filo-boxer Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 ... Líbí se to snad jen černé zveři a dřevokaznému hmyzu. A klošům. Ti se rozmnožili v některých místech natolik, že se jim obloukem vyhýbám, protože tam bez varování začnou "pršet" po desítkách...Ty jo to jsou věci, co se tady člověk naučí a dozví. Troufám si tvrdit, že v lese jsem strávil ve svém životě dost času, ale tyhle bestie jsem nikdy vědomě nepotkal, ani o nich nikdy neslyšel. Teď jsem informován, takže při první příležitosti očekávám nálet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Tak dneska jsem našel dva praváky a zabil dva kloše.Teda to jsem jim ještě říkal "ku.vy divný co po mě lezou".Teď aspoň znám nepřítele. Les jsem nijak nepoškodil. Naopak vtloukám dítku do hlavy aby se v lese choval nejlépe jako zvěř.A houbařil jsem ve státním.Daně platím a s místním hajným jsem za dobře. Stejně tak s místní lesní správou. A naštvalo mě že je málo hub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Taky jsem o nich dlouho nevěděl, než se o mně začaly tyhle potvory v lese zajímat. Podle některých zdrojů navíc můžou na člověka přenést bartonellu a tularémii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Jojo, souhlasím, proto taky na vlastníka nenadávám, jen mě mrzí ten stav lesa. Za mého dětství byla chalupa ráj, kolem louky, potůčky, les, rybník.. dneska všechny louky obehnané ostnatým drátem a využívané jako pastviny pro ovce a krávy; rybník zanešený, potůčky zmeliorované nebo na nepřístupných pastvinách, takže když chce člověk někam z chalupy jít, zbývá jen les, a ten je taky na prd. Je mi jasné, že venkovská krajina určitě primárně nemá sloužit rekreaci lufťáků , ale zemědělské výrobě. Ale stejně mě to mrzí. No jo, je to občas žalostný pohled. Jenom nevím zda-li jsem to neměl dřív jen idealizované. Jeden les za chalupou, přes pole další les. Rybník jedna, rybník dva, potok na chytání ryb. V současnosti to obejdu všechno za pár minut a tehdy jsem měl pocit jak v kanadské divočině. Ty jo to jsou věci, co se tady člověk naučí a dozví. Troufám si tvrdit, že v lese jsem strávil ve svém životě dost času, ale tyhle bestie jsem nikdy vědomě nepotkal, ani o nich nikdy neslyšel. Teď jsem informován, takže při první příležitosti očekávám nálet. Tak to jsi měl štěstí. V létě to lovit z pod chlupů na ruce je lahoda. Tak dneska jsem našel dva praváky a zabil dva kloše.Teda to jsem jim ještě říkal "ku.vy divný co po mě lezou".Teď aspoň znám nepřítele. Les jsem nijak nepoškodil.Naopak vtloukám dítku do hlavy aby se v lese choval nejlépe jako zvěř.A houbařil jsem ve státním.Daně platím a s místním hajným jsem za dobře.Stejně tak s místní lesní správou. A naštvalo mě že je málo hub.Já hub tak akorát na polévku. Skoro ani ťuk, o kilometr dál po cestě k domovu vidím bábu s plným košem hřibů. Kdo umí... Upraveno 13. září 2015 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Sakra, si chci pustit film do sluchátek a pravý přestalo po pěti minutách hrát :-( Sennheizer Hdr120 asi odešel do sluchátkového nebe, ještě zkusím opraváře a pak už jedině sms Ježíškovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Moses malone umřel. Kdo zná Basket ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 pokud v roce 2005 zakládal pan Zandl Chronomag s úmyslem mít Chronomag jako sofistikované forum o hodinařině, tak se to moc nepovedlo .... tolerance netoleranceale ano, povedlo!Chronomag je fajn, je tu vela fandov hodiniek a cela sekcia o hodinkach je na slusnej urovni. Zial ja ako starsi pan ten vas zaciatok v 2005 som uz sledoval len s malym zaujmom, moje hodinarske zapalenie bolo zhruba 10 rokov skor okolo 1992 a vtedy som aj zozbieral velku cast mojej zbierky a teraz uz mam rocne len zopar zmien ci prirastkov. A co sa tu tyka zabavnej casti Fora, bolo by to tiez v pohode, vytvorili sa tu dobre vztahy a aj osobne priatelstva a aj ked nemame vo vsetkom rovnaky nazor a obcas sa