Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?


Conrad

Doporučené příspěvky

Ahoj, potřebuju poradit. Chodím často se psem na skialpech. Každou chvíli (1 - 2 km) začne kulhat a musím vydrolit přimrzlý sníh zespodu na packách. Máte zkušenosti s nějakými psími botičkami, něco kvalitního třeba co používají  musheři.

IMG_3070.jpg.087e13c3fd0e74d2fc8c645d5ba477ba.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Dali: Zkoušel jsem to, protože jsme měli podobný problém, ale ani jedna to nechtěla nosit, ta chůze v tom vypadala dost komicky. :D  Takže za mě to byly vyhozené peníze. Ale tak nezkusíš, nevíš. Dneska už v podobných podmínkách běhají 2-3 hodiny, radši. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

V 17. 1. 2021 v 18:45, kamilb napsal:

 

Ty jsou úžasný! Vždycky jsme měli doma jezevčíka, dokud jsme nepodědili tohohle plantážníka, u kterýho nikdo neví, odkud se vzal. :)

20210118_233323.thumb.jpg.ba88df944b3a5a62fc2b15f30f8c8f25.jpg

 

V 17. 1. 2021 v 22:02, Radek124 napsal:

Našeho 13-letýho dědulu předevčírem v noci chytly plotýnky a do rána přestal ovládat tlapky. Veterinář mu ještě zkouší ulevit kortikoidama, ale bojím se že tahle fotka možná bude z “poslední večeře páně” 🥺

Je to pořád fešák. Hodně síly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, Kluk jako buk napsal:

 

Ty jsou úžasný! Vždycky jsme měli doma jezevčíka, dokud jsme nepodědili tohohle plantážníka, u kterýho nikdo neví, odkud se vzal. :)

 

Je to pořád fešák. Hodně síly.

Všechny psí oči jsou nej, a je jedno odkud jsou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@mlsoun1 @Kluk jako buk Díky za podporu pánové - včera na veterině (kam jsme dědka vezli uřvaní, s tím že zpátky už s námi chudák nejspíš nebude) se nám neřád asi pod navalem hrůzy z bilých plášťů nečekaně vzpamatoval, postavil se na zadní i zchromlé přední, aby pak při marném pokusu o útěk hodil vedle stojícímu doktorovi první hovínko po 4 dnech do kapsy pláště - takže na to své životní utkání dostal ještě “prodloužený čas”. No a dneska už se (s krajním sebezapřením, protože ho přece doteď krmili) sám potichu zvednul a po třech dopíďalkoval asi metr k miskám se žrádlem a pitím, které vyklidil a následně si zechcal pelech. Tak to doufejme ještě nebude úplně ztracené... :whistle:

Zatím to vypadá že před týdnem měl trpajzlík nějaký  “defekt” na přední pravačce (který podle pohmatu nejspíš trvá) a při skákání do/z pelechu si kvůli tomu nějak hnul s plotýnkou (což pro spoustu jezevčíků bohužel bývá kvůli poškození míchy konečná). Výsledek bylo něco co tady určitě nikdo v noci potkat nechce - úplně chromej pes, bezmocně vyvalenej na boku mezi dveřma jako po mrtvici, klepající se zimou... -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alespoň,že tak.Jak se napil a najedl tak to je dobrá cesta.

Beník,co ho mám v nicku,bude mít letos 16 roků,prasák jeden.Minulý týden klátil sousedovic fenu.

Můžu Ti říct,že jsme zažili když přestal chodit,plazil se po zemi,klepal se.Bylo to hrozný.Strávil jsem s ním na klinice většinu noci,když byl na kapačce.Venku chodil po předních,vzadu jsem mu uvázal šálu aby se prošel.Ale že spodek byl špatný,tak se koupil na gauč gumový potah a močil i kálel doma.Nakonec šel na operaci a za pár měsíců byl zase fit.Teď mu dáváme vitamíny a léky na kosti a klouby a jde to.

Nadále držím palce tomu Tvýmu frajerovi😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 minutami, mAra_ napsal:

Roste to! Nekontrolovaně to roste!!!

 

😀 Tak po dnešnej skúsenosti s našim drobcom na RTG, kde sme traja chlapi mali čo robiť, aby sme ho dostali do polohy na chrbát, sa, priznám, škodoradostne bavím pri predstave toho, ako to s ním absolvuješ Ty 😜

Ale pribral mi, cez 66, bude makať!

 

 

20210113_151852.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@mAra_ Tuhle jsem viděl, že se na to doporučuje soudek piva...

PS: Náš zarputilej trpajzlík už se úspěšně šourá po bytě, motá se jak štěně když se učí chodit a je štěstí, že s těma krátkejma křivejma nožkama si při občasném uklouznutí na plovoučce zbytečně nenamlátí. Na koberci i venku na trávě už ale chodí překvapivě normálně, dokonce si před chvílí pitomec zkoušel vyměřovat rozběhovou dráhu kolem konferenčáku, že si za mnou jako vyskočí nahoru na pohovku. Občůrávání stromků zatím kvůli nestabilitě řeší stylem "na holku" a pak bývá uraženej, že se mu kmínek o kterej se opřel nepodařilo řádně podepsat - ale i tak svým způsobem beru jako výhru, že se to během té "indispozice" nenaučil pouštět doma do textilu (s většíma děckama už jeden dávno odvyknul na tu spotřebu přebalovacích podložek) :whistle:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...