Vasil Posted May 17 Report Share Posted May 17 To bude nějakej neopatrnej zajíc co si zkracoval cestu přes zahradu. Člověka by musela rafnout do tepny, aby ta krev vystříkla zpátky na psa Nebo by dotyčnej musel být masochista a po prvním krvavým kousnutí si psa stejnou rukou hladit na krčisku a udobřovat si ho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted May 17 Report Share Posted May 17 před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Ale kulovy,to byl mimozemstan a ona ho proste sezrala Maro,musíš teď holt sledovat hovna a uvidíš Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted May 17 Report Share Posted May 17 (edited) Tak jsem zvážil všechny navrhované možnosti a výsledek: nevím ... Na zahradě nic nebylo(leda by to celé sežrala - a to by tu přece něco zbylo), hovna normální. Necháme to být a díváme se na hokej... Edited May 17 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted May 17 Report Share Posted May 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted May 18 Report Share Posted May 18 Dotaz na místní znalce. Rodiče budou hlídat 14 dní rotvajlera kolegovi z práce. Pes jako kráva, když zaštěká, tak se člověk málem …. Měl jsem s nimi diskusi, že pokud je to monstrum u nich v domě a na zahradě, tak tam se svými malými dětmi nepůjdu. Pes tam volně pobíhá, není tam žádný kotec, nic. Je to z mé strany rozumná opatrnost, nebo už blbnu (viz pokousání dívenky dvěma psy stejného plemena)? Díky za váš upřímný názor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobi Posted May 18 Report Share Posted May 18 před 10 minutami, safi napsal: Dotaz na místní znalce. Rodiče budou hlídat 14 dní rotvajlera kolegovi z práce. Pes jako kráva, když zaštěká, tak se člověk málem …. Měl jsem s nimi diskusi, že pokud je to monstrum u nich v domě a na zahradě, tak tam se svými malými dětmi nepůjdu. Pes tam volně pobíhá, není tam žádný kotec, nic. Je to z mé strany rozumná opatrnost, nebo už blbnu (viz pokousání dívenky dvěma psy stejného plemena)? Díky za váš upřímný názor. Těžko říct, záleží na povaze a vychování psa.Přece jenom, je to zvíře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunman Posted May 18 Report Share Posted May 18 Je to cizí pes v cizím prostředí, tebe nezná, děcka nezná, ty nevíš, co od něho čekat. Já bych tam taky nešel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted May 18 Report Share Posted May 18 Díky! Utvrdilo mě to v závěru tam nejít s dětmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted May 18 Report Share Posted May 18 (edited) před 6 hodinami, safi napsal: Díky! Utvrdilo mě to v závěru tam nejít s dětmi. Skoro bych i rozmlouval rodičům to hlídání... Jestli tedy nejsou zkušení kynologové, či na ně není pes od mala zvyklý... Stačí neopatrný pohyb u krmení a na neštěstí je zadelano. Brát tam děti je nesmysl. Edited May 18 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted May 18 Report Share Posted May 18 Rodičům to vymlouvám už 3. den. Bez úspěchu. Jsou dospělí a svéprávní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted May 18 Report Share Posted May 18 @safi I velký pes může být na "očuchaná" děcka hodný a chůva - ale pokud už teď cítíš že by to nemuselo být OK, tak to že Vaše Vaše vlastní děti nepůjdou pár dní k babičce&dědečkovi nebude pro nikoho ze zúčastněných tragédie, existují i jiné atrakce a možnosti hlídání+krmení. Pro nás co jsme měli prarodiče z obou stran "na baterky" (věčně vybité - děckám už je teď 16+19 a jestli u nich za ty léta byli v souhrnu týden, je to hodně) nic co by se nedalo přežít - nemluvě o tom že oni k Vám to mají stejně daleko jako Vy k nim a Ty sám si do baráku cizího psa nechat pouštět nemusíš Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted May 19 Report Share Posted May 19 (edited) Hlídací pohotovost. Edited May 19 by mAra_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted May 19 Report Share Posted May 19 A v očích nekompromisní dobrota Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted May 19 Report Share Posted May 19 Je zlatá ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuckie2 Posted May 19 Report Share Posted May 19 2 hours ago, mAra_ said: Je zlatá ... A fakt krasna.. ale teda moc nechapu, jak s tim psem dokazes spat. Nas cuvac strasne mlaska a je mi jasne, ze bych se uz nevesel. Jak resis vlastne navstevy, je v pohode na cizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowik Posted May 20 Report Share Posted May 20 Bordel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted May 20 Report Share Posted May 20 před 13 hodinami, chuckie2 napsal: A fakt krasna.. ale teda moc nechapu, jak s tim psem dokazes spat. Nas cuvac strasne mlaska a je mi jasne, ze bych se uz nevesel. Jak resis vlastne navstevy, je v pohode na cizi? Ohledně spaní: já když usnu tak spím. Kdyby barák hořel, nic mě nevzbudí. Takže i když malá chrápe, mlaská, prdí, mně je to jedno. Do postele chodí až nad ránem. Návštěvy: učíme ji už od mala, že kdo přijde na zahradu s námi, tak je to v pořádku. Zatím to funguje. Uvidíme jak to bude až bude starší... Link to comment Share on other sites More sharing options...
organic Posted May 21 Report Share Posted May 21 Čus Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 21 Report Share Posted May 21 Bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted May 21 Report Share Posted May 21 autobus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts