Přejít na obsah

Rada při koupi nových hodinek


Kotoul

Doporučené příspěvky

Dobrý den. 

 

Na úvod bych chtěl jenom říct, že nejsem žádný hodinář a proto sem píši a obracím se s prosbou. Vlastním jedny jediné hodinky, které jsem si kupoval když mi bylo 20 let a to "Tissot PRC 200" na černém koženém pásku. Nedávno jsem oslavil 30 let a chci si koupit hodinky nové. Měl jsem vyhlédnuté hodinky "Invicta 29186 Pro Diver", přičemž mi bylo řečeno, že tahle značka dnes mezi hodináři nemá úplně nejlepší pověst a že to nebude asi nejlepší volba a bylo mi doporučeno ať se podívám na hodinky "Steinhart", které jsou vzhledově velmi podobné, líbí se mi model "Ocean One Black". Bylo by v tomto případě opravdu lepší zvolit značku Steinhart? Popřípadě byl by tady někdo ochotný mi doporučit třeba i ještě nějakou úplně jinou značku, která vyrábí hodinky podobného vzhledu? Značku Seiko a Orient jsem si prohlížel, ale tam jsem nebyl z designu tolik nadšený. Co se týče cenové relace, tak bych se chtěl pohybovat maximálně někde kolem 10 000,-.

 

Děkuji za případné odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli sneseš tu podobu Ocean One se Submarinery, tak to bude dobrý kauf. Napadly mě ještě Davosy Vintage Diver.

Jo mě se ta podoba strašně líbí právě, nevím, možná jsem divný :D. Ale děkuju za tip, ty vypadají taky dobře, teď se na ně dívám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, Steinhart Ocean jsou mé první "novodobé" automaty. Poměr cena/výkon je super, hodně pohodlné Jsem moc spokojený.. ETA, safír, WR 300 a velice dobré zpracování. Pozor luneta muže být hliník a nebo keramika, která je samozřejmě odolnější.

Ale jak píší kluci, tak samozřejmě je tam velká podoba Rolexu. Né každý to unese a často to rozděluje fanoušky a milovníky hodinek na dva tábory, pro někoho to je "kopírka" ( ne fake ), ukradený design. Píši to jen pro jistotu.

Jinak opravdu za ty peníze výborná volba... mohu jen doporučit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...