Jump to content

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Recommended Posts

před 3 hodinami, mAra_ napsal:

A vím, že o dámě se takovéto informace nesdělují... Ale když jí to neřeknete.... 

8 týdnů, 10 kg.

Tušil jsem, že ji nic neudělá. Mám zkušenost, že i ten největší psi "blbec", se změní díky malému tvoreckovi ( 2x vyzkoušeno, se zataženou zadnici, ale vždy prekvapil a to kladně ). A za pár měsíců s ním zacviči ona 😂😂

To teda... Pes vydává zvuky, jako by šel vraždit, vždycky, když se mu malá otře o pelech... Jako Já se ho nebojím, ale zní to opravdu strašidelně... Ale tohle slyšet nějaký ochranář... Tak mě zavřou za trápení (a nejsem si jistý kterého z nich).

PXL_20221218_202600673.jpg

Edited by mAra_

Vím, že na posledních stránkách píšu převážně já... Snad odpustíte 🙂

Jinak dnešní první společné hlídání... Přísahám Boha, že na osmi týdnech to štěklo... Když tam kunak pak lítal okolo plotu a vydával zvuky...

sžívání je pomalé, ale postupujeme kupředu. On Kunak se nikdy (ani jako prťavé štěňátko) nechoval jako štěně, nikdy si moc nehrál, od mala hlídal a byl ostrý... Ono to tak jako má být, ale překvapilo mě, jak moc. A dneska poprvé jsme se Kunakem honili po zahradě spolu s malou, a on dováděl a malá se k nám připojila a bral ji jako součást hry... Takhle na to budu muset. A ono to půjde.

PXL_20221219_180831770.jpg

PXL_20221219_162107443.jpg

PXL_20221219_190655291.jpg

Edited by mAra_