Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Subaru?

Jo, outback 2.5, k ventilům se dostaneš leda pinzetou..

Navíc sem i přes dlouhé konzultace dostal špatnej chladič, vodní pumpa je taky jiná, takže nedokončeno a pokračování ráno..

Rozvody jsou na Subaru jednoduché, jen mít správné díly..

Upraveno uživatelem jkba
Odesláno

Jo, outback 2.5, k ventilům se dostaneš leda pinzetou..

Navíc sem i přes dlouhé konzultace dostal špatnej chladič, vodní pumpa je taky jiná, takže nedokončeno a pokračování ráno..

Rozvody jsou na Subaru jednoduché, jen mít správné díly..

A s kým jsi to konzultoval???

Odesláno (upraveno)

Pro seřízení ventilů (podložky) prý radši motor ven...

Nojo, na impreze to šlo nádherně, tady na to možná nakonec fakt dojde..

Upraveno uživatelem jkba
Odesláno

"Příprava zásilky k doručení - pokus o doručení neuskutečněn z technických důvodů na straně České pošty."

Otevreli si postu, ale lidi jim zacali davat zasilky.

O pul osme rano mi umi poslat sms, ze mi dnes prijde zasilka. Ale odpoledne to uz nejde, ze zasilku dnes uz cekat nemam...

Odesláno (upraveno)

Jsem tu asi 12 let a kdysi to bylo super místo. Poslední 2 roky jsem se zde díky změně osazenstva a atmosféry příliš nevyskytoval.

V uplynulém měsíci jsem sem pomalu opět začal chodit, ale dnešek mne utvrdil v názoru že už asi ne.

Stačí si přečíst diskusi ve statusech na téma prodávaných pepsi.

Pominuli fakt, že se mi chce zvracet z Mirků Dušínů kteří se pletou do toho za kolik kdo může co prodávat, názor jednoho z místních členů který si údajně udělal print obrazovky a míní prodávajícího udat na FU mě posadil na prdel.

Fakt fórum gentlemanů.

PS: s hodinkama nekšeftuju a na všech co jsem kdy prodával jsem ulít hromadu peněz.

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

Jsem tu asi 12 let a kdysi to bylo super místo. Poslední 2 roky jsem se zde díky změně osazenstva a atmosféry příliš nevyskytoval.

V uplynulém měsíci jsem sem pomalu opět začal chodit, ale dnešek mne utvrdil v názoru že už asi ne.

Stačí si přečíst diskusi ve statusech na téma prodávaných pepsi.

Pominuli fakt, že se mi chce zvracet z Mirků Dušínů kteří se pletou do toho za kolik kdo může co prodávat, názor jednoho z místních členů který si údajně udělal print obrazovky a míní prodávajícího udat na FU mě posadil na prdel.

Fakt fórum gentlemanů.

PS: s hodinkama nekšeftuju a na všech co jsem kdy prodával jsem ulít hromadu peněz.

souhlas, aniz bych videl tvoji reakci, tak jsem nejak podobne zareagoval jinde :-)

Odesláno

Tak různí lidé jsou ale všude Maxi, to bys pak nesměl chodit nikam.

Ten akční oznamovatel ukázal navíc svoji neznalost zákona, protože prodej hmotné movité věci je od daně z příjmů fyzických osob osvobozen :-)

Odesláno

Tak různí lidé jsou ale všude Maxi, to bys pak nesměl chodit nikam.

Ten akční oznamovatel ukázal navíc svoji neznalost zákona, protože prodej hmotné movité věci je od daně z příjmů fyzických osob osvobozen :-)

Však taky zde v ČR nikam nechodím :-)

Že je to osvobozeno je fajn, ale pouhý fakt, že chce někdo někoho udat se mi hnusí. A to jsem navíc včera večer viděl film Toman. Už jen chybí návrh prodávajícího komplet vyvlastnit.

Odesláno

boli casy ked kokotizmus este chronomag obchadzal. bola tu este hodinkova atmosfera... no a teraz aby som vzdy radsej rozmazal ake mam puklice na aute ked sem postnem fotku. inac nedostanem lajk...

Odesláno

Tiez som z toho trocha v soku.Necakal som,ze na tomto fore sa docitam o "ohlasovani" na FU...Co je toto zadoba?

Odesláno

Koukám jako puk, že se tu kšeftuje s roládama už drahnou dobu přece asi všichni tak nějak běžně  vidíme, nejásám z toho, ale holt se fórum tímhle směrem nějak vyvinulo, no, a taky jsou to  hodinky co bych na ruku nevzal, tak mě to nezajímá...hlava mi nebere jak za něco takového mohou dát lidi tolik penízů, ale je mi po tom...nic...proč vlastně zrovna u tohohle ,,obchodu " přetekl pohár trpělivosti, je mi záhadou...

Odesláno

Tiez som z toho trocha v soku.Necakal som,ze na tomto fore sa docitam o "ohlasovani" na FU...Co je toto zadoba?

Tak u nás má udávání dlouhou tradici.
Odesláno

Předpokládám, že Dan010 už přemýšlí nad novým nickem a nahnáním 50 příspěvků. Pod stávajícím neprodá ani stěžejku, alespoň mně ne. 

Odesláno

Ale vždyť je to blbost. Pár silných slov už tady mockrát padlo a myslím, že i když je tohle nehodno Chronomagu, autor prostě ve stavu vnitřního přetlaku přestřelil a už se pomyslně kousnul do jazyka, potažmo do prstíku na klávesnici. Docela tu diskusi i rozhořčení obou stran chápu, už bych to nehrotil. Pranýřování tady snad taky neděláme...

Odesláno (upraveno)

Předpokládám, že Dan010 už přemýšlí nad novým nickem a nahnáním 50 příspěvků. Pod stávajícím neprodá ani stěžejku, alespoň mně ne.

Jelikož forum čtu většinou na mobilu, statusy nesleduju... Inzerát na pepsi sem viděl... Beru, že forum tady je.slušné, ale doby kdy se suby prodávaly za 100 jsou prostě pryč... A když to za tu cenu někdo koupí... Byznys... Pamatuju chronomag Nautily za kilo nebo kolik to bylo? :D

ale zrovna u Dana mě to překvapuje... Ty jeho mobily z tarifů, které tady nabízel lidem asi taky nejsou zrovna lidsky čisté :D

Upraveno uživatelem Lion
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...