Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?


Conrad

Doporučené příspěvky

V 23. 12. 2022 v 22:35, Radik napsal:

A proč by tam nesměli? :P

To je jasné.... Drahá kožená sedačka. Jenom to zašpiní... Malá to kouše.

Dneska byli cca tři hodiny venku spolu sami. A malá žije. Bude to dobré 🙂

Edit: na druhé fotce má hubu od jogurtu.

PXL_20221224_091315808.jpg

PXL_20221224_213352144.PORTRAIT.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 12. 2022 v 21:36, mamenec napsal:

Ja ted rozmyslim jakeho vybrat noveho partaka. Placam se v tom teda slusne.. zacnimam u krizencu z utulku a koncim u psu s PP. 

Koho se clovek zepta, ten neda dopustit na to co ma doma. Kamoska veterinarka mi tak 80% napadu rozmlouva (ten je debilni, ty sou preslechteny, ty nemocny, ty zly,..)

Bych chtel spis stredne velky plemeno,psa v dospelosti 20 - 40kg, hodnyho k detem, schopnyho zit trvale venku.

Zatim nejbliz je labrador, mozna irsky setr,...

Nejaky dalsi napad?

Labra bude ideální. Jen za mě bych ho nechal bydlet v posteli, ale schopen žít venku je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pratele, kamaradi,
Preji vam i vasim hafikum vse nej do noveho roku a zaroven jsem si prisel pro radu. S porizenim noveho zlataka jsme dostali od chovatelky doporuceni pouzivat nemecke krmivo Reico Vital. Nasadili jsme to i starousovi a uspesne tim oba krmili skoro dva roky. Musim rict, ze krmeni od dane znacky bylo fakt super. Oba psi prospivali, nemeli zadne strevni potize, i starous je vitalni a ma peknou srst. Posledni cca mesic ovsem oba krmivo zacali bojkotovat a do zradla je clovek musi spis nutit. Zatim to nevypada, ze by to melo nejaky spatny vliv na jejich aktivni zivot. Asi proste po dvou letech chteji zmenu.
Uvital bych proto doporuceni na nejake kvalitni krmivo, ktere bychom mohli vyzkouset. Jedeme granule at maji spravne namichany pomer vitaminu a mineralu. Starouse jsme kdysi krmili znackou Brit, ale toho uz se taky prejedl a navic s Britem mel porad nejake strevni problemy.
Ja jsem v tomhle novacek a zas tak se nevyznam, akorat mi prijde, ze krmeni, co mivaj v tech klasickych shopech jako je superzoo apod. tak bud je to sunt, nebo predrazene. Takze pokud byste treba meli tip na nejakeho maleho vyrobce, ktery to ale nesidi, tak budu jen rad. Zaroven jak jsem psal vys, tak za sebe produkty od Reico Vital opravdu doporucuju.
Diky vsem za rady.
962b975dd7e0d0a422e5393cb780829d.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Budeš musieť skúšať, môj napr. na Taste of wilde zareagoval takou alergiou, že si rozškrabal celý hrudník. Predtým mal alergickú reakciu aj na Acanu, ktorú dostával ako šteňa, tú asi získal postupne. Dostal potom Brit Care, alergia ustúpila, ale nadšený z nich nebol. 

Celkom mu chutilo N&D, (aj kocúr mu ich kradol :), ale dosť pribral, tak sme na doporučenie z väčšej chovnej stanice zmenili na Allevu (aj kocúrovi ;), zatiaľ spokojnosť. Proste, talianska kuchyňa... 

Upraveno uživatelem M109
Keď spomínaš malého výrobcu, skúsili sme Bodreeka (Bodreek.sk), celkom spokojnosť, akurát preferujem väčšie granule, predsa len má trochu väčšiu papuľku. 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My doma sice psa nemáme, ale rodiče od manželky mají 3 a Taste of the Wild používají druhým rokem k absolutní spokojenosti. Je tedy pravda, že to asi úplně nesplňuje vstupní požadavky, ale za zkoušku to stojí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...