Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?


Conrad

Doporučené příspěvky

Ahoj všem a měl bych prosbu na Vás chovatele menších psů. Mámě fenku 11 letou Boloňačky. (cca 7 kg) Celou dobu ji krmíme granulemi Pedigree Adult, které jí průběžně doplňujeme do misky. Navíc dostává vždy jednou za dva dny ráno kapsičku Pedigree. 

Poslední dobou několikrát vyzvracela granule, někdy i natrávené žrádlo a šťávy.  Je fakt, že jsem si všiml také, že se častěji chodí během dne i noci dojídat. Pažravá byla vždy. 

Zkusil jsem tedy zatím koupit vyloženě granule pro seniory na zkoušku, dnes si je vyzvednu. (Brit Care Dog Sustainable Senior). Spíše mám dotaz, co používáte jako krmivo vy? Doporučíte nějaké kvalitní pro psí seniory menšího plemene? A dosypávat jí pouze denně denní dávku, nebo to máte stejně jako jsem to měl já. Tedy průběžně doplňovaná miska granulí?

Díky moc za případné rady

344788300_216905691088395_8211150910673072206_n.jpg

345838871_753049999612413_3590337854461659683_n.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Meli jsme to podobne.Ale hned ji nedavej nove.Urcite michej.Tri dny tri dily starych a jeden díl novych.Pak tri dny 50/50,tri dny starych jeden dil a tri novych.Dala jsem tomu nasemu a pozvracel se.Veterinarka mi doporucila at to udelam takto.

Kapsicku jsem nechala a davam pul rano a pul vecer a je klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám malýho knirace 10 let a celou dobu krmim propan small&mini, občas mu do toho zamícháme konzervu, maso nebo i jiný granule, ale tohle je základ. Jinak já jsem nikdy neměl problém se zravyma psama takže u nás je pořád dostupna miska se zradlem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naše zlaťačka je popelnice. Bydlíme v centru města u parku, kde lidi piknikují, opodál jsou bary, hospoda a sem tam něco někomu od huby upadne nebo to prachsprostě zahodí. Ráno při venčení holka sežere, co vidí a že tam toho je. Nemám srdce ji mít na vodítku, když je tam tak prázdno bez lidí. Zatím bez problémů se zažíváním🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, Vit napsal:

+1

Bez dohledu nemůžu nechat ani starý suchý chleba.

Jediny co nas Labrador nezral, byly brambory.

Kamaradky L se jednou kdyz byl sam doma dostal k pytli granuli a malem to neprezil..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sucitime. Ten nas nas opustil takto pred rokom, vo veku  nedozitych 15 rokov, co bolo na cuvaca viac nez slusne. Detom sa povedalo ze utiekol a dospeli ho len v duchu naposledy pochvalili nakolko aj vlastnu smrt zvladol s absolutnou graciou jemu vlastnou, proste si len vecer lahol ako normalne a rano uz nevstal, pricom este den pred tym naposledy zdrhol do dediny jak to mal rad.  No a poriadne luto nam za nim zacina byt az teraz, ked vidime co sme si obstarali namiesto neho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...