Jump to content

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Recommended Posts

Včera jsem byl u kamaráda na socializační návštěvě s naším JRT magorem (to člověk chce pro svého psa jako vzor :D), pořídil si totiž nového ledního medvěda :)

IMG_4271.jpg.d5ed8d84c5301ed2b344a5e84abce98d.jpg

Mně ta akce vždycky uteče (protože letáky opravdu nesleduju)... Ale teď jsem ji stihl. Tak třeba ta info někomu pomůže. V Kauflandu mají slepice 40kc/kg. Já je kupuju na krmení. Někdy to dávám syrové, někdy trošku povařím. Dají si vždycky každý jednu 🙂

tak jsem jich dnes koupil padesát 😄

Edited by mAra_

před 2 hodinami, mAra_ napsal:

Mně ta akce vždycky uteče (protože letáky opravdu nesleduju)... Ale teď jsem ji stihl. Tak třeba ta info někomu pomůže. V Kauflandu mají slepice 40kc/kg. Já je kupuju na krmení. Někdy to dávám syrové, někdy trošku povařím. Dají si vždycky každý jednu 🙂

tak jsem jich dnes koupil padesát 😄

To ja sa som minule bral nejakú bravčovú svalovinu, tiež asi v Kauflande pri náhodne zachytenej akcii, asi stehno alebo karé, chlapík rozmýšľal, ako to odrezať aby to bol čo najkrajší kúsok, a manželka mu do toho: S tým sa netrápte, to je pre psa... 😆  mäsiarovi skoro nôž vypadol... ale to je škoda! paní...

Minule mali stehno za dva a pol eura, tak som zobral nejakých 16 kilo, všetko čo mali (vlastne jeden balík som tam nechal), ale už som pre istotu nevravel, načo... 😄

Problém je, že mám malý mraziak...

Já právě kvůli psom mrazák pořídil... A ano taky jsem už několikrát neprozřetelně utrousil větu - to je dobrý, mám to pro psa ... Přišlo mi, že někteří důchodci ve frontě za mnou mě vraždili pohledem 🙂

před 5 minutami, mAra_ napsal:

Chtěl jsem narafičit fotku, jak je o mě opřený a díváme se do očí... No co vám budu říkat, samotnému mi to moc nejde 😄

To vypadá, že vás fotí ten kavkazák ....