mAra_ Posted March 22 Report Share Posted March 22 (edited) Dnešní cvičení... Chodíme pravidelně každou středu na cvičák, kde je speciální skupina společného cvičení štěňat , 14 nás tam je na uzavřené skupine.... jde jí to, je šikovná. Edited March 22 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted March 23 Report Share Posted March 23 @mAra_To Ti az zavidim.Zde nic neni.Jsem domluven s mistnim mysliveckym hospodarem,ze mi s prckem a jeho hafany pomuze se cvicenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted March 23 Report Share Posted March 23 @mlsoun1 ve Třebové je a mám pocit, že i ve Studené loučce, což máš ještě blíž Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted March 23 Report Share Posted March 23 (edited) No vidis,to me nenapadlo.Optam se ve Studene na farnosti babinek.Diky-:) Soused to sice slibil,ale cviceni se stenaty by bylo nejlepsi-:) Edited March 23 by mlsoun1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted March 23 Report Share Posted March 23 @shewczadiky Jaro.Primo v Moravske klub Agility. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted March 23 Report Share Posted March 23 A propo,Arta s prichodem Benika uplne ozil.Dnes jsme byli po peti letech v lesich na Obectove u Bouzova.Bylo to moc super Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 23 Report Share Posted March 23 (edited) Alby, focená ještě než se dostala k nám(teď jsem tu fotku dostal od chovatele)... Cca 5 týdnů věku. Nejhezčí a nejupřímnější oči na světě... A má oční linky Edited March 23 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted March 23 Author Report Share Posted March 23 Jezevčík Horac téměř 14 let zdárně absolvoval v celkové narkoze operaci adenomu vs benigniho a lipomu na těle je jen šíleně nasraný ale pooperační stav dobrý už ho mám doma kámen spadl ze srdce Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted March 24 Report Share Posted March 24 před 15 hodinami, mAra_ napsal: Alby, focená ještě než se dostala k nám(teď jsem tu fotku dostal od chovatele)... Cca 5 týdnů věku. Nejhezčí a nejupřímnější oči na světě... A má oční linky Krasna fotka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted March 24 Report Share Posted March 24 před 15 hodinami, Conrad napsal: Jezevčík Horac téměř 14 let zdárně absolvoval v celkové narkoze operaci adenomu vs benigniho a lipomu na těle je jen šíleně nasraný ale pooperační stav dobrý už ho mám doma kámen spadl ze srdce Tak hlavne ze vse dopadlo dobre a je doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted March 24 Report Share Posted March 24 My uz spime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dali Posted March 24 Report Share Posted March 24 V 22. 3. 2023 v 20:35, mAra_ napsal: Dnešní cvičení... Chodíme pravidelně každou středu na cvičák, kde je speciální skupina společného cvičení štěňat , 14 nás tam je na uzavřené skupine.... jde jí to, je šikovná. To tvý štěnátko je velký jak dospělej vlčák. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted March 24 Report Share Posted March 24 My uz spime Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 24 Report Share Posted March 24 (edited) před 3 hodinami, Dali napsal: To tvý štěnátko je velký jak dospělej vlčák. Zítra jí je pět měsíců... Mám rád psy, ke kterým se nemusíš ohýbat, když je chceš pohladit... Bolí mě pak záda Edited March 24 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted March 25 Report Share Posted March 25 Toz dojidam a jdeme do lesika.Uz se ta nase nudle nemuze dockat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 25 Report Share Posted March 25 Tak naše lady dnes slaví pět měsíců Je moc hodná, poslušná a klidná... Roste nám pěkně, dneska jsem ji vážil a má 37kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted March 25 Report Share Posted March 25 Začíná z ní bejt pěknej macík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted March 25 Report Share Posted March 25 Já si spíš říkám, jestli není pořád nějak malá No asi máme každej jiný měřítka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 25 Report Share Posted March 25 (edited) Před hodinou, Radik napsal: Já si spíš říkám, jestli není pořád nějak malá No asi máme každej jiný měřítka... Přijde ti malá? Jako není největší, to je pravda, 80kg jako maminka asi mít nebude (byla jedna z těch menších z vrhu) , ale drobná úplně není. Je pravda, že nemá tak tvrdé rysy. Ale vyloženě malá mi nepřijde. Edit: a tlapky má vyloženě veliké. A většinou do noci psíci dorostou. A přeci jen, roste to do dvou let a na třetím roce to má hotovou hlavu. Takže má ještě dost času není kam spěchat. Edited March 25 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted March 25 Report Share Posted March 25 před 38 minutami, mAra_ napsal: Přijde ti malá? Jako není největší, to je pravda, 80kg jako maminka asi mít nebude (byla jedna z těch menších z vrhu) , ale drobná úplně není. Je pravda, že nemá tak tvrdé rysy. Ale vyloženě malá mi nepřijde. Edit: a tlapky má vyloženě veliké. A většinou do noci psíci dorostou. A přeci jen, roste to do dvou let a na třetím roce to má hotovou hlavu. Takže má ještě dost času není kam spěchat. To je čistě pocitový, ale jasný, že ještě poroste, o tom nepochybuju. Ono asi jak je tu často, tak to není tak znát. A packy mimochodem se mně na štěnatech velkejch plemen líbí nejvíc, jak jsou mohutný v poměru k celýmu tělu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts