Přejít na obsah

Seiko SDGM


farkyostrava

Doporučené příspěvky

Tahle řada je prostě top, známé taky jako Seiko Grand Cocktail. Jistě, je tady řada SARX, ale za mně tohle byl (SDGM) krátkou dobu přešlap Seika ..protože tohle unikátní pouzdro prostě Grand Seikům šlapalo na paty a SARXY je rychle musely nahradit, ale ty šly, co se týče pouzdra o level níž... naprosto mě uchvátily no :-)

post-35439-0-36196100-1582231806_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:)) melanom se dá odstranit, resp. vyměnit korunku. Pravda je, že blahem nehýkám, ale při normálním nošení ho neregistruješ, k černé celkem ladí a je to zajímavé ozvláštnění. Korunku s logem nebo bez, to má skoro každá hodinka :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty cifry jsou skvělé, ale nezvládl bych ten melanom na korunce. Líbí se to vůbec někomu? Nejlepší názor, co jsem na něj slyšel, bylo "mně moc nevadí".

 

Mi tam sedí, onyx zasazený v korunce ... no kdo to má :punk: ? např. Cartiery Tanky a kdo na to brble ? nikdo :-), dává to velmi zajímavý look, posouvá to hodinky jako fakt už k pánskému šperku, ale je to dizajn a na ten má každý svoje oko že... na fotkách vypadá, že to je nějaký obr ( ten onyx), nicméně v reálu je mrňavý...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...