rimidalvlark Posted February 21 Report Share Posted February 21 Tonička a Kačenka...,,blekenvajd,,. a gdě som já? Na druhom konci. Nieje to tak trochu absurdné??? ( Antonie před třemi léty nalezena v únoru s otevřenou zlomeninou zadní nohy, zmrzlá, vychuzená, neměla sílu vstát. Oddaná smrti jsem ji nesl dva km v náruči. Dnes je členem rodiny a nezažil jsem vživotě jak umí být pes vděčný. Tu kurfu, která ji vyhodila z auta jsem čirou náhodou dohledal. Nikdy se s ní nemůžu potkat, protože v kriminále by se mi těžko hrálo s hodinkama. Důležité je, že dotyčný ví co jsem za zmrda když se jedná o ubližování zvířatům) A co se týče mé paní..... podobný osud. Takže dvě milované a milující holky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobber Posted February 22 Report Share Posted February 22 Z dnešní vycházky …. Jak se ten můj pacholek začíná vybarvovat …. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted February 22 Report Share Posted February 22 před 21 hodinami, rimidalvlark napsal: Tonička a Kačenka...,,blekenvajd,,. a gdě som já? Na druhom konci. Nieje to tak trochu absurdné??? ( Antonie před třemi léty nalezena v únoru s otevřenou zlomeninou zadní nohy, zmrzlá, vychuzená, neměla sílu vstát. Oddaná smrti jsem ji nesl dva km v náruči. Dnes je členem rodiny a nezažil jsem vživotě jak umí být pes vděčný. Tu kurfu, která ji vyhodila z auta jsem čirou náhodou dohledal. Nikdy se s ní nemůžu potkat, protože v kriminále by se mi těžko hrálo s hodinkama. Důležité je, že dotyčný ví co jsem za zmrda když se jedná o ubližování zvířatům) A co se týče mé paní..... podobný osud. Takže dvě milované a milující holky.... Pěkné, mám rád příběhy se šťastným koncem. ---------------------------------------------- Naše lenoška Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted February 27 Report Share Posted February 27 Dneska má čtyři měsíce.... Věřím, že se jí u nás líbí.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiliano Posted February 27 Report Share Posted February 27 Vypadá nadšeně... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted February 27 Report Share Posted February 27 Je nádherná ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted February 28 Report Share Posted February 28 Ahoj, jak se máte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimidalvlark Posted February 28 Report Share Posted February 28 Tím jsem tady začínal. Načos už je v psím nebi a Štefan už má jedenáct roků. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted March 2 Report Share Posted March 2 baby si osvojili z utulku takuto psicu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorondo Posted March 2 Report Share Posted March 2 Dej víc fotek ,ať víme kdo to je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted March 2 Report Share Posted March 2 Baj-Vaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted March 3 Report Share Posted March 3 To vypadá, že tam je husky a corgi, takže to bude buď Corsky nebo Hurgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted March 3 Report Share Posted March 3 ano ma korgiho kratke nohy, ostatne je megamix:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 3 Report Share Posted March 3 (edited) Moje dvě radosti... Edited March 3 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted March 3 Report Share Posted March 3 Taky rosteme Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 4 Report Share Posted March 4 Prej radosti.... Já bych je zabil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouskavl Posted March 4 Report Share Posted March 4 Karel Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimidalvlark Posted March 4 Report Share Posted March 4 před 11 minutami, ouskavl napsal: Karel Karlos a kamna bezkonkurenční.....a ty vajca, noukoment... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted March 4 Report Share Posted March 4 před 1 hodinou, mAra_ napsal: Prej radosti.... Já bych je zabil... Tohle tě snad nemůže rozhodit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 4 Report Share Posted March 4 @Radik Je fakt, že od doby, co mi kocour nachcal (a přežil=nezabil jsem ho) do zesilovače, subwooferu za cca 70k, tak si to tak neberu vymena dveří holt už zcela jistě proběhne... Až to trochu odroste. A kytky a stromy zasadím na zahradě nové. Šak co, stejně mě to baví Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts