Návštěvník maxipesfik Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Tomu se říká hudba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Tomu se říká hudba?Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Tak zjevně chceš do mě opět rejpat a dělat ze sebe nejchytřejšího. Jak je vidno, i když jak pro koho, reagoval jsem na tento příspěvek: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=1967282 Na vytrhávání z kontextu jsou machři politici a teď i ty.Však já jsem taky reagoval na tvůj komentář pod citovaným příspěvkem, pokud sis nevšiml. To snad lze, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Tak zjevně chceš do mě opět rejpat a dělat ze sebe nejchytřejšího. Jak je vidno, i když jak pro koho, reagoval jsem na tento příspěvek: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=1967282 Na vytrhávání z kontextu jsou machři politici a teď i ty.Ryze bez kontextu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Jak z toho nejsou prachy tak problém,jen trochu rozumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jethro Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Dneska mi někdo ukradl masku a šnorchl,když jsem je dal sušit,kousek od lehátka.Šnorchl vem čert,maska stará 15 let,ale dioptrická a jako jediná mi seděla (mám asi divnej ksicht). KURVAAA :-(((Kde to bylo? U moře se to obvykle nestává.Já bych cizí šnorchl do huby nedal...Ženě v obchodě u nás ukradli dioptrický sluňáky. Zloději jsou na nic, ale nasere to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Kde to bylo? U moře se to obvykle nestává.Já bych cizí šnorchl do huby nedal...Ženě v obchodě u nás ukradli dioptrický sluňáky. Zloději jsou na nic, ale nasere to.Jsem na Rabu (HR), právě že on nic nezískal a já relativně dost ztratil...A až zjistí,že nic "brejlema" nevidí,hodí je do popelnice....Stejně jak píšeš.Já už jsem paranoidní,dioptrický sluneční Tagy dávám i v autě do přihrádky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Sekačka. Odešel mi motor. Poslal jsem ho na výměnu s doplatkem. Repasovaný motor vydržel běžet 5 minut. Poslal jsem ho na reklamaci. Vrátil se opravený - nevydržel první start. Odvezl jsem tam celou sekačku. Přivezl zpátky, nastartoval - vydržel 15 minut sekat a už nejde. Trochu drahá zkušenost...Jakej máš motor?B&S?Honda?co konkrétně odešlo:?na těchto motorech toho moc neblbne,pokud neohneš kliku nebo tam není olej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Je tam B&S. 3x praskl setrvák. Nastartuji, krásně vrčí. Pustím ji do záběru a setrvák se zastavuje, až se přetočí, střihne klínek a konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Ted mi odesla 3 tydny stara sekacka na travu. Do toho vola tata, odmitl sanitku, protoze ho do nemocnice na Karlaku na vypumpovani vody z plic prece odvezu ja.Do hajzlu, jak se asi budou v baumaxu tvarit na reklamaci totalne rozslapany sekacky :-(? Zatim se drzim, ale jeste jednu dobrou zpravu a jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Kuncáku normálně řekni, že spadla ze schodů. Jak vždycky, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 (upraveno) Jenze u nich padaji lide v koupelne, vzdycky )Edit: a komu to nestaci, toho vemu na stadion co je vedle, tam je ko uz kazdej Upraveno 30. července 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 To jedine :-)). Furt uvazuju, ze se do ni podivam, ale svym umenim " atomoveho technika " a presnosti hodinare, bych dopadl mizerne.Tata uz je na karlaku a je spokojenej, ja jako taxikar min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Je tam B&S. 3x praskl setrvák. Nastartuji, krásně vrčí. Pustím ji do záběru a setrvák se zastavuje, až se přetočí, střihne klínek a konec...a netrefíš v ty trávě něco? Stane se občas když nůž dostane ranu že se klinek strih ne i na hoře na magnetu/ventilátoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 To jedine :-)). Furt uvazuju, ze se do ni podivam, ale svym umenim " atomoveho technika " a presnosti hodinare, bych dopadl mizerne.Tata uz je na karlaku a je spokojenej, ja jako taxikar min.mrkni na svíčku, filtr popř dej novej benzín pokud je tam tak starej,víc asi nevymyslis Nůž povolenej nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 a netrefíš v ty trávě něco? Stane se občas když nůž dostane ranu že se klinek strih ne i na hoře na magnetu/ventilátoruNe, normálně vjedu do vysoké trávy, motor nemá výkon, začne se brzdit a je to v háji. Předtím s tím vylágrovaným starým motorem jsem to chápal, ale ten vydržel až do smrti. Tento nevydrží vůbec nic, maximálně pár minut, tak předpokládám, že je něco asi špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 (upraveno) Double Upraveno 30. července 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Jak to dopadne, když přijdeš z práce a oblečení házíš rovnou do pračky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Tak zjevně chceš do mě opět rejpat a dělat ze sebe nejchytřejšího. Jak je vidno, i když jak pro koho, reagoval jsem na tento příspěvek: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=1967282 Na vytrhávání z kontextu jsou machři politici a teď i ty.Tak zjevně chceš do mě opět rejpat a dělat ze sebe nejchytřejšího. Jak je vidno, i když jak pro koho, reagoval jsem na tento příspěvek: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=1967282 Na vytrhávání z kontextu jsou machři politici a teď i ty.Frostie , videls co ma to hovadko v popisu? Prej mne ignoruje. Tihle hošánci to maj v zivote tezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Když tady čtu ty horrory se sekačkama, asi si nechám svou vřetenovku na ruční pohon a vykašlu se na nákup nějaké moderní, i když jak debil musím po sekání ještě strunovkou začišťovat obvod všech objektů na trávníku (okraje, domek pro děti, houpačka, skluzavka, pískoviště.. ještě že aspoň trampolina jde posunout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky