Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?


Conrad

Doporučené příspěvky

Věřím v to :-) Ale před pár měsíci odešel pes rodičů z manželky strany a mým rodičům umírá kníráč na selhání ledvin, aspoň že mamka se stihla vrátit s dovolené a rozlouč? se. Jak kdyby se ti pejsci domluvili, když společně běhali nedávno po zahradě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Afri, znám to velmi dobře. Držte se. I když jsem si to nemyslel, chce to najít hned nového. Nám se to povedlo a máme již několik let dobrého nástupce......

 

Souhlas. Už jsme pochovali dvě úžasný jezevčice - vždycky si říkáš, že už tak skvělýho psa nikdy nenajdeš, a stejně si tě to další štěně nakonec dokonale omotá kolem prstu, navzdory tomu, že je úplně jiný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, nějaké doporučení na psí hotel v okolí Prahy? Jedeme na svatbu a nemám tu nikoho, kdo by se mi o psa mohl postarat. V takových případech to většinou řešíme hotelem v Pyšelech, ale v daném termínu (víkend 9.9.) mají plno...klidně i SZ...a pokud by třeba někdo pohlídal z místních, tak nabízím i peněžní odměnu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Afriko, ty vole, drz se.. ja to zazil jako decko, a az uz nebude Arnold, to bude kurva slzavy udoli u nas..

Dík, stojí to za prd no, ještě že jedeme pryč a přijdeme tak na jiné myšlenky, v baráku se to moc nedá... Za půl roku jsme ztratili tři fešáky, moje rodiče, manželky rodiče a my, akorát že tam to bylo léty, ten náš blázen v nedožitých sedmi, naštvala mě.... Bude to dobrý, chce to jen čas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...