Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, Traveller napsal:

Už skoro 4 roky si od sousedů půjčuji psa na každodenní procházky. 

To je podobný plemeneo jak kdysi říkal Rosák, že má mix labradora a vlčáka, a že podle toho jaká nátura převládá mu říkaj labravčák nebo vlčador, takže tady bych to viděl na retřívčák nebo vlčavr🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Zdenek1307 napsal:

To je zajímavý. A jak to zvládáte? Myslím všechny tři strany?

Za mě to je win/win/win situace.

Sousedi (starší pár) mu zajišťují ubytování a stravu a za to on jim dělá společnost. Tím, jak každý den čeká za brankou, mě nutí k pravidelnému pohybu (denně dáme tak 15 km) no a já jsem mu zase na oplátku  za ty roky značně rozšířil obzory. Díky jeho mírné a kamarádské povaze  se z něj stala celebrita - tedy hlavně v místním pivovaru, přes který vede většina našich tras :-).  

Co se původu týká, matka je švýcarský ovčák, otce tipuji asi na berňáka - soudě tak podle tlap, které jsou větší, než u ovčáka. Povahově to je 100% švýcarák, chytrý, lehce zvladatelný, absolutní miláček. A magnet na baby :-).

Snímek obrazovky 2023-10-24 155410.png

Upraveno uživatelem Traveller
chybky
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Traveller napsal:

Za mě to je win/win/win situace.

Sousedi (starší pár) mu zajišťují ubytování a stravu a za to on jim dělá společnost. Tím, jak každý den čeká za brankou, mě nutí k pravidelnému pohybu (denně dáme tak 15 km) no a já jsem mu zase na oplátku  za ty roky značně rozšířil obzory. Díky jeho mírné a kamarádské povaze  se z něj stala celebrita - tedy hlavně v místním pivovaru, přes který vede většina našich tras :-).  

Co se původu týká, matka je švýcarský ovčák, otce tipuji asi na berňáka - soudě tak podle tlap, které jsou větší, než u ovčáka. Povahově to je 100% švýcarák, chytrý, lehce zvladatelný, absolutní miláček. A magnet na baby :-).

Snímek obrazovky 2023-10-24 155410.png

Tak to funguje perfektne 👍 Klobouk dolů

Odkaz ke komentáři

Tak to máš podobný koncept. Skoro.

Žena je z psí rodiny a dcera by strašně chtěla něco nahrání. Já řekl, že jen přes mojí mrtvolu a ať si půjčují psa od sousedů na hraní/venčení. Ty teď odjeli na 2týdenní dovolenou a požádali ženu, zda bychom nemohli převzít. Žena nadšeně souhlasila…..a odjela na týdenní služebku….

IMG_1118.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Ajaj napsal:

Tak to máš podobný koncept. Skoro.

Žena je z psí rodiny a dcera by strašně chtěla něco nahrání. Já řekl, že jen přes mojí mrtvolu a ať si půjčují psa od sousedů na hraní/venčení. Ty teď odjeli na 2týdenní dovolenou a požádali ženu, zda bychom nemohli převzít. Žena nadšeně souhlasila…..a odjela na týdenní služebku….

IMG_1118.jpeg

😀 asi jí jde o ten výsledek = o mrtvolu

Odkaz ke komentáři

pes je ten poslední co si může stěžovat 😎

P.S. jinak ja proti psům nic nemám. Docela bych byl pro Cane Corso. Ale ženě jsem jasně řekl, že jestli chce psa, tak buď přes moji mrtvolu nebo musí vydělat na barák s velkou zahradou. No a tak jezdí a vydělává 😂

IMG_1130.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...