Jump to content

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Recommended Posts

Dnešní cvičení... Chodíme pravidelně každou středu na cvičák, kde je speciální skupina společného cvičení štěňat 🙂 , 14 nás tam je na uzavřené skupine.... jde jí to, je šikovná. 

IMG-20230322-WA0003.jpg

Edited by mAra_

No vidis,to me nenapadlo.Optam se ve Studene na farnosti babinek.Diky-:)

Soused to sice slibil,ale cviceni se stenaty by bylo nejlepsi-:)

Edited by mlsoun1

Alby, focená ještě než se dostala k nám(teď jsem tu fotku dostal od chovatele)... Cca 5 týdnů věku. Nejhezčí a nejupřímnější oči na světě... A má oční linky 😉

IMG-20230323-WA0002.jpg

Edited by mAra_

Jezevčík Horac téměř 14 let zdárně absolvoval v celkové narkoze operaci adenomu vs benigniho a lipomu na těle  je jen šíleně nasraný ale pooperační stav dobrý už ho mám doma kámen spadl ze srdce 😁😁😁

před 15 hodinami, mAra_ napsal:

Alby, focená ještě než se dostala k nám(teď jsem tu fotku dostal od chovatele)... Cca 5 týdnů věku. Nejhezčí a nejupřímnější oči na světě... A má oční linky 😉

IMG-20230323-WA0002.jpg

Krasna fotka😉

před 15 hodinami, Conrad napsal:

Jezevčík Horac téměř 14 let zdárně absolvoval v celkové narkoze operaci adenomu vs benigniho a lipomu na těle  je jen šíleně nasraný ale pooperační stav dobrý už ho mám doma kámen spadl ze srdce 😁😁😁

Tak hlavne ze vse dopadlo dobre a je doma😊

V 22. 3. 2023 v 20:35, mAra_ napsal:

Dnešní cvičení... Chodíme pravidelně každou středu na cvičák, kde je speciální skupina společného cvičení štěňat 🙂 , 14 nás tam je na uzavřené skupine.... jde jí to, je šikovná. 

IMG-20230322-WA0003.jpg

To tvý štěnátko je velký jak dospělej vlčák. 🙂

před 3 hodinami, Dali napsal:

To tvý štěnátko je velký jak dospělej vlčák. 🙂

Zítra jí je pět měsíců... Mám rád psy, ke kterým se nemusíš ohýbat, když je chceš pohladit... Bolí mě pak záda 😄

Edited by mAra_

Před hodinou, Radik napsal:

Já si spíš říkám, jestli není pořád nějak malá :D No asi máme každej jiný měřítka... :)

Přijde ti malá? Jako není největší, to je pravda, 80kg jako maminka asi mít nebude (byla jedna z těch menších z vrhu) , ale drobná úplně není. Je pravda, že nemá tak tvrdé rysy. Ale vyloženě malá mi nepřijde.

Edit: a tlapky má vyloženě veliké. A většinou do noci psíci dorostou. A přeci jen, roste to do dvou let a na třetím roce to má hotovou hlavu. Takže má ještě dost času 🙂 není kam spěchat.

Edited by mAra_

před 38 minutami, mAra_ napsal:

Přijde ti malá? Jako není největší, to je pravda, 80kg jako maminka asi mít nebude (byla jedna z těch menších z vrhu) , ale drobná úplně není. Je pravda, že nemá tak tvrdé rysy. Ale vyloženě malá mi nepřijde.

Edit: a tlapky má vyloženě veliké. A většinou do noci psíci dorostou. A přeci jen, roste to do dvou let a na třetím roce to má hotovou hlavu. Takže má ještě dost času 🙂 není kam spěchat.

To je čistě pocitový, ale jasný, že ještě poroste, o tom nepochybuju. Ono asi jak je tu často, tak to není tak znát. A packy mimochodem se mně na štěnatech velkejch plemen líbí nejvíc, jak jsou mohutný v poměru k celýmu tělu :)