Přejít na obsah

Automaty potápky - Deep Blue?


Doporučené příspěvky

Pánové mám vybraný stejný model, kde kupujete deep blue v evrope? Nějaký ověřený eshop, kromě poláků:-)

 

Např.

https://www.deepblueshop.eu/deepbluewatches

 

Pořád mi hlavou vrtá jestli tento model nepořídit v PVD pouzdře černé hodinky jsem ještě neměl, jak je to s odolností? jasně DLC je lepší....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen to lehce ozivim, dotaz ma majitele verzi Master II a Diver II sakra, ted jsem si uvedomil jakej je v nich rozdil? Velikost snad obe jsou 44mm?

 

Ale maji prosklene dynko, nekde jsem cetl ze sklicko vystupuje na dynko?? A neni tedy v urovni ci zapustene. A je to neprijemne pri noseni?? Vase dojmy??

 

A proto bych radeji zvolil verzi I s plechovou lunetou a dynkem s potapece!:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NATO Diver 44 mm má jiný tvar pouzdra - takové želvoidní. 

 

Rozdíl Master Gen 1 a Gen 2 jsou plechová x keramická luneta, plné dýnko x průhled na strojek. 

 

Sklíčko na dýnku nepatrně vystupuje nad ostatní materiál dýnka. Stejně tak safír lehce vystupuje nad lunetu (ale tak desetinka mm)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuji za informaci, ten majitel si nekde v hodnoceni hodinek stezoval ze to sklo ho na ruce neustale studi?? a vadi mu to pri noseni.

 

tak ja uz jsem vybral verzi master 1000 44mm asi je to hodne na moje zapesti, ale 40mm verze mi prijde mala. Jen me mrzi ze ty verze s hlinikovou lunetou nabizeji lepsi barevne kombinace pro mne, a ty novejsi s keramickou jsou vsechny cifry v nejakych lestenych verzich? pruhled na strojek nepotrebuju. tak ted babo rad?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, 

 

odpovídám na SZ zde. S hodinkami jsem naprosto spokojený, provedení, kaučuk, luminiscence, super. Člověk musí počítat s tím, že to jsou velké a těžké hodinky, ale mě to už ani nepřijde. Co se týče přesnosti, zpočátku měly -10s/den, teď si to trochu sedlo a vypadá to kolem -7s/den. Ale přiznám se, že aplikaci Watchcheck jsem asi po 24 hodinách smazal, protože by mě to nutilo pořád to kontrolovat. Takže to beru tak, že to jsou automaty a 100% přesně nepůjdou.

 

Za mě musím říct, že jsem měl podobné dilema, v Gen1 měli větší výběr barev (včetně full lume, nad kterou jsem hodně přemýšlel), pak ale převážila praktičnost keramické lunety. Průhled na strojek mě osobně se líbí víc než plné dýnko.

 

Ještě opravím to tvrzení výše. To sklíčko nevystupuje desetinku, ale tak 0,3 - 0,4 mm. Nicméně to na funkci nemá vliv, ani o tom nevím (narozdíl od toho v recenzi na timestore24 :-) ) 

 

Tak dobrý výběr!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...