Micey Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Trochu me nastvaly domaci burgery vcera. Poladil jsem bulky, stvoril bbq omacku a dip z pecenyho cesneku, pomlel hovezi, upekl papriky.. a mel-li bych to popsat jednim slovem, bylo by to nejspis "meh". Na ty ctyri hodiny crcani se s tim teda nic moc. On me teda v podstate vzdy, vlastne uplne vzdy,/krome Dishe, ten burger zklame.. ale takhle, doma vytvoreno, to bylo jeste intenzivnejsi:)
tano Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Ani se nedotýkej balonu nebo ti to tak znechutím řekl dnes rozhodčí synátorovi,kurva kde to jsme. No, ten pan sudi bude asi peknej kikot. Resil jsi to nejak?
Ace.Rimmer Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 trénink boxu po asi 5ti letech a zjištění že jsem uplně bez fyzičky a postřehu... chjo takže zase pěkně od začátku
little_w Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Tak ne ze by me to uplne nastvalo, protoze se blbostma nenecham vetsinou rozhazet, ale rozhodne me to zklamalo. Koupil jsem si Spyderco - jen tak, na houby nebo co... duvod se vzdycky najde dodatecne, ze - a jeden z duvodu byl klip, ktery se da prahodit na druhou stranu (jsem levak, klip na prave strane mi vadi, radeji bych ho mel na vnitrni strane, u dlane). No a zjistil jsem, ze to proste nejde Ty dirky na leve strane noze jsou vrtane nejak vetsi nebo co, proste tam sroubky litaji. No co, aspon jsem ten klip mohl oddelat, takze mi tam nezavazi. No... jinak je peknej... na houby staci
Tobi Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Na migrénu u mne zabírá Saridon,ta se mi rozjede vždy od krční páteře.
kloubik Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Tak ne ze by me to uplne nastvalo, protoze se blbostma nenecham vetsinou rozhazet, ale rozhodne me to zklamalo. Koupil jsem si Spyderco - jen tak, na houby nebo co... duvod se vzdycky najde dodatecne, ze - a jeden z duvodu byl klip, ktery se da prahodit na druhou stranu (jsem levak, klip na prave strane mi vadi, radeji bych ho mel na vnitrni strane, u dlane). No a zjistil jsem, ze to proste nejde Ty dirky na leve strane noze jsou vrtane nejak vetsi nebo co, proste tam sroubky litaji. No co, aspon jsem ten klip mohl oddelat, takze mi tam nezavazi. No... jinak je peknej... na houby staci Co to ma byt za model? Nejsem na Spyderco nejaky extra expert a nechci malovat certa na zed, ale jestli to ma byt PM2, tak je to podle mne fake.
petr_cha Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) trénink boxu po asi 5ti letech a zjištění že jsem uplně bez fyzičky a postřehu... chjo takže zase pěkně od začátkuPo peti letech? Tak to neni zas takovy prekvapko... To me staci jeden zimni vypadek kvuli zdravi a to me to pak dokaze vytocit, jak se vsechno ztrati... Uz si na treninku mezi tema samejma mladejma rikam "vecnej zacatecnik".... :-) Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem petr_cha
vraby Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 No, ten pan sudi bude asi peknej kikot. Resil jsi to nejak?Nebyl jsem u toho,mladej mi to říkal když přijel ze zápasu(fotbal). Dostával dost naloženo od jednoho kluka,okopávačka kotníky,šlapáky. Tak se ozval a to neměl dělat. Bejt tam tak mu tu píšťalku vrazím mezi půlky,tak znechutit fotbálek mladejm klukům.
tano Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Nebyl jsem u toho,mladej mi to říkal když přijel ze zápasu(fotbal). Dostával dost naloženo od jednoho kluka,okopávačka kotníky,šlapáky. Tak se ozval a to neměl dělat. Bejt tam tak mu tu píšťalku vrazím mezi půlky,tak znechutit fotbálek mladejm klukům.Souhlas, mam stejny nazor.
SCIFI Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) Bee beee tatii rozhodčí je na me zlej. Vrazenim píšťalky do zadku bys urcite klukům hru zpříjemnil. Škoda žes tam nebyl. Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem SCIFI
wave ceptor Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Je vidět že brečet se začíná už od žáků.
Gustaf Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Zkoušela Saridon? Mě jako jedinej pomáhá.po dobu těhotenství a teď v době kojení bohužel nemůže zobat nic..musi to protrpět s paralenem. někdy ji zabere, někdy je to marný (jako včera). jinak brala asi migrenal...takovej malej chcipak prášek a ještě se kraji na ctvrtky..ten většinou zabere. koukam, že s tím má trapeni hodne lidí. já jsem rád, že jsem mimo. když ji vzdy vidím, tak to je hrůza. vyběhne z ložnice se poblejt a zase zpátky. trochu doufala, že to po těhotenství přejde. nejspíš ne...
KFL Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 S tim kojenim to neni takova tragedie. Zenu vzaly zada tak, ze se nemohla ani nadechnout, ani lezet, sedet, nic. A nakonec dostala injekci a nakazano 3 dny brat ibak a svalovy relaxanty i presto, ze kojila 3mesicniho prcka. Potvrdili 3 doktori. Kdyz to jinak nejde, tak co uz.
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Bee beee tatii rozhodčí je na me zlej. Vrazenim píšťalky do zadku bys urcite klukům hru zpříjemnil. Škoda žes tam nebyl.Nebo taky štěstí že tam nebyl... mohlo to byt klidne taky naopak a vraby mohl mit mezi pulkama kopačku. ..
Gustaf Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 S tim kojenim to neni takova tragedie. Zenu vzaly zada tak, ze se nemohla ani nadechnout, ani lezet, sedet, nic. A nakonec dostala injekci a nakazano 3 dny brat ibak a svalovy relaxanty i presto, ze kojila 3mesicniho prcka. Potvrdili 3 doktori. Kdyz to jinak nejde, tak co uz.mno nevím...je to možný. Ale raději to neriskuje a trpí...
KFL Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 mno nevím...je to možný. Ale raději to neriskuje a trpí... Tomu ja rozumim, taky mam doma Rambo zenu , ktera v prubehu kojeni strpela vsechno bez jediny pilule v zajmu ditete. Az na ty zada teda, pac tam uz nemohla vubec nic.
vraby Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Scifi,wave a kmk. hlavně,že se bavíte,asi děti nemáte co.
Gustaf Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Tomu ja rozumim, taky mam doma Rambo zenu , ktera v prubehu kojeni strpela vsechno bez jediny pilule v zajmu ditete. Az na ty zada teda, pac tam uz nemohla vubec nic.jj,...já to na ní obdivuju. Sám už bych si tu hlavu asi urval...mít takový stavy
JaRooN Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Scifi,wave a kmk. hlavně,že se bavíte,asi děti nemáte co.Nechce se mi to číst. Zeptám se, prdíky už tady byly???
Ace.Rimmer Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Po peti letech? Tak to neni zas takovy prekvapko... To me staci jeden zimni vypadek kvuli zdravi a to me to pak dokaze vytocit, jak se vsechno ztrati... Uz si na treninku mezi tema samejma mladejma rikam "vecnej zacatecnik".... :-)jj jenze když ti ruce padnou poděl těla po minutě na pytli, tak si přijdeš jako uplnej ko.ot :-D
Doporučené příspěvky