Přejít na obsah

SEW 2020


Skopky-Sonny

Doporučené příspěvky

Važení,

 

už máme termín pro letošní sedmý SEW, bude to 16.-17.10.2020. Vše bude stejně jako loni: ještě víc vystavujících než předchozí rok, ještě víc hodinek pod jednou střechou Paláce Žofín, jenom jsme to přesunuli na pátek a sobotu, tak jako to bývavalo v Brně. Večírek bude tedy v pátek večer.

 

Tak si to nezapomeňte poznamenat do kalendářů a my se budeme těšit na podzim na viděnou.

 

https://sewpraha.com/

https://www.facebook.com/sewpraha/

https://www.instagram.com/salonexceptionalwatches/

 

Sonny :cheers:

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Jako někoho koho na podobných akcích zajímaji hlavně hodinky by mě spíš než “večírek” zajímalo světlo (na to o jak krásné prostory jde tam vloni byla tma jak v hrobce - teda až na jednu odtemněnou místnost, kde zas bylo všechno v protisvětle :furious: ) a zákaz těžkejch parfémů, minimálně pro vystavující (tentýž efekt - a na kadidlo z Gottova funusu to nesvedete :skull:)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radku díky, ale už jsem to myslím psal do vlákna 2019. Světlo je a vždy problém bude, kór právě v takových historických prostorách. Všem vystavujícím (a že tam jsou sami za sebe Ti asi nemusím připomínat) jsme doporučovali nejen na popud veřejnosti přinést stolní lampičky případně jinou osvětlovací techniku. Jak se s tím poprali je už čistě na nich. Denní světlo tam prostě nedostaneme;) A co se těžkých parfémů týká, tak vládne (naštěstí) demokracie a každý na sebe může vylít co chce. Ale můžeš si vzít roušku nebo respirátor a nemusíš řešit takový "kraviny".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

jo, to je pochopiltelny... skoda.
A opravdu Vam to nezavidim, ty viceprace s preorganizovanim vseho, preji hodne sil a trpelivosti.
Predpokladam, ze ten kdo si koupil listky online s predstihem, tak zustanou platne na novy termin.
diky Robert

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc nás to všechny mrzí, ale díky aktuální situaci spojenou s COVID-19 jsme nuceni 7. ročník veletrhu výjimečných hodinek Salon Exceptional Watches přesunout. Dělali jsme maximum, abychom i v této nelehké době výstavu zrealizovali. Současné podmínky nám to ale neumožňují. Naším cílem je zachovat kompletní podobu veletrhu a doprovodné programy, které tuto výjimečnou akci doprovázejí. Salon Exceptional Watches má nadnárodní charakter a mnoho zahraničních hostů, kteří díky opatřením jejich země a korporátním podmínkám mateřských společností nebudou moci nyní do Prahy přiletět. Všem značkám, partnerům a fanouškům děkujeme za jejich velkou důvěru v náš projekt a práci po celých sedm let a budeme se těšit na vše společné v novém termínu. Ihned začínáme pracovat na posunutém termínu, abychom udrželi úspěšný koncept z minulých let, nadále zvyšovali úroveň, představili vám nové značky a opět jsme se mohli všichni setkat v úžasné atmosféře nad časomírami. Příznivci hodinářského umění, kteří si již zakoupili vstupenky na zrušený termín, nemusí mít obavy. Vstupenky zůstávají v platnosti i pro nový termín, který bude upřesněn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...