OndraTce Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 O2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Tak napsal, že mu "utekl vzduch" takže to gumou nebude, rozsekal ju ten ráfek pokud dobře vidím, ale chtělo by to víc info, popř. fotek. Tak ono když máš podhuštěnou jednu gumu tak auto víc plave a má tendenci táhnout ke straně, toho by si asi všiml a 200 by s tim nejel. Jinak pokud mam gumy ok (a ventilek přilepený taky ok), tak většinou vzduch neuteče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Jinak pokud mam gumy ok (a ventilek přilepený taky ok), tak většinou vzduch neuteče.To je uplna zivotni moudrost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Sekačka. Odešel mi motor. Poslal jsem ho na výměnu s doplatkem. Repasovaný motor vydržel běžet 5 minut. Poslal jsem ho na reklamaci. Vrátil se opravený - nevydržel první start. Odvezl jsem tam celou sekačku. Přivezl zpátky, nastartoval - vydržel 15 minut sekat a už nejde. Trochu drahá zkušenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 To je vidět, že s tím v podstatě až tak moc nedělali, v jejich terminologii závada neobjevena, resp. se neprojevila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 To je uplna zivotni moudrost. Viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Sekačka. Odešel mi motor. Poslal jsem ho na výměnu s doplatkem. Repasovaný motor vydržel běžet 5 minut. Poslal jsem ho na reklamaci. Vrátil se opravený - nevydržel první start. Odvezl jsem tam celou sekačku. Přivezl zpátky, nastartoval - vydržel 15 minut sekat a už nejde. Trochu drahá zkušenost...Poraď se s Mellym... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 A co mi poradí? Je to jednoduché - 3x praskl setrvák, 3x ho vyměnili bez toho, aby řešili, proč praskl. Něco vevnitř při repasi špatně složili a když jsem jim to řekl, tak to prý není možné, kdyby bylo něco špatně složené, tak by to prý neběželo. Vždyť to neběží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Napis Ypo-vi ten je odbornik. Na vsetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 A co mi poradí? Je to jednoduché - 3x praskl setrvák, 3x ho vyměnili bez toho, aby řešili, proč praskl. Něco vevnitř při repasi špatně složili a když jsem jim to řekl, tak to prý není možné, kdyby bylo něco špatně složené, tak by to prý neběželo. Vždyť to neběží...hele a není to náhodou rozbitý.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 (upraveno) hele a není to náhodou rozbitý.............. Ne! Ani náhodou! Jim to přece běželo v záběru půl hodiny v kuse. Na to jim sere bílý tesák. Ja nechci, aby mi sekačka perfektně běžela v záběru. Já chci jen, aby sekala... Upraveno 29. července 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 my včera závodily na louce u tchána.............Honda proti Mountildu..................Mount vyhrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Mountild je nějaká vietnamská kopie Mountfieldu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Mountild je nějaká vietnamská kopie Mountfieldu?asi, origoš je z číny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Dnešní cesta z jihu na sever (naštěstí jen v ČR). Kolony neskutečný, hlavně v opačném směru, a do toho na několika místech silničáři malovali pruhy, čímž tomu přidali. Chápu, že se to musí udělat, nejlépe asi o víkendu, ale zrovna o tom nejhorším v roce...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Dneska mi někdo ukradl masku a šnorchl,když jsem je dal sušit,kousek od lehátka.Šnorchl vem čert,maska stará 15 let,ale dioptrická a jako jediná mi seděla (mám asi divnej ksicht). KURVAAA :-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Určitě to všechny ruší, hlavně přes den v několik km vzdálených obcích. Z diskuse bych blil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 (upraveno) Najednou má celej národ potřebu řešit pár tanečníků na louce kde víceméně nikoho neruší (jestli fetujou je jejich věc, stejně tak můžou fetovat doma ve městě). Vybrali dobré místo, organizátoři (dá-li se tomu tak říkat) po sobě většinou uklízí a zanechávají jen slehlou trávu, která je za pár týdnů zase ok. Ale najednou je to problém, v zahraničí (rakousko, švýcarsko, austrálie, gb .. jsou tyhle akce naprosto běžný). Ohledně nepovolení majitelem pozemku si nejsem tak jist, stejně jako na czechteku 2005 to měli povolený a majitel až na nátlak fízlů povolení odřekl a tím se spustila paroubkova show. Teď předpokládám obdobný scénář. Tohle je jedna z mála kultur (rave) co se zachovala, nevidím jediný důvod jim to zakazovat. Být majitel pozemku tak to ignoruju. Btw, tyhle akce po republice probíhají celkem často, jen o tom nikdo neví a tak to nikdo neřeší. edit: tady třeba ozora v maďarku ... Upraveno 29. července 2017 uživatelem qoyi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Ne, jsem abstinent a nikdy jsem na takový akci nebyl, ale znám ty lidi co to poslouchaj a mám rád hudbu. To je celý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Ty budeš taky pěknej "rebel". Dál bez komentáře.To jako příznivce rave a trance je automaticky rebel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky