eskimak Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Pneu utahovak na presny moment nenastavis. Pravda ale je ze ak by na utahovanie pouzivali najnizsi moment a potom momentovy kluc tak je vsetko ok. A ze liate disky su na to citlivejsie ako plechace je rozpravka, na hliniky je vacsinou predpisany vyssi moment ako na plech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Momentov klic se pouziva na hlavu, na ojnice, na klikovy loziska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 ono je celkem jedno jestli to je přesně na moment nebo trochu jinak, 110 nebo 150 Nm, to je fuk. Ale když to někdo domlátí tak že při povolování dvouručním křížem se mi kolo protáčí na dlažbě a šroub skřípe jak když brzdí vlak, tak to fakt není normální. To nebylo 150, nejspíš ani 200, to je fakt koledování o průser. Já v tom autě sedím. Já si rozhodnu co jak bude utažený, ne nějakej chytrák co chce mít rychle vyděláno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 ono je celkem jedno jestli to je přesně na moment nebo trochu jinak, 110 nebo 150 Nm, to je fuk. Ale když to někdo domlátí tak že při povolování dvouručním křížem se mi kolo protáčí na dlažbě a šroub skřípe jak když brzdí vlak, tak to fakt není normální. To nebylo 150, nejspíš ani 200, to je fakt koledování o průser. Já v tom autě sedím. Já si rozhodnu co jak bude utažený, ne nějakej chytrák co chce mít rychle vyděláno.A pak prijde dement servat servisaka ze mel povoleny srouby protoze si to po 100km nedotahl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 (upraveno) Pepo, jezdíš prostě do blbýho servisu, když tam ani nevědí, jak maj zvednout auto. Upraveno 13. října 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 možná je to jen tím že mi prostě chybí ta sladká nevědomost takže si spoustu věcí radši udělám sám než abych se nervoval co mi kdo zas zprasí. Nejradši bych si i ty gumy přezouval protože i to mi jednou dokurvili ale to je ručně hrozná pakárna. Taky už tam ani benzin neberu, místo aby srazili paty a honem to vyměnili aby nebyla ostuda, normálně to nechali měsíc na reklamačce. A s tím zvedáním, rozhlídni se někde u obchoďáku po parkovišti, typicky ty starý Octavie mají všecky pomačkaný prahy protože je typicky všichni zvedali blbě. Holt si musíš všímat a vybírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 u autobusu se taky používá momentův klíč ..... je dlouhej asi metr a půl .... viděl sem ho na vlastní ....... a dotahuje se třikrát !!! .....po150, 250 a 500 km ..... nebo tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 PepoSFI, tvůj pneuservis je momentálně zavostalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Kurňa, asi jezdím do dobrého pneuservisu. Kola sundají, umyjou, usuší. Nové zkontrolují, vyváží, nasadí, utáhnou momenťákem. Staré mi naloží na vozík, pomůžou přikurtovat, zaplatím cca 7 stovek, poděkuji a odjedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Momentov klic se pouziva na hlavu, na ojnice, na klikovy loziska.Jojo... a v dobrých servisech na kola taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Dnešní D1... ráno se podívám na idnes jestli je už je dálnice průjezdná. Článek o té cisterně je až asi 3tí v pořadí a od večera neaktualizovaný - bude to trvat 10hodin a během noci to zprovozní. Tak vyrazím, zapnu navigaci (google) a najedu přímo do kolony před prvním omezením Značení objízdných tras žádný, což bych přežil, ale spíš me naštvala ta navigace. Dálnice uzavřená přes 10 hodin a google si myslí že je průjezdná a vždy mě žene na první nájezd... A když je někde nějaký ťukanec, tak to obvykle ví do 5 minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Každopádně nepěkný pohled na tu nehodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Problem pneumatickych utahovakov v pneuservisoch nie je v momentoch ale v tom, ze s nimi ti mamlasi tie sroby nasadzuju a casto to pri tom trafia ob zavit. Inak tie sroby sa jazdenim vacsinou same utahuju, takze superpritiahnuty srob nemusi byt vobec vina toho kto ho pred pol rokom a 10k km utahoval. Mne sa na dodavke paradne osvedcila medena pasta, ale je to zelezo na zelezo.... byt tam niekde hlinik tak by som s medou mozno trochu vahal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Koukal jsem na to. Šílený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Pochopím ty první dva osobáky, ti holt měli chudáci smůlu že byli v nesprávný čas na blbém místě. Třetí vzorně zaparkoval a zapnul blinkry, stejně jako auta v protisměru. A stejně se pak našli dva dobytci co to do nich naprali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Moje žena vcera byla na pravidelném vínku s kamoskou a jeji rodice byli to prvni (nebo druhe) auto, Peugeot. Podruhe se narodili a dnes sli oba normalne do prace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Ja jsem asi nedaval pozor v autoskole. Auta v protismeru maji u nehody parkovat a zablokovat dalnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Tak kdyz v druhem pruhu probiha masakr, je asi logicke, ze auta zpomali, nebo zastavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Tak kdyz v druhem pruhu probiha masakr, je asi logicke, ze auta zpomali, nebo zastaviAby si to pořádně prohlídli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 (upraveno) Radši ani nezkoumat ve kterém seděl ten co tam uhořel, jestli v prvním a nebo v posledním... Jinak dneska ráno jsem naživo viděl podobně blbou bouračku policajtů na výjezdu z Boskovic. Zásahovka vyjížděla z města sice s puštěným majákem ale bez sirén - a v pravotočivé zatáčce, v rozpouštějící se mlze a schovaná za hovadsky zaparkovanou dodávkou před nima začala vyjíždět baba s děckem v Sharanu, která je neměla šanci vidět. Bum, chrochtávka letí do pole, další co přifrčel za mnou (opět bez sirény) v Patrolu se tak tak prosmejknul a bez zastavení pokračoval dál. Nikomu se naštěstí nic nestalo, policajti zmateně zahazovali neprůstřelné vesty a nasazovali žluté - a nechápavě čučeli proč má auto celej spodek pryč, jelikož jak na sviňu přistáli do míst kam si kolchozník (nebo jinej bezmozek) do trávy nasázel betonový kvádry s trčícíma roxorama, aby mu tam nějakej darebák neparkoval. Pomoc ani svědka nechtěli (prý jim stačí kamera) a cestou zpátky jsem pak minul snad 10 dalších fízlů s majákama (včetně dopraváckýho antona, fábie a bílýho šmíráka s radarem od dopraváků) - tak nevím jestli se celá místní a blanenská fízlárna jela před obědem pokochat cizím neštěstím, nebo ta původní věc byla něco většího... Každopádně to byla připomínka že to co se děje na silnicích nemusí mít za každou cenu viníka, fakt stačí být ve špatnou desetinu sekundy na špatném místě. Ale vysvětlujte to dopravákům, pojišťovákům a nedejbůh u soudu a pozůstalým... Upraveno 14. října 2019 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky