Jump to content

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Recommended Posts

Tonička a Kačenka...,,blekenvajd,,. a gdě som já? Na druhom konci. Nieje to tak trochu absurdné??? ( Antonie před třemi léty nalezena v únoru s otevřenou zlomeninou zadní nohy, zmrzlá, vychuzená, neměla sílu vstát.  Oddaná smrti jsem ji nesl dva km v náruči. Dnes je členem rodiny a nezažil jsem vživotě jak umí být pes vděčný. Tu kurfu, která ji vyhodila z auta jsem čirou náhodou dohledal. Nikdy se s ní nemůžu potkat, protože v kriminále by se mi těžko hrálo s hodinkama. Důležité je, že dotyčný ví co jsem za zmrda když se jedná o ubližování zvířatům) A co se týče mé paní..... podobný osud.  Takže dvě milované a milující holky....

8458C420-9DB6-4691-B43B-0A9D5DD6D6C0.jpeg

před 21 hodinami, rimidalvlark napsal:

Tonička a Kačenka...,,blekenvajd,,. a gdě som já? Na druhom konci. Nieje to tak trochu absurdné??? ( Antonie před třemi léty nalezena v únoru s otevřenou zlomeninou zadní nohy, zmrzlá, vychuzená, neměla sílu vstát.  Oddaná smrti jsem ji nesl dva km v náruči. Dnes je členem rodiny a nezažil jsem vživotě jak umí být pes vděčný. Tu kurfu, která ji vyhodila z auta jsem čirou náhodou dohledal. Nikdy se s ní nemůžu potkat, protože v kriminále by se mi těžko hrálo s hodinkama. Důležité je, že dotyčný ví co jsem za zmrda když se jedná o ubližování zvířatům) A co se týče mé paní..... podobný osud.  Takže dvě milované a milující holky....

Pěkné, mám rád příběhy se šťastným koncem.

----------------------------------------------

Naše lenoška

20230217_114459.jpg

To vypadá, že tam je husky a corgi, takže to bude buď Corsky nebo Hurgi😃

před 11 minutami, ouskavl napsal:

Karel

20230304_192808.jpg

Karlos a kamna bezkonkurenční.....a ty vajca, noukoment...

@Radik Je fakt, že od doby, co mi kocour nachcal (a přežil=nezabil jsem ho) do zesilovače, subwooferu za cca 70k, tak si to tak neberu 🙂 vymena dveří holt už zcela jistě proběhne... Až to trochu odroste. A kytky a stromy zasadím na zahradě nové. Šak co, stejně mě to baví 😄