mlsoun1 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Je to lovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Už má nějakej zákus nebo si jen žije v ráji při každodenních procházkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března před 2 hodinami, Moty napsal: Už má nějakej zákus nebo si jen žije v ráji při každodenních procházkách? Myslíš kolik toho už zlikvidoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Tak nějak, psal jsi, ze znáš snad všechny myslivec kolem, tak jestli Ti to prochází nebo raději chodíš do lesa s lopatkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Prochází to.Chodím i s myslivci a to by jsi něco zažil. S hospodářem a jeho psem společně nahánějí lesní kamarády každý večer.Na krku má jen čtyři zajíce.Ráno spíše si tak polítavá a poňafává.Ale on spíše likviduje dole u Třebůvky,kačeny,potkany,nutrije a slepice.Ale u pipin,pokud vydím v dálce,že jsou puštěné u zadních domů,jde na vodítko.Už jsem jich platil dost.A kupovat vejce v obchodě,to né.Měsíční spotřebu mám 150 vajec a nechci aby tak plenil.Vymýšlím pro něho hry a chodíme ven s ostatními loveckými hafany.Takového psa jsem nikdy neměl,to musím přiznat. Ale učíme ho na zkoušky(zatím má stopařinu),teď norování a Já si dělám myslivecké zkoušky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března (upraveno) A propo,na velké kusy nemáŠkoda,ani tu lopatku bych nepotřebovalAle masa mám od chlapů dost a hlavně teď již nekrmím granulemi,ale zvěřinou.Je to lepší a levnější Upraveno 18. března uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Odpoledne menší výšlap za kamarádem pro parožinku,ať má Beňa co drtit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Před hodinou, mlsoun1 napsal: hlavně teď již nekrmím granulemi,ale zvěřinou Pak nemá být divokej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Ráno byla kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Zde mi zmizne na pár minut a hle už letí zpět a ušiska vlají jak praporky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Zašli jsme s kamarádem ke sv.Hubertu hlouběji do lesů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Tentokrát ne můj pejsek, ale štěňátko z vrátnice. To potěší, když je nejhůř, tak si človek jde na vrátnici pohladit štěňátko a ještě tu výpověď o pár týdnů odloží. Už ji takhle odkládám druhej rok, loni tam bylo koťátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se