mlsoun1 Posted May 4, 2024 Report Share Posted May 4, 2024 Máme tu v Lošticích manželský pár,kteří cvičí Belgické ovčáky na vyhledávání osob a osob zavalených pod sutinami,apod.Jak bude čas,tak se na to mrknou.Mě to na té vysílačce ukazuje tolik km jak píši.Ale jak jsem psal výšše,Beník má velký rozlet a běhá si převážně sám.Jen se vrací mne kontrolovat a nebo na píšťalku,jak je naučen. Ale když projdu i čtyřmi-pěti obcemi a každá je od sebe 4-5 km a cestou zpět,tak by to tak mělo být.Uvidíme až to proberu se sousedy. @BushmanJinak u mne je chůze rychlá.Nikdy jsem to nepočítal.Většinou jak nasadím krok,tak stejně na tůrách musím na ostatní čekat.To samé do kopců,z kopců je to horší,myslím tím terén.Tož když jsem se narodil,tak jsem vážil 5,5 kg a jsem macek po celý život,funím jak lokomotiva,ale jedu jak pila. Beník je zatím mladej,příjdeme a ještě si hraje.Ale pak z ničeho nic klekne a spí x hodin.Ten Beník II co mám v nicku takový vůbec nebyl.To byl spíše měšťák a polař. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 4, 2024 Report Share Posted May 4, 2024 Dnes byl ráno s paničkou po městě,prý ho moc přetěžuji ji řekli děti z nebe. A on mne takto pozoruje a pořád na mne čučí,tak jsem mu slíbil,že večer bude les a zajíčci a je klid Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 4, 2024 Report Share Posted May 4, 2024 Takhle vypadá pes po 32 km . Pravda, je to už staricek, 13 let, ale v kondici ( rozhodne lepsi nez panecek ). Chodím tez poměrně ostre, ale i tak to máme za 5 hodin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted May 4, 2024 Report Share Posted May 4, 2024 To naši psíci většinou leží... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fester Posted May 4, 2024 Report Share Posted May 4, 2024 Naše modelína na chatě… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fester Posted May 4, 2024 Report Share Posted May 4, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badys Posted May 4, 2024 Report Share Posted May 4, 2024 nejdřív odpočíval před vycházkou a pak jsme šli do luk a k rybníkům. My jenom 6km (těch psích bylo určitě více) a když jsme vycházeli tak bylo počasí fajn, ale když jsme se vraceli, tak bylo na sluníčku 33º C a pes se na posledním km přehřál a zalehl do vysoké trávy a chladil se, tak jsem ho vzal do náruče a nesl (je tam docela slušnej kopeček) a to jsem se zase začal přehřívat já . Když on Neelík prostě pomalu chodit nebude, celou vycházku jsem se ho snažil brzdit, ale zastavte raketu. No doma jsem namočil útěrku do chladné vody, pořádně ji vyždímal a na psa na chvíli položil. Za chvíli už zase lítal po zahradě jak šarkán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 5, 2024 Report Share Posted May 5, 2024 Pochovat chce prďola Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted May 5, 2024 Report Share Posted May 5, 2024 Bráchové, stále spolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 8, 2024 Report Share Posted May 8, 2024 Ráno o půl sedmé je všude klideček a to je super Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 8, 2024 Report Share Posted May 8, 2024 A z travnatého koberce šup do lesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 8, 2024 Report Share Posted May 8, 2024 Pořád v té tlamě něco musí mít Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 8, 2024 Report Share Posted May 8, 2024 Už poslouchá co se to tam zase šustlo a on to ptáček kupodivu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 8, 2024 Report Share Posted May 8, 2024 Tož jsem klekl na zem,abych nafotil sawce a už se to chce mazlit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 8, 2024 Report Share Posted May 8, 2024 Odpoledne jsem si šel zaplavat na staré bagry a pak šel po mě hned Beník.Ale první se musel vyválet v hnijící rybičce Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 8, 2024 Report Share Posted May 8, 2024 Voda to je jeho Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 8, 2024 Report Share Posted May 8, 2024 A už blbneme a sušíme se na slunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted May 10, 2024 Report Share Posted May 10, 2024 Dvoji radost z běhu skrz kaluž Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 11, 2024 Report Share Posted May 11, 2024 V 10. 5. 2024 v 8:01, Moty napsal: Dvoji radost z běhu skrz kaluž Super fotkaBeník by se napil a pak si tam lehl Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted May 11, 2024 Report Share Posted May 11, 2024 Mazlit by se chtěl chlapeček Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts