Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?


Conrad

Doporučené příspěvky

Měli jsme bordeauxskou dogu a nyní máme 8 let bostonského teriéra. Máme ho rádi, byl to náš první malej pes a po něm už nikdy nic takhle malýho. Sice se snaží, ale stále je to malý retardovaný zvíře bez hrdosti, upištěný a poděšený.

 

Hele to je divný, většinou bejvaj bostoni oproti ostatním psům přes svůj vzrůst kupodivu docela dominantní.. viz. naše 2 holky. Tý menší teď budou 3 roky, u nás je rok a čtvrt a udělala neuvěřitelnej pokrok.. Bála se snad i kamenů u cesty. Před ostatníma čoklama zdrhala hned panině do rukou.. A teď? Letí jak raketa přes celou Ladronku a vyhledává kámoše na hraní.. V lese jsou taky jak doma. Sebevědomí jim teda vůbec nechybí, naopak čekáme, kdy tu mladší někdo trošku vyučí, jak začíná bejt voprsklá..

Těžko říct, proč máte strašpytla.. asi špatná povaha nebo možná nějaká chyba v socializaci..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Budeme ho mit od Breclavi nekde, cistokrvny ale bez PP. Za tip na granule kdybys nahodou zjistil budu rad, klidne SZ. Jeste se zeptam, pocitujete nejaka vyraznejsi omezeni s ohledem na to ze to plemeno je nachylnejsi na teplo? Napriklad cesta autem? Diky moc!

 

Na to "čistokrevný bez PP" fakt bacha, jak už psali kolegové.

Co se týče granulí, dávali jsme Taste of the Wild, teď máme Bodreek - ty jsou pro psy všeho věku, akorát jednotlivé granule jsou větší. Štěněti by bylo lepší je trošku nadrtit.

A k tomu teplu, v létě se rychlejc zahřejou, když divočí, ale to vyřeší bazének s vodou nebo když jdeme ven, skočí si do potoka. Autem s nima jezdíme jen kratší trasy, ale když jsme se před lety stěhovali z ÚnL na Moravu (byl to tuším červenec), ten starší pes tu cestu bez problémů zvládnul. Jen jsme hlídali pitný režim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bezpapíráka nebrat. Na cestování je pro malá a střední plemena nejlepší speciální postroj se zapínáním do autopásu. Po nějaké době jsem zůstal u granulí Orijen. Můžeš zvolna přejít ze štěněcích na dospělácké. Neznám psa kterému by tato značka nechutnala a mají perfektní složení. Nejvíc jsou teď u nás oblíbené Regional Red, kde je Angus, kančí, bizoní, jehněčí atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po Taste of wild měli oba moji psi srajdu.

Dlouho jsem laboroval a nakonec mi nejlíp vychází orijen.

Snad 80% masa, psům chutnají, stolice výborná.

 

K PP psa bez PP jednoho mám - jen proto , že to bylo štěně naší známé. A u ní vím, že si oba psy přivezla z Ruska, oba s PP, ale mají je na hlídání a tak je nenechávali uchovnit. Jinak je to risk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme  1 a 1/4 roku starého Staffbulla a dáváme mu od malička Taste of the Wild. 

Plynule přešel od Puppy k dospěláckým, akorát losos mu moc nejede. Z bizona se mohl utlouct.

Každopádně teď když někde dostane jiný granule, tak pak prdí a smrdí víc jak kamionák a nejde s nim vydržet v místnosti, někdy i v bytě. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Edit jsem samozřejmě nestihl, ale gunmanovi tak moc rozumím... Paní co jsem si vzal, měla takového malého oříška z útulku, když jsme se poznali... Nic proti němu, ale ne že by to byl Pan pes, co jsem vždycky chtěl a co je to, co jsme do teď měli, bylo to jen malé zakrslé agresivní cosi. Náš britský kocour Edgar splňoval požadavky na psa víc, jak to....

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mondeo2: ten Kavalir-trikolora je bozi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...