Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?


Conrad

Doporučené příspěvky

V 14. 1. 2023 v 11:41, Dokusan napsal:

Napadá vás něco?

My mame bostonsky teriery, jsou to takovy dietni francouzsky buldocci. Klidne k tomu v pripade zajmu napisu neco vic.

Jakou rasu vybrat zalezi asi dost podle toho, co se od nej bude ocekavat.. jestli to ma bejt partak na tury nebo povalec. Nebo nejakej kompromis. My mame dve holky a kazda je naturou trochu jina, jedna je desnej zapecnik, co by nejradsi nevytahla paty (ale zas miluje autoturistiku) a druha by furt litala po lese...  chce to premejslet, jestli tomu plemenu jde nejak vyjit vstric v narokach a v tom k cemu bylo urceny. Nechapu treba, kdyz si duchodce koupi boxera nebo border kolii a desne se pak divi, ze to nezvladaj a zvazujou utulek (pripady z okoli).. 

My sme se prestehovali z bytu do baraku a pac jedna nase holka uz je hlucha starenka, pomalu premejslim, co dal.. chtel bych neco vetsiho, co muzu nechat pres noc v kotci, libi se mi australskej honackej pes, ale mam moralni dilema, ze mu asi nebudu schopnej zajistit dostatek aktivit a myslim, ze zadnej farmar asi nebude mit moc zajem nechat mi behat psa kolem krav a hryzat je do paty....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 14. 1. 2023 v 12:19, ragu napsal:

Buldoček nevím, má ho švagrová, je to takovej uchrochtanej slital. Mě se manželka snaží přesvědčit na pomeraniana.

Souhlasim. Ja ho kdysi mel .. a jo, byl to nas pes, tak jsme ho meli radi. Ale pak jsme si poridili stafika a pokud bych parafrazoval klasiku, to neni jina liga, to je uplne jines sport. Chapu teda, ze sem asi @Dokusan necili, ale aniz bych chtel nejak ranit pripadny zdejsi chovatele buldocku, tak za me uz rozhodne ne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 minutami, Prochy68 napsal:

@Dokusan Co malej knirac, vzustem malej, povahou velkej pes. Aktivni, chodi se mnou po horach, ale taky se dokaze cely dny valet. Pravda je, ze ne kazdemu se libi.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk
 

Nad tím sem také přemýšlel.  Pamatuji si,že dost stéká.  Jak důslednou potřebuje výchovu? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nas nesteka vubec, ale nam treba nestekal ani kokr. Ja ho necvicim, nikam s nim nechodim na cvicak, sedni, lehni, ke mne, zustan, k noze, to jsem trochu piloval kdyz byl stene a tim jsem skoncil.
Takze za me nenarocnej pes. Doma si nekam zaleze, na horach da se mnou 50. Pravda je, ze ho dost vencim, dost mysleno cca 6km denne odmalicka, takze nevim jak by byl nevybourenej kdybych s nim jen 2x obesel barak.
Muzeme se zeptak @kuncák7 jestli ma podobne zkusenosti, mame stejneho.
Jeste podstatna vec, mame ho v byte.








Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máte někdo psa, kterýmu když houpne, tak mu kouká mezi předníma nohama? Jsem myslel, že to nejde, ale naši mají jezevčíka Ferdu a ten to tak má. Nevím jestli je to tím, že je to ten první z vrhu co by měl být asi nejplodnější a nejsilnější. A taky největší hajzlík a nejkrutější zabiják. Přesně proto si ho táta kupoval, že jezevčík má bejt ostrej a zatraceně prohnanej. A přesně to Ferda 2 splňuje. Ferda 1 byl vybírán ten spíš na pohled línější, protože jsme byli ještě děti. Byl dobrej, ale zdaleka nebyl tak útočnej a jeho nádobíčko bylo ani ne poloviční. Pokoušeli jsme ho připustit a nic z toho nebylo. Ferda 2 je prostě jiná liga, sousedovic slepici zamordoval ještě než u nás štíhlá přistát na zem a nerozpakuje se kousnout dítě, když se chová jako debil (to dítě). Ale vypadá to fakt komicky když se rozhodne obšťastňovat svoji deku. Na co to ten pes má tak dlouhý, to aby dosáhl třeba i na nějakou dogu a mohl jako ten prvorozený rozsévat sémě do všech psích ras? Máte někdo zkušenost s tím, jak se dva psi stejné řady mohou takhle diametrálně lišit? Může to být tím, že je první z vrhu?

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 1. 2023 v 10:15, gunman napsal:

Nedopadlo, dostala svobodu.

 

tak nejdřív jsem si u první fotky řekl tyo to je uplně jak liška!! pak čtu že jako fakt Pomerian... a pak zase že liška tvl :D 

No lišky se mi strašně líbí ale ochočit asi fakt žádná lahoda. Když teda ji vůbec nějak člověk získá :) 

Kde si k ní přišel? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...