Pirx Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 (upraveno) Sorry double post.. Upraveno 25. července 2017 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Chlapi, jak se to stane, ze "utopite" takove epesrades hodinky? Zanedbany servis? povolena korunka? Mne se to jeste nestalo ani u starych Seiko, ktwere nebyly na zadnem servise a i treba po 10-ti letech tesnily...To netusim... No mam je 4.5 roku.... v navode pisou, ze servis kazdych 4-5 let. Tak asi prisla ta chvile. Taky tam ale pisou, ze maj vydrzet potapeni a nekolikadenni praci v hloubkach... ja se s nima jenom koupu a nejhloubeji byly na dne bazenu metr sedesat... Je mozne, ze byla treba trochu povolena korunka... to nezjistim. A 4 mesice je teda desny, to uz ani hodinare nikdo nechce delat? Nejde to rychleji treba v Drazdanech? Nebo Viden nebo neco kam se da dojet a spojit prijemne s uzitecnym...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Všechno je jednou poprvé :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39402-tag-heuer-aquaracer-300m/ Jo, vlastne, to sem uz v minulosti cetl, tam kluci z TH uznali, ze udelali za valky chybu a vymenili kalibr... uz si nepamatuju presne, co to bylo, ale predpokladam, ze vada z vyroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 (upraveno) Jo, vlastne, to sem uz v minulosti cetl, tam kluci z TH uznali, ze udelali za valky chybu a vymenili kalibr... uz si nepamatuju presne, co to bylo, ale predpokladam, ze vada z vyroby. Kamarád kupoval stejně se mnou žluté a utopil je taky, takže asi pravděpodobně vada z výroby. Upraveno 25. července 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 To netusim... No mam je 4.5 roku.... v navode pisou, ze servis kazdych 4-5 let. Tak asi prisla ta chvile. Taky tam ale pisou, ze maj vydrzet potapeni a nekolikadenni praci v hloubkach... ja se s nima jenom koupu a nejhloubeji byly na dne bazenu metr sedesat... Je mozne, ze byla treba trochu povolena korunka... to nezjistim. A 4 mesice je teda desny, to uz ani hodinare nikdo nechce delat? Nejde to rychleji treba v Drazdanech? Nebo Viden nebo neco kam se da dojet a spojit prijemne s uzitecnym...? Safra, i s povolenou korunkou uplne by mely zvladnout 1.6m, ne? Kazdopadne je to mrzute, Omegy jsou moje dreamwatch a ted se z toho snu zacinam pomalu probouzet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Rychle otevřít a vysušit.To jo, takovyhle hodinky doma otevres jak nic:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 debilni otravny reklamy na "nejlepsi cesky kombik" na ČT2! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Všechno je jednou poprvé :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39402-tag-heuer-aquaracer-300m/Ty brdo to vlakno je super! Teda, sorry Afri, hlavne ty rozsahle informace o ruznych zkouskach vodeodolnosti. To by stalo za vykuchani a pripnuti nekam. Vzdyt zrovna ted aktualne tady nekde probihala debata o tom na kolik se hodinky testuji a proc. Diky za oziveni! Tehdy jsem to vubec nezaregistroval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 (upraveno) Zmrdi.........zmrdi.............zmrdi..........a celej náš systém.................přišel totiž synátorovi dopis z pracáku, že na podporu nemá nárok protože prý nepracoval dva roky v kuse...............no hlavně že ti parchanti černý pracujou.................tvl jsem vytočenej doběla............. Upraveno 25. července 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 ad utopený Omegy - co povolený heliový ventil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Zmrdi.........zmrdi.............zmrdi..........a celej náš systém.................přišel totiž synátorovi dopis z pracáku, že na podporu nemá nárok protože prý nepracoval dva roky v kuse...............no hlavně že ti parchanti černý pracujou.................tvl jsem vytočenej doběla.............Jojo, to mi tehdy prislo taky, kdyz jsem ukoncil vysku a hledal praci. Odpracovanych 18 mesicu, takze nemam narok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 Já myslel ze je to rok v kuse. Já měl odpracovany rok, pak jsem potřeboval na měsíc na pracak než jsem nastoupil do Armády a normálně jsem jednu podporu dostal. Rok 2015 myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 ad utopený Omegy - co povolený heliový ventil ?Tyjo 'utopeny' vubec nerikej jako uplne voda ze by v nich splouchala to ne... ted doma jsou jsou uplne v pohode... jen asi pri zmene teploty se proste na chvili zamlzej a pak zas odmlzej... ale nikdy pred tim to nedelaly... podle navodu by mel heliovy ventil tesnit i odsroubovany. Ale ty 4 mesice jsou blby i v tom, ze by se fakt asi mely co nejdriv vysusit a ne 4 mesice lezet vlhky v supleti, nez na ne laskave budou mit cas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Třeba nebude tak zle, může to bejt jen třeba někde skripnuty těsnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Podporu bych zrušil úplně. Mladý je nemocný, že nemůže pracovat? Hnus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Podporu bych zrušil úplně. Mladý je nemocný, že nemůže pracovat? Hnus...Maxifíku, Maxifíku..............když nevíš tak neplácej..... Tak pro upřesnění...........mladej šel hned po vyučení pracovat do jedné firmy (ani prázdniny si nenechal) z této firmy pak přešel do jiné a tam skončil k 30.6. no a nástup do nového zaměstnání má až 1.8. a na ten měsíc dobu si sehnal brigádu, jenže evidenci na pracáku mít musíš jen tak pro sichr...............Tak tady neplácej svoje nepodložený závěry že se mu nechce dělat! Jo a podporu bych taky zrušil , hlavně těm černejm zmrdům! Ale určitě ne matkám samoživitelkám a pod............ Upraveno 26. července 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Čtyry měsíce u Dušáka je pro každýho chronomagora masakr. Teď jsem zrovna četl Murphyho zkušenosti. To by chtělo na tu dobu hybernaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Maxifíku, Maxifíku..............když nevíš tak neplácej..... Tak pro upřesnění...........mladej šel hned po vyučení pracovat do jedné firmy (ani prázdniny si nenechal) z této firmy pak přešel do jiné a tam skončil k 30.6. no a nástup do nového zaměstnání má až 1.8. a na ten měsíc dobu si sehnal brigádu, jenže evidenci na pracáku mít musíš jen tak pro sichr...............Tak tady neplácej svoje nepodložený závěry že se mu nechce dělat! Jo a podporu bych taky zrušil , hlavně těm černejm zmrdům! Ale určitě ne matkám samoživitelkám a pod............ Evidenci na pracáku určitě mít nemusíš, co obsahuje onen "sichr" mi trochu uniká... Ale ono se jaksi hodí, když stát pokryje zdravotní a sociální, byť člověk ve stejné chvíli je na brigádě a tedy vydělává? Já to neodsuzuji, dělá to tak každý, ale pak by nemusel mít plná ústa odsuzování jiných, kteří v rámci možných mantinelů dojí systém . Ono pravidlo o nutnosti délky předchozího zaměstnání samozřejmě platí pro všechny a bylo zavedeno mimo jiné právě kvůli neustálým požadavkům na to, aby se zatočilo s "černými". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Jaký fotr, takový synek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Hlavně teď moc nevycházej, máte tam dost černo :-)noooo.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky