PBone Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října Řemínky a lunety se tedy budou ještě specifikovat ? Jaká je třeba délka řemínku ? Na foto byly také různé barvy. 1
Czechgun Odesláno 30. října Autor Nahlásit Odesláno 30. října před 5 minutami, PBone napsal: Řemínky a lunety se tedy budou ještě specifikovat ? Jaká je třeba délka řemínku ? Na foto byly také různé barvy. Právě teď čekáme na materiál na další barvy lunet. Jak je budeme mít dám foto sem a taky pošlu mail. Jak jsem psal nedávno. Řemínek začnu naplno řešit až budeme mít definitivně vyřešenou montáž. Což znamená že teď to musím naučit hodináře. Proces je správně a vše okolo taky. Potom vyřeším potisk lunet, jejich barevné provedení a nakonec řemínek. Jeho délka bude univerzální a barvy sám ještě nevím barva už je potom to nejjednodušší.
tikzot Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října před 6 hodinami, Czechgun napsal: Ahoj tento měsíc začneme posílat hodinky. Pojedeme podle tabulky co mám z hithit. V ideálním případě bych chtěl vše vyřídit během listopadu. Lunety pak klidně půjde objednat. Příští týden uděláme potisk lunety a pak sem určitě dám fotky. Ještě info ohledně naplněných hodinek. Vše vypadá dobře takže nám nic nebrání tomu začít montáž. Konečně! Každému před odesláním zavolám nebo napíšu kvůli potvrzení adresy a způsobu doručení. Také bude možné vyzvednout hodinky osobně. Děkuji, takže je možné vše finalizovat až budou k dispozici fotky a podle toho se rozhodnu.? Příští týden tedy
Czechgun Odesláno 30. října Autor Nahlásit Odesláno 30. října před 42 minutami, tikzot napsal: Děkuji, takže je možné vše finalizovat až budou k dispozici fotky a podle toho se rozhodnu.? Příští týden tedy Pokud se nemůžeš rozhodnout teď tak ano od většiny už vím co a jak a podle toho už postupujeme.
tikzot Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října Před hodinou, Czechgun napsal: Pokud se nemůžeš rozhodnout teď tak ano od většiny už vím co a jak a podle toho už postupujeme. Moc díky, jde mi primárně o ten setup s ručkami, jinak už mám taky víceméně jasno. Tam jde taky ještě o ty varianty lunet, má to návaznost na barvu ručiček 1
Czechgun Odesláno 31. října Autor Nahlásit Odesláno 31. října Od úterý večer jsem lehl s horečkou malej přinesl domů nějakou sedmou nemoc. Krom vyrážky na hlavě už jsem v pohodě tak jsem skočil do dílny. A je to jasný. Plnění je ok. Ted chybí jen potisk lunety a korunka kde bude oranžový kroužek. A jinak? Ty hodinky jsou super. Tritium je bez komentáře prostě to svítí vždy A olej. No to je jasný to má prostě koule! Jen ta fotka se zase nepovedla. 2 3
Corvus corone corone Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu V 31. 10. 2025 v 16:55, Czechgun napsal: Od úterý večer jsem lehl s horečkou malej přinesl domů nějakou sedmou nemoc. Krom vyrážky na hlavě už jsem v pohodě tak jsem skočil do dílny. A je to jasný. Plnění je ok. Ted chybí jen potisk lunety a korunka kde bude oranžový kroužek. A jinak? Ty hodinky jsou super. Tritium je bez komentáře prostě to svítí vždy A olej. No to je jasný to má prostě koule! Jen ta fotka se zase nepovedla. Vidím dobře, že na téhle, ehm, fotce jsou ty žlutozelené rafičky?
Czechgun Odesláno 3. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu před 14 hodinami, Corvus corone corone napsal: Vidím dobře, že na téhle, ehm, fotce jsou ty žlutozelené rafičky? Tyhle jsou bílé. 1
Czechgun Odesláno 3. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu Info ohledně slíbené fotky jednotlivých variant s ručičkami. Protože jsem byl minulý týden marod nestihl jsem to. Hodinář na tom právě pracuje. Protože je to pro něho poprvé kdy kompletuje hodinky z dílů které sám dělal je to pro něj nové a nechci na něj tlačit a dal jsem mu dostatek času aby si vyzkoušel jak udělat přesný průměr na náboji v ručičce atd. Je to pro něj něco úplně jiného než rozebrat hodinky a pak je zase smontovat. A už vím že když mu dám čas a prostor naučí se to perfektně. Já se jdu vrhnout na potisk lunety. Mám odladěnou výrobu zápichu aby držela na hodinkách a potisk je to poslední co na ni chybí. Tento týden budeme také kompletovat dýnka. To znamená potisk, a montáž kontaktů na baterii. Teď už jedeme podle seznamu z Hithit a pokud budu od někoho něco potřebovat v rámci urychlení budu rovnou volat. První hodinky mám na sobě a jsou bez problémů. Kontakty na baterku jsou dokonce tak dobré že ji udrží i bez víčka na kterém se v mezičase pracuje Když se na to vše podívám mám dobrý pocit. Jak z hodinek samotných u kterých se vyplatila sázka na materiál. Vypadají přesně tak jak jsem chtěl. Můj hlavní cíl byl aby to nevypadalo "platově" a to se skvěle povedlo. Velký obsah karbonu kterým je materiál vyztužen je prostě znát a v kombinaci s technologií kterou máme vychytanou na vstřikování to má super příjemný nádech a jsou tam vidět hezky mapy které dělají karbonová vlákna. Ted to celé posune potisk lunety to už vím z prvního modelu ten rozdíl je brutální. Olejová náplně je prostě super. S tou souvisí úplně jiný kompenzátor roztažnosti a ten taky funguje parádně. A není to jen o hodinkách. Mělo smysl všemu věnovat čas hned na začátku. Pokud něco děláme podruhé už je to krásná práce. 3
Corvus corone corone Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu před 46 minutami, Czechgun napsal: Tyhle jsou bílé. Áha, takže to zkresluje ta fotka. Když já furt nevím, zda ty červené rafičky nebo žluté .
Czechgun Odesláno 3. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu před 5 minutami, Corvus corone corone napsal: Áha, takže to zkresluje ta fotka. Když já furt nevím, zda ty červené rafičky nebo žluté . Neboj Ben (hodinář), už to začíná připravovat 1 1
Czechgun Odesláno 3. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu Zítra se budu muset zaměřit na vybarvení čísel v lunetě takhle to prostě není ono To co mě ovšem hodně baví je to jak tritiové trubice reaguji na sluneční světlo. 4
Czechgun Odesláno 3. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu Před hodinou, soldier napsal: Líbí se mi jak to děláš napínavý No pro nikoho to není tak napínavé jako pro mě
Czechgun Odesláno 3. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu Tenhle seriál bude pomalu končit. A upřímně v tuhle chvilku už jsem fakt rád. Poslední tři týdny jedu z posledních sil a někdy se ta energie hledá vážně těžko. Ale i tak si nestežuji https://youtube.com/shorts/5QsK7h1zv4s?si=Qsx471AHmYlDDvMh
Czechgun Odesláno 4. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu Ben už to má celkem v ruce a začíná montovat "naostro" 1
Lookyn Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu před 35 minutami, Czechgun napsal: Ben už to má celkem v ruce a začíná montovat "naostro" Tady na té fotce to vypadá, že to má celkem v palci Jinak projektu moc fandím, i když nejsem cílovka
Beardedscape Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu před 2 hodinami, Czechgun napsal: Ben už to má celkem v ruce a začíná montovat "naostro" Ty v pravo nahoře budou určitě moje
Czechgun Odesláno 4. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu před 2 hodinami, Lookyn napsal: Tady na té fotce to vypadá, že to má celkem v palci Jinak projektu moc fandím, i když nejsem cílovka To je můj palec. Za výrobu speciální pinzety jsem dnes zaplatil krví
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se