pochytime, je to tu o zabave, zabijani casu ale aj o dobrych info, len keby zopar jednoduchsich jedincov sa nesutredovali iba na to, ako sa navazat do ostatnych clenov. Napriklad Frantik - v klude tu natlaci svoje facebookove informacie o svojich 200 kilo svestkach aby v dalsej vete zufalo sa snazil posobit na admina, nech vymaze facebook temy? Nagrcal sem tisice prispevkov a on tu chce rozhodovat o tom,ze kto sem ma ako prispievat? OK, viem, je to tu miestny sasek a prudic, ale nerobi dobre meno Chronomagu, ale z dalsieho textu je jasne, ze len znova sa snazi zahltit forum dalsim flame... a to je dobre?hm, zalozit spec vlakno a Vianocnom flame je prave ta tema, co neskodi nasmu Chronomagu? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78510-jaký-předvánočn%C3%AD-flame-čekáte-letos/ a zhodit kazdeho, kto ma nahodou slabsie hodinky ( vlakno Invicta ), temy okolo Damasko a pod.navazanie sa a urazat az po vystvanie niekolko clenov z Fora neskodia dobremu menu Chronomagu? To mal na mysli pan Zandl, ked to zakladal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Bla bla ano, povedlo!Chronomag je bla bla bla blaaaa blaaa 10 blaaa blaaa 1992 bla bla blaa blaaa. Bla, blaaa bla blaaa,blalaaaaa blaaa blaaa bla bla bla bla bla blaaaa blaaaa zopar jednoduchsich jedincov blaaaaaaaaa bla bla blaaaaaa. Napriklad Frantik -blaaaaa bla blaaaa bla bla bla? Nagrcal sembla bla bla blaaaa? Bla, blaaa bla blaaa bla sasek a prudic blaaaaaaaa nerobi dobre meno Chronomagu, bla blaaa, bla bla bla blaaaaa dalsim flame... bla blaaaa?blablaaaaaa bla blaaaaaa? http://forum.blaaaa.cz/index.bla?/blaaa/bla/blaaa bla bla blablablaaaa Invicta, blaaa bla bla Damasko a pod.bla blaaa bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Blaaaaaa bla bla? To je elfština že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 ale ano, povedlo!Chronomag je fajn, je tu vela fandov hodiniek a cela sekcia o hodinkach je na slusnej urovni. Zial ja ako starsi pan ten vas zaciatok v 2005 som uz sledoval len s malym zaujmom, moje hodinarske zapalenie bolo zhruba 10 rokov skor okolo 1992 a vtedy som aj zozbieral velku cast mojej zbierky a teraz uz mam rocne len zopar zmien ci prirastkov. A co sa tu tyka zabavnej casti Fora, bolo by to tiez v pohode, vytvorili sa tu dobre vztahy a aj osobne priatelstva a aj ked nemame vo vsetkom rovnaky nazor a obcas sa pochytime, je to tu o zabave, zabijani casu ale aj o dobrych info, len keby zopar jednoduchsich jedincov sa nesutredovali iba na to, ako sa navazat do ostatnych clenov. Napriklad Frantik - v klude tu natlaci svoje facebookove informacie o svojich 200 kilo svestkach aby v dalsej vete zufalo sa snazil posobit na admina, nech vymaze facebook temy? Nagrcal sem tisice prispevkov a on tu chce rozhodovat o tom,ze kto sem ma ako prispievat? OK, viem, je to tu miestny sasek a prudic, ale nerobi dobre meno Chronomagu, ale z dalsieho textu je jasne, ze len znova sa snazi zahltit forum dalsim flame... a to je dobre?hm, zalozit spec vlakno a Vianocnom flame je prave ta tema, co neskodi nasmu Chronomagu? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78510-jaký-předvánočn%C3%AD-flame-čekáte-letos/ a zhodit kazdeho, kto ma nahodou slabsie hodinky ( vlakno Invicta ), temy okolo Damasko a pod.navazanie sa a urazat az po vystvanie niekolko clenov z Fora neskodia dobremu menu Chronomagu? To mal na mysli pan Zandl, ked to zakladal?Bez si zase lehnout, at te neklepne dědo :-) Ja nevim, kdo sem grca stovky příspěvku denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 sakra Moses malone umřel. Kdo zná Basket ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 (upraveno) ale ano, povedlo!Chronomag je fajn, je tu vela fandov hodiniek a cela sekcia o hodinkach je na slusnej urovni. Zial ja ako starsi pan ten vas zaciatok v 2005 som uz sledoval len s malym zaujmom, moje hodinarske zapalenie bolo zhruba 10 rokov skor okolo 1992 a vtedy som aj zozbieral