JaRooN Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Já to také nechápu. Udělal bych lajnu kolem dokola a vzal to pokosovkou na 2x. Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 martas už bych si to radějí také nechal někde udělat,nervy ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Martare, primocarka je tady naprd. Ma tenkej slabej platek a rovinnu na tvrdym dreve je tezsi udrzet. Hlavne to chce velky tocky a rezat rychle. Pak to tolik neujizdi. Se mi to keca kdyz jsem v truhlarne strávil pulku mladi Přesně tak, hlavně ne přimočarkou- to nejde.Musíš něco kotoučového- mafla, nebo pak ještě pásovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 JaRooNZmizíktommas4RadimkMcStingerRadek124instantlongFinancZa me si taky k....t z ordinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) dostal jsem a doporučují hned vylejt do halzli,pańák a stačí.https://drinkexpert.sk/party/52-party-hruska-05l-40-8586000139428.htmlže už jsem toho vypil,ale tohle Skováci ..................ble Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Za me si taky k....t z ordinace!hasič tebe bych rád potkal máme to kousek co?kafe.pivo mám volno Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Rano jedu vejprty, okolo obeda se vracim. Mam poslat tel do sz? Dame na herstovi kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 klidně dej sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 deset asi nedáme tak snad zítra s hasičem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 tak uvidíme hasiš nic ,se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Vcera, tedy v nedeli nejaky kutil cely den rezal pravdepodobne nejake kachle, nebo neco podobneho. Kurva cely den jela nejaka flexa, nebo co. Sralo me to, protoze sedime na zahrade a hukot jak v kolbence, ale rikam si, nic kaslu na to nebudu si kazit grilovacku. Ve tri v noci se vzbudim a to rezani mi znelo jak z dalky, ale zretelne. Vezmu psa a jdu se podivat, ktery idiot to dela.Vylezu z baraku a jdu po zvuku a dojdu asi 100m po ulici a vidim pootevrenou garaz, uvnitr se sviti a ven se line zvuk rezneho kotouce, ktery se zakousava do keramicke kachle. Zarvu smerem ke garazi, kurva jste se zblaznil? Vyleze dedek a omlouva se, ja to musim dneska dodelat. Ty vole, nechapal jsem co se to deje. No nic, na baraku pry budes mit klid, rikali znami. Tak to joooo. Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem Berbatow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Nemate vyhlasku zakazujici hluk v nedeli? Cirkuly, flexy, sekacky a stekot psu to je ten pravy vesnicky klid.A kdyz musi byt v nedeli ten klid, tak se aspon spali listi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Psi mají moc rádi zákaz štěkání v neděli. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 A kdyz ti v zime dojde drevo a ty potrebujes nejaky nastipat na zatop (trisky) nebo chcipnes zimou tak hned volaj fízly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 A kdyz ti v zime dojde drevo a ty potrebujes nejaky nastipat na zatop (trisky) nebo chcipnes zimou tak hned volaj fízly.naštípat na cirkuli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Dědek neměl řezačku na kachle? Flexu jsem potřeboval u dvou koupelen jen na pár prvků s velkým radi(us)em, kde nestačila řezačka nebo vrták.. čistého času jsem flexoval tak dvacet minut. Nebo vyráběl vlnkovité listely? U nás na vesnici je naštěstí domluva ohledně neděle (míchačky, sekačky, cirkulárky mlčí..), ale bojím se, že za pár let se děti sousedů dostanou do věku, kdy vytáhnou reprobedny na zahradu... tuc tuc tuc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Na zahradu mi leze sousedovic pejsek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 To je kříženej s veverkou nebo máš díru v plotě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 No to je právě ta záhada, večer jsem hledal pět minut díru a prostě nic. I on se tvářil jakože netuší, kudy se tam vlastně dostal a byť pochopil, že u mě žádný velký štěstí neudělá, dostat dom se nějak neuměl. Poprvé si přišla sousedka normálně přes ulici, podruhý jsem ho mrsknul přes plot.. ale jak si s tim dnes doma poradí žena, to nevim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 podle mě ho tam hází přes plot sousedka ve snaze o seznámení... jak jsi zhubnul, tak po tobě jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky