JaRooN Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Já s paní pokecal, smáli jsme se nějaký prkotině a ona mě mezitím vyfotila. Ne, že bych se na té fotce tlemil, ale úsměv tam je. A paní byla zlatá, prý "necháme to jak to je a dáme tu samou i na řidičák". No tak jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 No já si fotky mohl vybrat, ale stejně taky žádná sláva.Třeba proti minulý fotce tam mám míň vlasů..................jo a jsou takový světlejší, prej šedivý...Protože to berou z blbýho úhlu, tak jako divně zespoda. Dělá to vysoký čelo, druhou bradu a takový jako postříbření ve vlasech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Protože to berou z blbýho úhlu, tak jako divně zespoda. Dělá to vysoký čelo, druhou bradu a takový jako postříbření ve vlasech. Nevím, všechno z toho mám už teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Nevím, všechno z toho mám už teď Buďte rádi,někdo má už jen brady a čelo :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 No- když jsme u těch úředníků a tak- byl jsem překvapený, když mi přímo na úřadě udělali fotku, a považoval jsem to za úžasný komfort....ale musím říct, že mi na tom dokladu parádu moc nedělá. Dřív s tím měl člověk víc crcání, fotku si musel udělat u fotografa a nějak to vypadalo. Připouštím, že jsem se netvářil příjemně, protože úsměv mi taky ta milá paní hned zakázala. Ale ten rozkládající se vorvaň na mořským břehu, co mám na občance, přece taky nejsem já...? Doba, kdy se odborná práce nechávala odborníkům a fotograf v aťasu uplácel řvoucí ratolesti lízátkem měla něco do sebe. Fotografii má dělat umělec a doklad úředník... Hele a porovnával jsi to se zrcadlem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Hele a porovnával jsi to se zrcadlem? Hele, Honzíku, nebuď sprostej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 http://www.bbc.com/sport/motorsport/41117834 :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Je fakt, že jak jsem si nechával dělat nový pas, tak paní si měnila objektiv za širokoúhlý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 =) jsem rád, že nejsem jediný, komu se podle občanky do bytu nastěhoval nějaký plešatý tlusťoch. Měl jsem obavy, že je to moje chyba. Díky pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Problém je, že solidní fotograf fotil (na základě stovky let známých vlastností perspektivy) pasovky ze 2 metrů teleobjektivem, zatímco ouředník tou svou pojebanou webkamerou/kompaktem páchá cosi jako širokoúhlé "selfíčko" z pár desítek centimetrů. Výsledek je zmiňovaný doširoka vypleštěný ovar s rozplesklým rypákem, extra vylepšený optickým zkreslením laciného objektivu - no prostě jak když se z vlastní ruky vyblejsknete při chlastačce. Úlevou pro nositele může být snad jen to, že držkabůčková omladina už je na tenhle onanismus ze selfie-klascků zvyklá - a že tu odpuzující podobenku reálně ukazujete v podstatě jenom policajtům, ouředníkům a podobným protivným existencím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Hele, Honzíku, nebuď sprostej Aby ses do mne nenavezl.Kdo má kamarády, netřeba mu nepřátel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Aby ses do mne nenavezl.Kdo má kamarády, netřeba mu nepřátel. Ty jeden lumpe, počkej, až tě zase potkám! Já se navážím? Jáááá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Taky bych se zase jednou rád navážel osobně a ne přes klávesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Taky bych se zase jednou rád navážel osobně a ne přes klávesnici. Není problém... Domluvíme se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Problém je, že solidní fotograf fotil (na základě stovky let známých vlastností perspektivy) pasovky ze 2 metrů teleobjektivem, zatímco ouředník tou svou pojebanou webkamerou/kompaktem páchá cosi jako širokoúhlé "selfíčko" z pár desítek centimetrů. Výsledek je zmiňovaný doširoka vypleštěný ovar s rozplesklým rypákem, extra vylepšený optickým zkreslením laciného objektivu - no prostě jak když se z vlastní ruky vyblejsknete při chlastačce. Úlevou pro nositele může být snad jen to, že držkabůčková omladina už je na tenhle onanismus ze selfie-klascků zvyklá - a že tu odpuzující podobenku reálně ukazujete v podstatě jenom policajtům, ouředníkům a podobným protivným existencím... Jak Tvoje posty Radku nemam moc rad, tak tenhle je brilantni. Dlouho jsem se takhle nenasmal... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Není problém... Domluvíme se Jo, pozvi mantáka na hambáč ( ta fotka se straspolem mě leží v žaludku, jak já bych si ho dal taky ), že se oba sotva odvalíte a bude mít stejnej problém jako my všichni ostatní- normálně rozměrní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Jo, pozvi mantáka na hambáč ( ta fotka se straspolem mě leží v žaludku, jak já bych si ho dal taky ), že se oba sotva odvalíte a bude mít stejnej problém jako my všichni ostatní- normálně rozměrní Hele, Martine, už mi pár kluků psalo podobné ódy na ten 600g hambáč. Asi zorganizuji srázek v Cadillac Cafe & restaurant v Táboře a dáme si fakt dobré žraso... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Hele, Martine, už mi pár kluků psalo podobné ódy na ten 600g hambáč. Asi zorganizuji srázek v Cadillac Cafe & restaurant v Táboře a dáme si fakt dobré žraso...To se nedivím, je to slušná výzva :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 To se nedivím, je to slušná výzva :-)). Sranda je, že já vůbec nefuněl. Dal jsem svých 600g + jsem dojedl hambáč (200g) po své drahé polovičce a ještě jsem dorazil talíř cibulových kroužků. Ten den mi to prostě sedlo A kdo má chuť, ať se ozve, domluvíme termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Taky bych se zase jednou rád navážel osobně a ne přes klávesnici. Taky bych se navezl, tahle problematika by se měla řešit osobně, na férovku, takhle za klávesnicí máte všichni nějaký ramena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky