Jump to content

Recommended Posts

Posted
V 25. 5. 2021 v 8:03, Duke650 napsal:

Ahoj, máte někdo zkušenost s krmením “barf”? My zatím jedeme granule,  na které byl Kenny zvyklý od chovatelky (https://reico-vital.com/de/tier/321-36-maxidog-olymp-3-kg.html#/50-grosse-20_kg) a přemýšlíme jak dál...

Krmím Orijen a myslím si, že sestavit barf plnohodnotnou náhradu by nebylo tak snadné.

https://orijen.ca/en-US/homepage

Posted
Před hodinou, nickolas napsal:

Bacha aby je ten had nekous!

Tak byli na něj dva, tak to zvládli😻🐶

Posted

Jerkyll & Hyde

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Syn si vzal z útulku pětiletého Akita Inu. Jsem z toho celkem na prášky. Jestli toho dospělého psa jde vychovat. Je to velmi náročné plemeno na výcvik.

Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk

Posted
před 2 hodinami, Spongebob napsal:

krásní Raslové ! :)  páníček vlezl do vody jo???

Díky a ne ne, to by musel páníček hodně hluboko dolů, aby byl ve vodě :) Lepší názornou fotku nemám, než pro změnu s paničkou, ale fotil jsem zhruba z místa, kde právě ona stojí a psi byli na místě odkud je foceno.

Posted
Před hodinou, Berbatow napsal:

Syn si vzal z útulku pětiletého Akita Inu. Jsem z toho celkem na prášky. Jestli toho dospělého psa jde vychovat. Je to velmi náročné plemeno na výcvik.

Kámoš má Americkou (větší verzi) Akita Inu. Od štěněte, ale tohle je prostě nevychovatelný.

Posted
před 1 hodinou, Bells napsal:

Díky a ne ne, to by musel páníček hodně hluboko dolů, aby byl ve vodě :) Lepší názornou fotku nemám, než pro změnu s paničkou, ale fotil jsem zhruba z místa, kde právě ona stojí a psi byli na místě odkud je foceno.

Ouch :D tak to jo... fajn místo.

Posted

Je to svéráz, chce dominovat. Otázkou je, jakou má minulost, proč ho tam někdo šoupnul. Tohle plemeno potřebuje pevnou ruku, bez kompromisů. 

Posted

Manželka pracuje s psíkem na cvičáku... Jako každé úterý naše společná individuální lekce cvičení...