Přejít na obsah

Hodinky PROVOKE BLACKOUT


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 183
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nedělní večer je ideální čas na shrnutí toho jak pokračuje celý projekt. 

Začnu tím hlavním a to je Hithit. Zde jsem byl upřímně v šoku. To že se povede dosáhnout cílové částky za dva a půl dne je skvělé. U projektu je teď cca 330 K. To mi umožní poměrně dost věcí. Hlavně nakoupit materiál a věci jako strojky a skla za lepší cenu. Abych si vytvořil časovou rezervu nějaké věci už půjdou příští týden do výroby. Hlavně soustružené věci a polotovary na ciferníky a ručičky. S několika zákazníky už jsem v kontaktu a pomalu začněme řešit zakázkové hodinky. Také připravím návrh ciferníku bez datumu. Ten pak dám i sem. 

I když je opravdu skvělé že má kampaň takový úspěch mohlo by to přinést i problém a to je že bych se dostal do časových problémů. Dodržení termínů je pro mě důležité takže pokud by to pokračovalo rychlým tempem omezil bych počet dostupných odměn na kampani. Už teď jsem dosáhl svého cíle a znám své limity. 

Několik lidí se ptalo jestli je možné se stavit a hodinky si prohlédnout. Samozřejmě že je to možné rád vás přivítám v mé garážové dílně. Stačí mi zavolat nebo napsat a domluvíme se. Ve čtvrtek mi volal pán že jede okolo jestli se může stavit a byla z toho pohodová návštěva. 

Od jednoho zákazníka přišla poptávka na zasazení kamenů do ciferníku a ta myšlenka se mi líbí. Povedlo se mi najít zlatníka který má chut zkusit kameny zasadit. Zde je asi největší problém že je to do titanu který je na tohle tvrdý. Ale mělo by to jít. Na tohle se sám moc těším. 

Tenhle projekt je zajímavý od začátku ale ted to dostává ten správný spád a sám se těším kam to tenhle rok dojde. Na závěr dnešního příspěvku moc děkuji všem co mě podpořili na Hithit, ale i všem ostatním co mě sledují. Vážím si toho. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, Hudson10 napsal:

Ahojte, k čemu je tam ten olej a o co je to lepší s tím olejem ? To je nějaký zaplavený?

Ahoj, olej jsem zvolil v mém případě hlavně kvůli čitelnosti. Ten efekt se musí vidět naživo. Olejovky mám teď rozebrané protože ještě laboruji s těsněním na korunce. Jak je opět smontuji udělám video kde dám vedle sebe hodinky s olejem a bez. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...