Brolo Posted March 4 Report Share Posted March 4 Sníh Bilba strašně baví, tak jsme zajeli do Brdů :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 4 Report Share Posted March 4 No a pak to zabij... Link to comment Share on other sites More sharing options...
instant Posted March 5 Report Share Posted March 5 13 rokov a jeden mesiac. manekyn od narodenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted March 5 Report Share Posted March 5 Je to stále fešák,yes ... "a dokonce nespí" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted March 5 Report Share Posted March 5 To je nějaké divné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimidalvlark Posted March 5 Report Share Posted March 5 před 21 hodinami, mAra_ napsal: @Radik Je fakt, že od doby, co mi kocour nachcal (a přežil=nezabil jsem ho) do zesilovače, subwooferu za cca 70k, tak si to tak neberu vymena dveří holt už zcela jistě proběhne... Až to trochu odroste. A kytky a stromy zasadím na zahradě nové. Šak co, stejně mě to baví Mi kocur prohryznul ruku jak jsem ho vyhazoval z hodinkové dílny. Pojišťovna mi dala 3.500,- no moje zlatíčko. Už na sebe zarobil..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted March 5 Report Share Posted March 5 před 21 hodinami, mAra_ napsal: @Radik Je fakt, že od doby, co mi kocour nachcal (a přežil=nezabil jsem ho) do zesilovače, subwooferu za cca 70k, tak si to tak neberu vymena dveří holt už zcela jistě proběhne... Až to trochu odroste. A kytky a stromy zasadím na zahradě nové. Šak co, stejně mě to baví Dveře do garáže i vchodové, jen jsem to opravil.... radši, uvidíme časem. Nakonec máš dávat pozor a včas je pustit, sám si za to můžeš Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted March 5 Report Share Posted March 5 V 2. 3. 2023 v 18:24, Harwey napsal: Baj-Vaj Krásná, takovou nikdo nemá Jako když lidi hádaj rasu našich a nikdo netrefí Link to comment Share on other sites More sharing options...
houdis Posted March 6 Report Share Posted March 6 Italsky chrtik. Takové třeštiprdlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted March 6 Report Share Posted March 6 Má ty "nohy" jako nějaká modelka Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted March 6 Report Share Posted March 6 Používáte někdo GPS lokátor u svého psa? Jakou máte zkušenost, případně doporučení konkrétního typu. Díky R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondras_CZ Posted March 6 Report Share Posted March 6 My jsme koupili airtag, silikonovy pouzdro a ma to na obojku, pohoda, jednou jsme ho uz potrebovali a zafungoval celkem dost presne Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 6 Report Share Posted March 6 Přátelé a kamarádi. Dnes se stalo to nejhorší možné. Bohužel Kunak nedal to, že Barbora před dvěma mesicama umřela . Do dnes byl na tom psychicky hůř a hůř, až to dopadlo fest blbě. Díky všem za porozumění... Byl to nejlepší můj kluk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted March 6 Report Share Posted March 6 Uff, to snad ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted March 6 Report Share Posted March 6 to je mi strasne lito Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted March 6 Report Share Posted March 6 Smutno mu bylo...moc rád jsem si o nich četl...bylo to fajn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver333 Posted March 6 Report Share Posted March 6 Máro, to je mi strašně moc líto. Takhle krátce po sobě vám odešli velcí kamarádi. Držte se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted March 7 Report Share Posted March 7 Velcí psi, velké trápení. Přes všechen smutek z předčasného odchodu obřích chlupatých členů rodiny Vám teď přeju hlavně ať se to nepodepíše i na juniorce - ta má doufejme ještě dlouhý život před sebou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted March 7 Report Share Posted March 7 Máro,to je mně tak hrozně líto Já se vždycky na ty jeho fotky těšil ... Kurwa , to mě nějak vzalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted March 7 Report Share Posted March 7 Maro, to je smutne, drzte sa, krpata bude dufam z toho OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts