Přejít na obsah

Hodinky PROVOKE

Doporučené příspěvky

Celou dobu co nosím první hodinky je rozhodne nešetřím a poslední týden dostávají opravdu zabrat. Dnes jsem je po několika dnes se sbíječkou vyčistil v ultrazvuku a stále jdou bez problému. 

4EC0E071-5EBE-4EA3-AF56-555EDEF59FBC.jpeg

• Like 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes musím přidat ještě jeden příspěvek protože jsem fakt nadšený z výsledku černění. 

Tohle je prostě nádhera. První část lunet a dýnek je načerněná. Dostal jsem nápad udělat all black hodinky kdy vše nechám černé a jen udělám bílou luminescenci v ručičkách a hodinových indexech  ciferníku. Co říkáte na možnost komplet černých hodinek ? Ještě doplním že tuto možnost e-mailem rozešlu účastníkům kampaně na HitHit. 

5a08bc4f-bd5b-4309-b2d3-bd6acf881b16.jpeg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Dolek86 napsal:

Nikdy jsem si nedovedl představit, jak moc může být zábavné procházet celou tu cestu výroby hodinek… každý krok, který směřuje k mým hodinkám na zápěstí je super. Jsem rád, že můžu být součástí tohodle projektu👍

Je to úžasný proces. Pokud nemáš objednané zakázkové hodinky podívej se na email právě jsem psal kvůli lunetě. Dnes už nechci spamovat ale na zítra už mám připravený další příspěvek 😄 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Z. Paul napsal:

Ty černý jsou pecka, kdy se spustí prodej i pro nezasvěcenéz HitHit? 😀

Počítám že v září. Pokud máš o hodinky zájem doporučuji udělat objednávku už teď. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Nová dílna je vymalovaná a připravená na nastěhování. Už se moc těším na září na prvního účastníka workshopu. Pro členy Chronomagu mám dveře vždy otevřené takže pokud pojedete okolo Pelhřimova klidně se stavte jen na kafe a pár slov 🙂

IMG_1773.jpeg

• Like 4
Odkaz ke komentáři

Já jsem přímo z J. Hradce. Třeba se také někdy potkáme. Kde máš tu dílnu? Nebo kontakt,  Ať se Ti daří   Jirka

Odkaz ke komentáři

před 52 minutami, Jiří9 napsal:

Já jsem přímo z J. Hradce. Třeba se také někdy potkáme. Kde máš tu dílnu? Nebo kontakt,  Ať se Ti daří   Jirka

Dílnu mám v Pelhřimově. Pokud by jsi se pak chtěl stavit na návštěvu napiš mi zprávu a domluvíme se. Jak jsem ale psal výše , budu moct až během druhé poloviny prázdnin. 

Odkaz ke komentáři

• Bert změnil název na Hodinky PROVOKE

Je lepší vyhořet než se stěhovat… Stěhování bylo náročné ale nová dílna je super. Už chybí jen přivrtat pár polic a je hotovo. Od příštího týdne se po plánované pauze vracím zpět do práce. Je hotových 80 % všech dílů a to znamená že se mohu naplno začít věnovat všem co mají objednané zakázkové hodinky( ano zde se mi nepovedlo odhadnout kdy se budu moct zakázkovým hodinkám věnovat a tohle před sebou hrnu ).  Postupně budu opět přidávat fotky jak překračuje výroba. Rozhodně bude na co koukat 🙂

A samozřejmě platí moje pozvánka pro členy chronomagu. Momentálně budu mít na dílně rozpracovanou první sérii takže určitě bude co prohlížet a o čem povídat.  

IMG_1803.jpeg

IMG_1804.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...