Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Martare, primocarka je tady naprd. Ma tenkej slabej platek a rovinnu na tvrdym dreve je tezsi udrzet. Hlavne to chce velky tocky a rezat rychle. Pak to tolik neujizdi. Se mi to keca kdyz jsem v truhlarne strávil pulku mladi :D

Přesně tak, hlavně ne přimočarkou- to nejde.

Musíš něco kotoučového- mafla, nebo pak ještě pásovku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera, tedy v nedeli nejaky kutil cely den rezal pravdepodobne nejake kachle, nebo neco podobneho. Kurva cely den jela nejaka flexa, nebo co. Sralo me to, protoze sedime na zahrade a hukot jak v kolbence, ale rikam si, nic kaslu na to nebudu si kazit grilovacku. Ve tri v noci se vzbudim a to rezani mi znelo jak z dalky, ale zretelne. Vezmu psa a jdu se podivat, ktery idiot to dela.

Vylezu z baraku a jdu po zvuku a dojdu asi 100m po ulici a vidim pootevrenou garaz, uvnitr se sviti a ven se line zvuk rezneho kotouce, ktery se zakousava do keramicke kachle. Zarvu smerem ke garazi, kurva jste se zblaznil? Vyleze dedek a omlouva se, ja to musim dneska dodelat. Ty vole, nechapal jsem co se to deje. No nic, na baraku pry budes mit klid, rikali znami. Tak to joooo.

Upraveno uživatelem Berbatow
Odkaz ke komentáři

Dědek neměl řezačku na kachle? Flexu jsem potřeboval u dvou koupelen jen na pár prvků s velkým radi(us)em, kde nestačila řezačka nebo vrták.. čistého času jsem flexoval tak dvacet minut. Nebo vyráběl vlnkovité listely? :)

U nás na vesnici je naštěstí domluva ohledně neděle (míchačky, sekačky, cirkulárky mlčí..), ale bojím se, že za pár let se děti sousedů dostanou do věku, kdy vytáhnou reprobedny na zahradu... tuc tuc tuc.

Odkaz ke komentáři

No to je právě ta záhada, večer jsem hledal pět minut díru a prostě nic. I on se tvářil jakože netuší, kudy se tam vlastně dostal a byť pochopil, že u mě žádný velký štěstí neudělá, dostat dom se nějak neuměl. Poprvé si přišla sousedka normálně přes ulici, podruhý jsem ho mrsknul přes plot.. ale jak si s tim dnes doma poradí žena, to nevim:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...