Jump to content

Recommended Posts

Posted

U nás dva měsíce tenhle medvěd😅

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 3 hodinami, mAra_ napsal:

A vím, že o dámě se takovéto informace nesdělují... Ale když jí to neřeknete.... 

8 týdnů, 10 kg.

Tušil jsem, že ji nic neudělá. Mám zkušenost, že i ten největší psi "blbec", se změní díky malému tvoreckovi ( 2x vyzkoušeno, se zataženou zadnici, ale vždy prekvapil a to kladně ). A za pár měsíců s ním zacviči ona 😂😂

Posted
před 4 hodinami, Radik napsal:

Hmm, super :) Tak aby se Kunak časem nedivil :D :D

Kunak má teď 85+ její máma má prej 80+. Snad si budou rozumět. 

Posted
před 17 hodinami, mAra_ napsal:

Kunak má teď 85+ její máma má prej 80+. Snad si budou rozumět. 

Ahoj, jak dopadla první noc. Kde ta malá spala, s Kunakem?

Posted (edited)

To teda... Pes vydává zvuky, jako by šel vraždit, vždycky, když se mu malá otře o pelech... Jako Já se ho nebojím, ale zní to opravdu strašidelně... Ale tohle slyšet nějaký ochranář... Tak mě zavřou za trápení (a nejsem si jistý kterého z nich).

Edited by mAra_
Posted (edited)

Vím, že na posledních stránkách píšu převážně já... Snad odpustíte 🙂

Jinak dnešní první společné hlídání... Přísahám Boha, že na osmi týdnech to štěklo... Když tam kunak pak lítal okolo plotu a vydával zvuky...

sžívání je pomalé, ale postupujeme kupředu. On Kunak se nikdy (ani jako prťavé štěňátko) nechoval jako štěně, nikdy si moc nehrál, od mala hlídal a byl ostrý... Ono to tak jako má být, ale překvapilo mě, jak moc. A dneska poprvé jsme se Kunakem honili po zahradě spolu s malou, a on dováděl a malá se k nám připojila a bral ji jako součást hry... Takhle na to budu muset. A ono to půjde.

Edited by mAra_