty to neděláš pro psa,ale k vůli babám Davide ? Závist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 před 2 hodinami, Traveller napsal: Za mě to je win/win/win situace. Sousedi (starší pár) mu zajišťují ubytování a stravu a za to on jim dělá společnost. Tím, jak každý den čeká za brankou, mě nutí k pravidelnému pohybu (denně dáme tak 15 km) no a já jsem mu zase na oplátku za ty roky značně rozšířil obzory. Díky jeho mírné a kamarádské povaze se z něj stala celebrita - tedy hlavně v místním pivovaru, přes který vede většina našich tras :-). Co se původu týká, matka je švýcarský ovčák, otce tipuji asi na berňáka - soudě tak podle tlap, které jsou větší, než u ovčáka. Povahově to je 100% švýcarák, chytrý, lehce zvladatelný, absolutní miláček. A magnet na baby :-). Tak to funguje perfektne Klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Před hodinou, bohus76 napsal: Že ty to neděláš pro psa,ale k vůli babám Davide ? Závist Jak říkám, win/win situace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Tak to máš podobný koncept. Skoro. Žena je z psí rodiny a dcera by strašně chtěla něco nahrání. Já řekl, že jen přes mojí mrtvolu a ať si půjčují psa od sousedů na hraní/venčení. Ty teď odjeli na 2týdenní dovolenou a požádali ženu, zda bychom nemohli převzít. Žena nadšeně souhlasila…..a odjela na týdenní služebku…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 před 14 hodinami, Ajaj napsal: Tak to máš podobný koncept. Skoro. Žena je z psí rodiny a dcera by strašně chtěla něco nahrání. Já řekl, že jen přes mojí mrtvolu a ať si půjčují psa od sousedů na hraní/venčení. Ty teď odjeli na 2týdenní dovolenou a požádali ženu, zda bychom nemohli převzít. Žena nadšeně souhlasila…..a odjela na týdenní služebku…. asi jí jde o ten výsledek = o mrtvolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Asi to máte doma zajímavéTož chudák pejsek…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 pes je ten poslední co si může stěžovat P.S. jinak ja proti psům nic nemám. Docela bych byl pro Cane Corso. Ale ženě jsem jasně řekl, že jestli chce psa, tak buď přes moji mrtvolu nebo musí vydělat na barák s velkou zahradou. No a tak jezdí a vydělává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Môj ridgebak. Volá sa Bak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 (upraveno) Naše myška.... Jsem ve velkém pokušení, pořídit druhou fenu(aby tu nebyla přes den sama) . Někdo mi to prosím rozmluvte... Za týden se to má narodit.... Upraveno 25. října 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 schvaleno, maro, zadny rozmlouvani nebude, dve fenky jsou OK, a cim drive, tim lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se