Jump to content

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Recommended Posts

před 21 hodinami, mAra_ napsal:

@Radik Je fakt, že od doby, co mi kocour nachcal (a přežil=nezabil jsem ho) do zesilovače, subwooferu za cca 70k, tak si to tak neberu 🙂 vymena dveří holt už zcela jistě proběhne... Až to trochu odroste. A kytky a stromy zasadím na zahradě nové. Šak co, stejně mě to baví 😄

Mi kocur prohryznul ruku jak jsem ho vyhazoval z hodinkové dílny. Pojišťovna mi dala 3.500,-  no moje zlatíčko.  Už na sebe zarobil.....

před 21 hodinami, mAra_ napsal:

@Radik Je fakt, že od doby, co mi kocour nachcal (a přežil=nezabil jsem ho) do zesilovače, subwooferu za cca 70k, tak si to tak neberu 🙂 vymena dveří holt už zcela jistě proběhne... Až to trochu odroste. A kytky a stromy zasadím na zahradě nové. Šak co, stejně mě to baví 😄

Dveře do garáže i vchodové, jen jsem to opravil.... radši, uvidíme časem. Nakonec máš dávat pozor a včas je pustit, sám si za to můžeš 😃

V 2. 3. 2023 v 18:24, Harwey napsal:

Baj-Vaj :)

IMG_20230302_182156.jpg

Krásná, takovou nikdo nemá 😉🙂 Jako když lidi hádaj rasu našich a nikdo netrefí 😂

IMG-20221213-WA0011.jpg

My jsme koupili airtag, silikonovy pouzdro a ma to na obojku, pohoda, jednou jsme ho uz potrebovali a zafungoval celkem dost presne

Přátelé a kamarádi.

Dnes se stalo to nejhorší možné. Bohužel Kunak nedal to, že Barbora před dvěma mesicama umřela .  Do dnes byl na tom psychicky hůř a hůř, až to dopadlo fest blbě. 

Díky všem za porozumění... 

Byl to nejlepší můj kluk!

image.jpg

PXL_20221122_182119130.jpg

Velcí psi, velké trápení. Přes všechen smutek z předčasného odchodu obřích chlupatých členů rodiny Vám teď přeju hlavně ať se to nepodepíše i na juniorce - ta má doufejme ještě dlouhý život před sebou... -_-

Máro,to je mně tak hrozně líto 😢

Já se vždycky na ty jeho fotky těšil   ...  

Kurwa , to mě nějak vzalo:(