Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sphinxx: No, on je docela někdy problém i přechod z granulí na BARF, protože drtivá většina granulí toho masa moc nemá a když se pak přejde na čisté maso, tak je to pro ten žaludek docela šok a můžou být problémy, průjmy, nevolnost atd., ale časem si pes zvykne, takže se kdyžtak nezalekni. A přechod z BARFU na granule je taky dost individuální, ale je to pro psa určitě krok zpět, protože maso je prostě maso a to žádnýma, ani sebelepšíma granulema nedoženeš. Osobně to mám tak, že kdo má čas na BARF, je to to nejlepší, kdo moc času nemá na vyvařování a chystání, jsou lepší granule, ale samozřejmě dobré granule.

Co se ceny týče, spousta lidí si myslí, že BARF vyjde na moc peněz, ale je to spíš naopak. Rozhodně je BARF levnější, než krmení "superprémiovkama" za xpeněz, akorát si chce najít dobrého dodavatele. Kamarád si nechal vozit mražené maso po větších objemech a ta cena byla skutečně velmi dobrá, takže je to i dost o tom, co se ti povede najít. 

Odesláno

Sphinxx: No, on je docela někdy problém i přechod z granulí na BARF, protože drtivá většina granulí toho masa moc nemá a když se pak přejde na čisté maso, tak je to pro ten žaludek docela šok a můžou být problémy, průjmy, nevolnost atd., ale časem si pes zvykne, takže se kdyžtak nezalekni. A přechod z BARFU na granule je taky dost individuální, ale je to pro psa určitě krok zpět, protože maso je prostě maso a to žádnýma, ani sebelepšíma granulema nedoženeš. Osobně to mám tak, že kdo má čas na BARF, je to to nejlepší, kdo moc času nemá na vyvařování a chystání, jsou lepší granule, ale samozřejmě dobré granule.

Promiň, všimnul jsem si toho až dnes, po různých poradách jsem se rozhodnul zůstat u granulí ... je dobře stavěná, máme aktivity a hlavně pes je na ně zvyklej, nechci si dovolit pochybení, takže zůstaneme tak, kde jsme :) .

Odesláno

Tak nasa bostonka uz dokaze s rozbehom vyskocit aj na gauc (a na mna co na nom sedim). Predviedla to premierovo prave teraz, ked som si konecne otvoril a nalial Balvenie DW. No rozlial som, co uz :).

Odesláno

jak sem psal, má je delší, ale neni to žádná tragédie ani jí to nijak neomezuje. Po stříhání ti hned pošle fotku abys viděl jak jí to sluší ;-)

Nedokážu si představit že pes s takhle dlouhými drápy má dostatek pohybu - mám JRT a ikdyž máme "nechodicí" období tak je má výrazně kratší. U zdravě aktivního psa není dle mého názoru nutno drápky krátit.

Jinak bych taky hádal že mu špatně dosedaj polštářky, když před nima má tohle.

Odesláno (upraveno)

Kubišovou se Srstkou na Tebe, to je normální týrání němé tváře. Vycházím ze vzpomínky na našeho Kavalíra, ten byl ochotnej za pytlík piškotů snad i prodat své bližní...........potvora jedna ušatá, byl to správnej pan pes.

Upraveno uživatelem mondeo2
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Hosi, potreboval bych pomoct. Potreboval bych na cca rok ustajit psa. Bud do nejakeho hotelu, utulku nebo kdyby mel nekdo nejakou moznost. Nejlepe v okoli Prahy, abych s nim byl v kontaktu. Budem muset ted bydlet nejakou dobu v panelaku, no a pes je zvyklej venku. Volal jsem na nejakej hotel v Praze, ale 6k mesicne mi prijde dost.

Diky za info.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...