Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?


Conrad

Doporučené příspěvky

před 17 hodinami, Wanderer napsal:

Jestli to je dotaz na toho našeho, tak německá doga.

Jojo, na Tebe, moc pěkná. Těším se na fotky v čase :D ...

před 10 hodinami, mAra_ napsal:

Žádná očista ... Prostě máme v pracovně kanape 90x170 a tam se vlezeme všichni tři

ono to z nich opadá.,.🙂

 

Tenhle Tvůj tank je krásnej, máme to dost podobně, já když vezmu ty svoje k sobě, tak je to i na 100x200 dost těsné. Ale jsou spoko. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, Murphy97 napsal:

Neni to Cane Corso?

Martine, Tebe jsem nějak přehlídnul. Jestli myslíš moje, já Pitbull/Bandog a další bude Dogo (Presa) Canario. Včera jsem měl setkání s milými lidmi z Ukrajiny, kde budu brát příště, jsou to sympaťáci a jsme zapálení milovníci velkých pejsků, tady (v ČR) už jsem skončil v roce 2013, je to Klondike, drtivá většina chce jen rejžovat, čest vyjímkám. 

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mame od majitelky video, proste se tam nedostanem driv jak v patek (jak to bylo cely nahonem), tak sjizdime aspon to. Dokonce jsem byl prekvapenej jak to potesilo a povzbudilo myho postarsiho a jinak uz dost letargickyho otce. No, proste to musime fo patku nejak vydrzet. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě včera poprvý v životě kousnul pes, musím říct, že sem byl v šoku, jak rychle se to seběhlo, 4x kousnul, naštěstí jen zmáčknul a nešlo to do masa, takže max modřina. Byl sem na pivku normálně sme ho hladil, moje labradorka si s ním hrála, pak vlezla pod stůl a ten borderák měl pod bříchem její vodítko, jak sem ho chtěl vytáhnout a dotknul se mu chlupů na břiše, tak po mě vyjel, jeho majítele absolutně nereagovali
ac7406461d93a9163760e4b3c60c3f60.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, to je hned. Mě takhle v Brazilce kousnul pouliční tulák. Byl děsně opatrnej, kopanců dostal asi nepočítaně, prašivej a zjizvenej až hanba. Já si sedím na ulici u stolku, žvejkám ňákej špíz, kterýmu přezdívám "krysa na špejli". Se mi ho zželelo, povidám neboj a házím mu kousky masa. Napřed dál, pak blíž. Čtvrtej už si vzal z ruky. Pomalu ho drbu na lebce a uklidňuju... Asi jsem sáhl na ňákou bolístku, nebo blízko oka, nevím. Lekl se, rafnul mě do ruky a odskočil. Evidentně měl větší stres než já, co to provedl. Holka mi tu ránu polila kašácou (místní kořalka) a bylo vyřízeno. Každopádně je rozdíl mezi agresivním psem co útočí a kousnutím z leknutí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...