Přejít na obsah

OWG - Casio GW-M5610-1 - rada


Doporučené příspěvky

Rozprodal jsem svoji sbírku digitálních hodinek (jiné nenosím) a chtěl bych si pořídit jedny "definitivky". Chápu, že to bude znít divně u digitálních hodinek,protože spousta lidí bude mít názor, že jedny digitálky nezastoupí vše. Ano nosím k obleku DW-5600BB-1 (2-3x do roka) i ke košili do kanclu a nepřijdu si divně (nejsem movitý člověk, který by musel nutně reprezentovat svůj postoj a ani kdybych byl, tak mně tato cesta nějak nebere - chci nosit co je mi příjemné pro mně). Ve většině případech chodím sportovně oblečený. Ačkoliv jak hledám, tak nemohu narazit na lepší volbu než výše zmíněné M5610. Všude je na ně samá chvála, jak jsou pohodlné, přesné atd. Tento kousek jsem nikdy nevlastnil, protože mně "štval" červený rámeček a dost popisků (ano tady jsem si nebyl jist jestli to k obleku nebude úplně moc - nevím nezkoušel jsem)., tak jsem se na to vykašlal. Ale po přečtení několika recenzí a fotek od místních uživatelů to ve mně nějak přeskočilo. Proto bych se chtěl zeptat, jestli je to dobrá volba jako jediné hodinky ve sbírce (jsem naivní ano vím to) k univerzálnímu použití a i sem tam na nějakou společenskou akci. Navíc jsou teď za velice příjemnou cenu (2190 kč).

 

Díky,

Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Casio GW-M5610-1 patří tzv. mezi mushodinky. Ale jako jediný? To asi ne. Resp. žádné digitálky jako jediný. Já ta Casia mám a používám je jako referenční časomíru pro mechaniky. Nebo prostě na ven. Nemusí být oblek, stačí rifle a sako. A k tomu digitálky...? Můj názor...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No... Ono u obleku je postoj nositele hodinek jedna věc a názor nezávislého pozorovatele věc druhá. Já osobně ocením u každého jakékoliv hodinky. Skoro. Tak lepší Casio než Michael Kors a pod. Ale jsem počínající chronický magor, na mě bych se neohlížel ;o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli nosíš oblek 2x-3x do roka, tak bych hodinky k němu neřešil. Nosit oblek mimo jiné znamená, že souhlasím s nějakou obecně platnou a akceptovatelnou společenskou formální normou. Já jsem ve všech směrech celkem liberálně smýšlející člověk a nemám nic proti avangardě, ale digi na plastovém řemenu jsou dle mého k obleku neakceptovaelné. Vnímám to asi tak, jako kdyby sis k obleku obul koupací boty...prostě takový trošku buranstvní no...ale nic ve zlým. Nikoho bych za to samozřejmě neodsuzoval, jen by se mi to zdálo celkem divný :-). Oproti tomu nemít na ruce nic se mi zdá v tomto případě mnohem lepší řešení.

 

Pokud je to vážne tak, že chceš pouze digi a zárověň je chceš nosit i k obleku, pak jediné, co je z MÉHO pohledu akceptovatelné jsou nějaké kovové diginy viz například A163WA-1QGF nebo A164WA-1VES a podobný.

 

post-27283-0-67549800-1580382803_thumb.png post-27283-0-86193100-1580382928_thumb.png

 

Mnou navrhovaná řešení:

1) Pořídit si digi jaký chceš a budou ti vyhovovat pro každodenní nošení. K obleku nebrat nic.

2) Pořídit kovové digi, které snesnou i oblek.

3) Plasťáky dle volby a k tomu něco za pár stovek na lepší vzití. Například MTP-1303PL-1FVEF

 

post-27283-0-68978000-1580382816_thumb.png

 

Good luck! :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No. Je to běžné. Já se zuby nehty držím prastarého významu: normální = odpovídající normě. Normální je to, co dělám já. Ostatní jsou buď příliš free cool in (frikulíni) anebo přehnaně konzervativní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...