Czechgun Odesláno 11. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Krátké video z výroby datumového okénka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 12. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Od příštího měsíce budu mít novou dílnu a s tou přichází nové možnosti. Workshop už mám v hlavě dlouho a konečně ho můžu spustit. Odkaz na workshop zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 16. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Celou dobu co nosím první hodinky je rozhodne nešetřím a poslední týden dostávají opravdu zabrat. Dnes jsem je po několika dnes se sbíječkou vyčistil v ultrazvuku a stále jdou bez problému. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 17. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Mě už se o cifernících začne asi brzo i zdát Je super ze nedělám jen jednu variantu. Už se těším až je budu mít komplet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 17. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Dnes musím přidat ještě jeden příspěvek protože jsem fakt nadšený z výsledku černění. Tohle je prostě nádhera. První část lunet a dýnek je načerněná. Dostal jsem nápad udělat all black hodinky kdy vše nechám černé a jen udělám bílou luminescenci v ručičkách a hodinových indexech ciferníku. Co říkáte na možnost komplet černých hodinek ? Ještě doplním že tuto možnost e-mailem rozešlu účastníkům kampaně na HitHit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolek86 Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Nikdy jsem si nedovedl představit, jak moc může být zábavné procházet celou tu cestu výroby hodinek… každý krok, který směřuje k mým hodinkám na zápěstí je super. Jsem rád, že můžu být součástí tohodle projektu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 17. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července před 3 minutami, Dolek86 napsal: Nikdy jsem si nedovedl představit, jak moc může být zábavné procházet celou tu cestu výroby hodinek… každý krok, který směřuje k mým hodinkám na zápěstí je super. Jsem rád, že můžu být součástí tohodle projektu Je to úžasný proces. Pokud nemáš objednané zakázkové hodinky podívej se na email právě jsem psal kvůli lunetě. Dnes už nechci spamovat ale na zítra už mám připravený další příspěvek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Já se z těch načerněnejch lunet normálně poseru blahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Ty černý jsou pecka, kdy se spustí prodej i pro nezasvěcenéz HitHit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 18. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července před 1 hodinou, Z. Paul napsal: Ty černý jsou pecka, kdy se spustí prodej i pro nezasvěcenéz HitHit? Počítám že v září. Pokud máš o hodinky zájem doporučuji udělat objednávku už teď. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 18. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Černou variantu určitě přidám do nabídky. Vypadá moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 19. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Nová dílna je vymalovaná a připravená na nastěhování. Už se moc těším na září na prvního účastníka workshopu. Pro členy Chronomagu mám dveře vždy otevřené takže pokud pojedete okolo Pelhřimova klidně se stavte jen na kafe a pár slov 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července já bydlím v pejru @childe me upozornil, ze se tady neco deje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 20. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července před 4 minutami, kaktusář napsal: já bydlím v pejru @childe me upozornil, ze se tady neco deje Tak se klidně stav. Ale pokud budeš chtít tak prosím tak za 14 dní až budu mít přestěhovanou dílnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července super, já teď budu do konce července stejně pryč... určitě se stavím bydlím přímo v centru pejru v růžové ul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Já jsem přímo z J. Hradce. Třeba se také někdy potkáme. Kde máš tu dílnu? Nebo kontakt, Ať se Ti daří Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 20. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července před 52 minutami, Jiří9 napsal: Já jsem přímo z J. Hradce. Třeba se také někdy potkáme. Kde máš tu dílnu? Nebo kontakt, Ať se Ti daří Jirka Dílnu mám v Pelhřimově. Pokud by jsi se pak chtěl stavit na návštěvu napiš mi zprávu a domluvíme se. Jak jsem ale psal výše , budu moct až během druhé poloviny prázdnin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 29. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Je lepší vyhořet než se stěhovat… Stěhování bylo náročné ale nová dílna je super. Už chybí jen přivrtat pár polic a je hotovo. Od příštího týdne se po plánované pauze vracím zpět do práce. Je hotových 80 % všech dílů a to znamená že se mohu naplno začít věnovat všem co mají objednané zakázkové hodinky( ano zde se mi nepovedlo odhadnout kdy se budu moct zakázkovým hodinkám věnovat a tohle před sebou hrnu ). Postupně budu opět přidávat fotky jak překračuje výroba. Rozhodně bude na co koukat A samozřejmě platí moje pozvánka pro členy chronomagu. Momentálně budu mít na dílně rozpracovanou první sérii takže určitě bude co prohlížet a o čem povídat. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 2. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Krátké video jak vypadá výroba korunky. Je to opravdu precizní a náročná práce. Video zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se