Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co nejrychleji se ho zbav, správně bys ho měl odevzdat na úřadě.

Odesláno

Nasralo mě, ze si ten samej zmrd vzal moje sterace zas.

Už zas. Budu si je nosit domu.

To tam stojis sam nebo je mas pozlaceny? A jen tobe, nebo je to nejaka akce - hura do bazaru?

To te lituju.

Odesláno

Copa o to, stejnak chodim okolo, klidně jim ho přinesu.

Jinak s tou ženou, důležitý je, aby nepoznala, že se jí bojim víc, než ona mě. To je jako s medvědama..

Odesláno (upraveno)

Nasralo mě, ze si ten samej zmrd vzal moje sterace zas.

Už zas. Budu si je nosit domu.

No to si snad děláš kozy ? No někdo je asi do Tebe fakt blázen................

co vnitřní kamerka s automatikou, dneska už je dělaj, že automaticky začne nahrávat když zachytí pohyb

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

No to si snad děláš kozy ? No někdo je asi do Tebe fakt blázen................

co vnitřní kamerka s automatikou, dneska už je dělaj, že automaticky začne nahrávat když zachytí pohyb

Rad bych se s tim clovekem seznamil, jen co je pravda. Kamerka dobrej napad, akorat ted jak je hnusne tak na tuto metodu asi nebude vzdy spoleh. Leda bych cihal na balkone s kulovnici.
Odesláno (upraveno)

Aby nezmizela i ta kamera.....

Já myslím, že ho někdo začíná trénovat...........no začíná to stěračema, pak přední sklo s dálníční známkou, potom přijdou na řadu kola.......a tak dál...............

a za chvilku si kdojinej ani nevšimne, že už nemá auto................no jestli by bynebylo rovnou lepší kdyby tam dal cedulku i s klíčema     -    Za odvoz - 

on taky kdo má furt kupovat ty stěrače

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Já mám teorii,že buď ho načapal soused jak mu chodí za ženou nebo vedle něj bydlí někdo z limitky PS1 RAF :D

Kdojinej status: "Co je to za pocin, ty primky s rustikalni tematikou na cifru? Hold letcum nebo agrarni limitovana edice?"

Odesláno (upraveno)

Proc? Klidne muzes mit dva pasy ;)

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno (upraveno)

Ano dva pasy můžeš mít jen v určitých případech např. dvojího občanství. Případně když máš v pase vízum z Izraele a chceš jet do nějaké Arabské země, kde s nima nejsou zrovna kámoši :D možná to bylo naopak už si to nepamatuju...

Upraveno uživatelem vojta1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...