velku cast mojej zbierky a teraz uz mam rocne len zopar zmien ci prirastkov. A co sa tu tyka zabavnej casti Fora, bolo by to tiez v pohode, vytvorili sa tu dobre vztahy a aj osobne priatelstva a aj ked nemame vo vsetkom rovnaky nazor a obcas sa pochytime, je to tu o zabave, zabijani casu ale aj o dobrych info, len keby zopar jednoduchsich jedincov sa nesutredovali iba na to, ako sa navazat do ostatnych clenov. Napriklad Frantik - v klude tu natlaci svoje facebookove informacie o svojich 200 kilo svestkach aby v dalsej vete zufalo sa snazil posobit na admina, nech vymaze facebook temy? Nagrcal sem tisice prispevkov a on tu chce rozhodovat o tom,ze kto sem ma ako prispievat? OK, viem, je to tu miestny sasek a prudic, ale nerobi dobre meno Chronomagu, ale z dalsieho textu je jasne, ze len znova sa snazi zahltit forum dalsim flame... a to je dobre?hm, zalozit spec vlakno a Vianocnom flame je prave ta tema, co neskodi nasmu Chronomagu? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78510-jaký-předvánočn%C3%AD-flame-čekáte-letos/ a zhodit kazdeho, kto ma nahodou slabsie hodinky ( vlakno Invicta ), temy okolo Damasko a pod.navazanie sa a urazat az po vystvanie niekolko clenov z Fora neskodia dobremu menu Chronomagu? To mal na mysli pan Zandl, ked to zakladal?Gabo, skoro všechny tvoje příspěvky jsou mimo hodinková témata - z tohodle pohledu je všechno v pořádku, ta témata jsou tady a jestli nám to nahrazuje nebo nenahrazuje fejsbůk je jedno. A třeba já se v těch nehodinkovejch vláknech rád hrabu a jak narazím např. na Vrabyho, vlítnu na něj, von na mě a je prĐel. Ale začínám tam mít problém s Tebou - tj. opanovals mimohodinková témata spoustou nesmyslnejch hlášek, nebudu teďka nic prohledávat ale tak 80% tvejch příspěvků je čistej off topic, za kterej by každej nováček dostal ban. Chci tím říct, že těch zbylejch 20% Tvejch příspěvků já osobně rád čtu a něco mi přinesou - ale když na mě po ránu vybafne plná stránka odpovědí maxigabrielka, kdo se v tom má do prĐele přehrabovat?? Takže si ty Tvoje příspěvky, které by mě třeba zajímaly a v něčem obohatily, radši nechám v rámci uchování duchovní rovnováhy uniknout. Proto jsem Tě chtěl poprosit o kapánek autocenzury, nemusí hned člověk do klávesnice namlátit první svoji polomyšlenku.. trochu by se to tady pročistilo... Počítám samozřejmě s tím, že mě svým roztomilým způsobem pošleš do prĐele nebo hned do příštího vlákna napíšeš něco o sloníkovi - nezblázním se a nebudu sem chodit o nic míň rád než teď. Tvůj Milisák. Upraveno 14. září 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Tohle nemohl napsat Zmizík! Někdo se naboural do jeho účtu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Spadla mi brada, kdo ste hacknul Zmizíkovi účet? Ale jinak má Zmizík pravdu. Gabo, uber trochu, začíná tu bejt přeMaxgabrielováno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Já tam vidím Romana I., buď má na Prince neuvěřitelný vliv, nebo si jako moderátor trochu zahackeřil Každopádně klobouček. Kdyby byly všechny příspěvky na fóru takhle v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Já tam vidím Romana I., buď má na Prince neuvěřitelný vliv, nebo si jako moderátor trochu zahackeřil Každopádně klobouček. Kdyby byly všechny příspěvky na fóru takhle v pohodě...Já sem tady dělal moderátora, kdyžs byl ještě v chronoprĐeli, ty vořechu. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Nekaz si to, Zmizíku! Vořech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Já sem tady dělal moderátora, kdyžs byl ještě v chronoprĐeli, ty vořechu. :D Mistr je zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Je to on :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Nekaz si to, Zmizíku! VořechDyť sem se smál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 i já! Ale ulevilo se mi. Tvoje role enfant terrible tady na fóru je důležitá a nenahraditelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky